3 napos adventi kirándulás Karintiában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 43637
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

93.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43637

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Páratlan panoráma útvonalak, szebbnél szebb adventi vásárok Karintiában!

Időpontok

  • 2023. december 1.: , 93.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 2 éjszaka elhelyezést jó minőségű vendégfogadóban, 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 2 x reggelit
  • alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Az ár nem tartalmazza

  • az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • fakultatív programon való részvételt
  • az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 25 EUR
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 7 EUR
  • kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
    • Utasbiztosítás (Classic): 700 Ft/fő/nap
    • Utasbiztosítás (Prémium): 910 Ft /fő/nap
    • Utasbiztosítás (Privileg): 1150 Ft /fő/nap
  • minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 12.500 Ft
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • útlemondás biztosítást

Felár

  • Egyágyas felár: 10.500 Ft
  • 2x vacsora felár: 15.400 Ft

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Klagenfurt – Maria Wörth – Pyramidenkogel – Velden (600 km)

Elutazás kora reggel a Szeged-Budapest-Győr-Szombathely útvonalon, Búcsú határátkelőn keresztül Graz–Klagenfurt–Wörthi-tó–Spittal felé. Pihenőt tartunk Klagenfurtban, ahol a térség legnagyobb adventi forgatagában időzünk. A sétálóutcán és Neuen Platz-on felállított karácsonyi vásár mágnesként vonzza a látogatókat az adventi időszakban. Sétálunk a fenyőágakkal és karácsonyi díszekkel dekorált standok között. Karintia legnagyobb adventi vásárán tömjén, puncs, frissen készült karácsonyi kekszek és sült gesztenye édes illata tölti meg a levegőt, az ünnepi díszkivilágítás pedig egyedülállóan meghitt hangulatot varázsol a főtérre. A számtalan standon karácsonyi portékákat, ízletes süteményeket, vattacukrot és számos további ételspecialitást kínálnak. A mézeskalács, a forralt bor és a tömjén illatának keveréke, valamint a karácsonyi zene teszi felejthetetlen élménnyé a klagenfurti vásárt! A Wörthi-tó déli partján haladunk tovább az idilli fekvésű Maria Wörth-félszigetre, annak két zarándoktemplomát csodáljuk meg. Jó idő esetén lifttel felemelkedhetünk a Pyramidenkogelre, 905 m magasságba, ahonnan páratlan kilátás nyílik a tórendszerre és a környező hegyekre… Ám az élmény fokozható: a Pyramidenkogel magaslataiból csúszdán érkezhetünk a kiindulási pontunkra (időjárás függvényében)! Utunk Velden tóparti üdülőhelyen keresztül vezet szálláshelyünkre 2 éjszakán át Karintiában lesz.

2. nap: Spittal, Malta-völgy, Gmünd, Millstatt és Bad Kleinkirchheim (130 km)

Reggeli után Gmünd városka következik: városkapuival, gyönyörű tereivel és a Londron-kastéllyal (kívülről) hamisítatlan középkori hangulatot áraszt. Lehetőség van Európa első privát Porsche múzeumának a megtekintésére (1950-ig itt készültek a legendás 365-ös modellek, de láthatjuk Rommel sivatagi autóját is). A Malta völgyében utazva gyönyörű környezetben érkezünk a Fallbach-vízeséshez, majd a spittali Porcia reneszánsz kastélyhoz érkezünk. Sétálunk a kastély előtt, belső udvarán, majd megtekintjük adventi vásárát. Utunkat folytatva a millstatti tóvidék kulturális centrumát, Millstatt városát keressük fel az egykori bencés apátsággal. A Millstatti-tóban úszó adventi vásárban mindent a fahéj, a szegfűszeg és a tűlevelek átható illata leng be. A tágas tutajon kialakított különleges környezetben forralt borral, főtt kolbásszal, ízletes házi kenyérrel, valamint sült gesztenyével várják a vendégeket. Tovább indulva Bad Kleinkirchheimben Karintia egyik leggyönyörűbb karácsonyi vásárát tartják, ahol a festői alpesi település bűbájos atmoszférája és az adventi szezon gyönyörű kézműves termékei varázsolnak el bennünket. A St. Katalin templom előtt gyertyakiállítás és az elmaradhatatlan Betlehem várja a sétálókat… Teát, mézet, szárított fűszereket, gyógynövényeket, adventi koszorúkat és kötött termékeket is vásárolhatunk, sőt, lufikba zárt kívánságainkat a Jézuskának is elküldhetjük. Szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Villach és a Villacher Alpesnstrasse – Budapest – Szeged (620 km)

Reggeli után a Villacher Alpok panoráma útján megállunk gyönyörködni a legszebb kilátást mutató pontján, majd Villach „házi hegyére”, a Dobratsch-ra kapaszkodunk fel autóbuszunkkal. Rövid szabadidőt követően utunk utolsó programjához a Dráva-parti Villach-ba igyekszünk, ahol a belvárosában sétálunk: városháza, Szent Jakab templom, főtér és láthatjuk a Dráva folyó vízszintjét mutató árvízjelöléseket is.  A késő délutáni órákban utazunk hazafelé Szombathely-Győr útvonalon. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd tovább utazás Szegedre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás Karintiában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére