Kinesio Tape ragasztása a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

510 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.490 Ft 43% 1.490 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

5 Alkupon eladva

Perfect Beauty Center
1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Akció Leírása

Szabadulj meg a fájdalomtól és regenerálódj gyorsabban kineziológiai tapasz segítségével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 2.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 510 Ft, a fennmaradó 1.490 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Kinesio Tape (kineziológiai tapasz) ragasztása a belvárosi Perfect Beauty Centerben
  • Az ár egy testrészre vonatkozik

Fontos

  • Az ár csak magára a ragasztásra vonatkozik! Tapaszt vásárolhatsz a helyszínen, de vihetsz is magaddal!

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom- és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető. Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot.

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.

A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

Milyen jótékony hatásai lehetnek?

  • A nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik
  • Javul a vérkeringés
  • Csökken a fájdalom
  • Stabilizálja az izmokat, ízületeket
  • Tehermentesíti a sérült szöveteket
  • Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását

Miért fontos, hogy hozzáértő szakember helyezze fel?

Ettől függ, hogy a kívánt hatást el lehet-e érni, ezért a felhelyezéshez taping módszerekben jártas terapeuta segítsége javasolt.

Milyen anyagból készült a kineziológiai tapasz?

A szalag az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, vastagsága és rugalmassága is megegyezik az emberi bőrével, emiatt idomul a test szöveteihez, nem akadályoz a mozgásban. A légáteresztő anyag segít abban, hogy a bőr szabadon lélegezzen. Alapanyaguk elsősorban pamut, lycra és orvosi akril ragasztó.

Fekete Ágnes gyógymasszőr bemutatkozása

Két iskolarendszerű szakma megszerzését követően jutottam arra az elhatározásra, hogy azt a hivatást kövessem, ami az emberekkel való közvetlen segítségnyújtáson keresztül teljesíti ki életem. 

Célom elérése felé lépcsőfokonként haladok: elsőként gyógymasszőr, később emeltszintű fizikoterápiás szakasszisztensi képesítést szereztem, majd sikerült a kinesio tape ragasztás és a manuálterápia technikáját, valamint a reiki mindhárom fokozatát elsajátítanom. Ma már vállalkozás keretében élek e hobbimnak is nevezhető hivatásnak, segítve ezzel a hozzám fordulóknak.

Legyen szép napod!

1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kinesio Tape ragasztása a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 584 8337 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
49 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére