Kényeztetés tetőtől talpig a Relax Spa szalonban, Alpha Spa System kezelés, svédmasszázs, talpmasszázs, valamint arc- és dekoltázsmasszázs

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

14.900 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.000 Ft 22% 4.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Akció Leírása

Frissülj fel tetőtől talpig 4 különböző kezeléssel a budai Relax Spa szalonban!

Az ár tartalmazza

  • 45 perc Alpha Spa System kezelés
  • 30 perc arc- és dekoltázsmasszázs
  • 45 perc svédmasszázs
  • 30 perc talpmasszázs

Az Alpha Spa System a masszázs a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. Az Alphamins gépben fekszik a vendég, habár ez túl egyszerű megfogalmazás, mert mi inkább egy testhez igazodó ágynak neveznénk, hiszen annyira jók az alátámasztások és a párnák helye, hogy 6o perc alatt sem zsibbad a láb és nem érezzük, hogy forgolódni szeretnénk. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép, és infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 3o percig. Majd jön a 15 perc visszahűtés. Hatása fantasztikus!

A masszázs az egyik legősibb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A svédmasszázs képezi az európai masszázs alapját és a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Alapfogásaival (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés) és a fogásokon belüli változatossággal teszi egyedivé és népszerűvé e masszázsformát. Az orvosi masszázs során is e fogások segítségével végzik a gyógyító célú kezeléseket a mozgásszervi megbetegedésekben. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Általában az első alkalom után enyhe, kellemes izomláz érezhető.

A svédmasszázs mellett egy szakszerű talpmasszázs is része a csomagnak. A talpon található idegvégződésekkel stimulálható a szervezet, gyorsítható például az anyagcsere, emellett a svédmasszázshoz hasonlóan számtalan jótékony hatása van.

A tökéletes élmény érdekében nem maradhat ki egy kis kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs, hogy arcbőröd üdébb, frissebb és fiatalosabb legyen!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kényeztetés tetőtől talpig a Relax Spa szalonban, Alpha Spa System kezelés, svédmasszázs, talpmasszázs, valamint arc- és dekoltázsmasszázs

Fontos

Beváltható: 2020.02.09.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére