Keleti és nyugati kultúra találkozása Japánban, 10 nap/7 éjszaka reggelivel, repülőjeggyel, izgalmas kirándulásokkal, programokkal

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

769.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Tokió, Japán
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 30917

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Japán különleges kettős világát, a lenyűgöző metropoliszokat és a csodálatos tájakat, a mindenütt megbúvó, ősi keleti kultúra találkozását a nyugati civilizációval!

Időpontok

 • 2020. április 5-14.: 795.000 Ft
 • 2020. április 12-21.: 795.000 Ft
 • 2020. április 19-27.: 769.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket
 • A helyi autóbuszt
 • A szuperexpressz jegyet a Fujitól Kyotóig
 • 7 éjszaka szállást 4 csillagos szintű szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban
 • Büféreggelit
 • Az útlemondási biztosítást
 • A felsorolt programokat
 • Idegenvezetést
 • A program szerinti belépődíjakat (kivéve a Skytree torony és az esetleges metrójegyek)

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illeték 144.000 Ft (2020. ápr. 5-14. és 2020. ápr. 12-21.) vagy 157.500 Ft (2020. ápr. 19-27.)
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

 • Félpanziós felár: 56.700 Ft (5 ebéd)
 • Egyágyas felár: 258.000 Ft
 • 3. fő kedvezménye: 108.000 Ft

Japán Földünk egyik legkülönlegesebb országa. Sok évszázados elszigeteltsége a külvilágtól egy sajátos, az európaitól teljesen különböző kultúrát hozott létre (furcsa szokások, eltérő életszemlélet, megdöbbentően változatos ételek, egzotikus műemlékek stb.).

Közismert, hogy a II. világháború után a japán gazdaság hihetetlenül gyorsan fejlődött. A romokból felépítették a világ egyik leggazdagabb országát. Japán egyik varázsát éppen az adja, hogy a szupermodern felhőkarcolók és technikai csodák mellett mindenhol ott vannak a múlt számunkra egzotikus emlékei, a buddhista templomegyüttesek, a sintoista szentélyek, a régi várak stb. A turisztikai attrakciókhoz tartoznak még a szép tájak, az elbűvölő japánkertek vagy a kézműves áruk hihetetlen gazdagsága, mindez a világ egyik legbiztonságosabb és egyik legtisztább országában.

Program

1. NAP:

Délután elutazás Budapestről az Emirates légitársasággal egyszeri átszállással Tokióba.
Megjegyzés: Az április 19-i csoport a Lufthansa légitársasággal utazik. Az eltérő repülőmenetrend miatt a programban is van kisebb eltérés, melyet alul röviden összefoglalunk.

2. NAP: TOKIÓ

Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a késő délutáni órákban (helyi idő szerint), transzfer a tokiói szállodába (4 éj).

3. NAP: TOKIÓ

8-9 órás városnézés a japán fővárosban, a világ egyik legnagyobb metropoliszában. Először látogatás a Meiji-szentélyben, majd séta a Császári Palota előtti téren. Kora délután sétahajózás a Sumida folyón, majd Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista templomával, az Asakusa-templommal ismerkedünk (apró ajándékboltok sokasága). Végül felmegyünk a 2012 májusában átadott Skytree toronyba, mely 634 méteres magasságával a világ legmagasabb tornyaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. A 350 méter magasan lévő kilátóteraszról lebilincselő panoráma nyílik az egész városra, a modern felhőkarcolók sokaságára. Tiszta időben még a Fuji is látszik. (A Skytree belépőjegy foglalása legkorábban csak 6 hónappal a látogatás napját megelőzően lehetséges, ezen katalógusunk megjelenése után, így a japán partnerirodánk is ezekkel a feltételekkel tudja a csoportbelépőket lekérni és nagy eséllyel visszaigazolni. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem sikerül a csoportfoglalás a Skytree toronyba, a párizsi Eiffel-torony mintájára épített Tokió-torony 150 méter magas kilátóteraszáról gyönyörködhetnek a panorámában.)

Este fakultatív lehetőség idegenvezetőnkkel kipróbálni az érdekes és modern japán metróközlekedést: utazás Tokió központjába, séta a Ginza negyedben.

4. NAP: KAMAKURA, TOKIÓ

Félnapos kirándulás egy közeli kisvárosba, a Csendes-óceán partján fekvő Kamakurába. Ez a város a XII. század végétől közel 150 éven keresztül Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt a székhelye. Ebből a korszakból származnak értékes műemlékei. Látogatás a Tsurugaoka Hachimangu szentélyben, majd a Kotokuin templom területén lévő Nagy Buddha-szobor megtekintése (11 méter magas bronzszobor a XIII. századból). A városka megismerése után visszautazás Tokióba.

Délután szabad program. Lehetőség Tokió városának egyéni bebarangolására, az előző napon megismert metróközlekedéssel önállóan is könnyű a város felfedezése. Természetesen idegenvezetőnk segítséget nyújt, és programokat ajánl.

5. NAP: NIKKO, CHUZENJI-TÓ, KEGON-VÍZESÉS

Szabad program Tokióban, lehetőség további nevezetességek megtekintésére.

Fakultatív program: Egész napos kirándulás egy nagy hegyek között fekvő kisvárosba, Nikkóba, és a körülötte fekvő nemzeti parkba. Látogatás a meseszép Toshogu-szentélyben. Ez az épületegyüttes a XVII. századi japán művészet talán legpompásabb alkotása.

Nikko felett, közel 1300 méter magasan található egy vadregényes hegyi tó (a Chuzenji-tó), ahová egy panorámaút vezet fel. Séta a tóparton, majd a 100 méter magasból lezúduló Kegon-vízesés megtekintése (Japán egyik leglátványosabb vízesése).

A fakultatív program ára: 30.500 Ft (garantált indulás).

6. NAP: FUJI, HAKONE, SHINKANSEN (SZUPEREXPRESSZ)

Búcsú Tokiótól, utazás a Fujihoz, az ország legmagasabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez (3776 méter magas). Először a hegy lábainál lévő Fuji Információs Központban berendezett kis múzeumot nézzük meg, majd az autóbusszal 2000 méter feletti magasságba kapaszkodunk (szép időben a panoráma felejthetetlen). Délután barangolás a Fuji közelében lévő Hakone Nemzeti Parkban, mely természeti szépségei és gyógyforrásai miatt a tokióiak egyik kedvenc üdülőövezete. Hajózás a bájos Ashi-tavon, majd kabinos felvonóval felmegyünk a Komagatake-hegyre (vagy rövid pihenő az Owakudani-völgy forró kénes forrásainál). Továbbutazás Shinkansennel Kyotóba (3 éj). A körutazás egyik nagy élménye ez az utazás az egyes szakaszokon közel 300 km/óra sebességgel száguldó expresszvonattal.

Figyelem: a bőröndöket külön kocsival szállítják (1 bőrönd/fő engedélyezett).

7. NAP: KYOTO

A régi császári főváros, a másfél milliós Kyoto Japán műemlékekben leggazdagabb városa. A több ezer műemlék közül az egész napos városnézés során a következőket tekintjük meg: a Kiyomizu buddhista templom épületegyüttese (teraszáról gyönyörű panoráma a városra, a környék ódon házaiban rengeteg kézműves- és ajándékbolt), a Sanju-Sangendo csarnok (benne 1001 darab XIII. századi Kannon-szobor, középen az ezerkarú Kannon monumentális szobra), a Heian-szentély (pompás épületegyüttes elbűvölő kertekkel és tavakkal), a Nijo várkastély (a sógunok kyotói rezidenciája volt) és az Arany Pavilon (Yoshimitsu sógun aranylemezekkel borított nyaralója a világ egyik legszebb japánkertjében).

8. NAP: HIROSHIMA, MIYAJIMA

Szabad program Kyotóban, lehetőség egyénileg felfedezni a város további nevezetességeit (pl. Ryoanji vagy Tofukuji zen templomok száraz-kertje, Ginkakuji ezüst pagoda, az egykori császári palota parkja, városi botanikus kert, Kyoto-torony, Gion gésanegyed, Kawaramachi bevásárló utca stb.).

Fakultatív program: Hiroshima, Miyajima-sziget

Egész napos kirándulás Shinkansennel Nyugat-Japán legnagyobb városába, Hiroshimába, mely 1945-ben a világ első atombomba-támadásának színhelye volt. Látogatás a robbanás epicentruma közelében berendezett Béke Emlékparkban (emlékművek, érdekes emlékmúzeum). Délután kirándulás komppal a japánok szent szigetére, Miyajimára, az Itsukushima-szentély megtekintése (az ország egyik legidillikusabb helye).

A fakultatív program ára: 110.400 Ft (garantált indulás).

9. NAP: NARA, OSAKA

Elutazás a közeli Narába, mely az első egységes japán állam központja volt 1250 évvel ezelőtt. Séta egy kellemes parkban, ahol több száz szelíd őz szabadon kószál, majd Japán egyik legjelentősebb műemlékét nézzük meg, a Todaiji-templomot. A hatalmas, fából készült főépületben található Japán legnagyobb bronzból készült Buddha-szobra (16 méter magas). Ezután ismerkedés a Kasuga-szentéllyel, majd továbbutazás Osakába. A modern metropolisz az ország második legfontosabb gazdasági és kereskedelmi központja Tokió után. Látogatás az impozáns osakai várkastélyban (látványos kiállítások, szép park), majd a város harmadik évezredet idéző kilátópontja következik, mely két egymás melletti felhőkarcoló tetejét összekötő teraszon található.

Este transzfer a repülőtérre, elutazás Osakából egyszeri átszállással Budapestre.

10. NAP:

Érkezés Ferihegyre a kora délutáni órákban.

Az április 19-i csoport esetében a programsorrend a következő:
1. nap: Kora délután elutazás Budapestről a Lufthansa légitársasággal, egyszeri átszállással Tokióba.
2. nap: Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a késő délelőtti órákban (helyi idő szerint). Kamakura, szállás Tokióban (3 éj).
3. nap: Tokió
4. nap: Szabad program Tokióban, vagy fakultatív program: Nikko, Chuzenji-tó, Kegon-vízesés
5. nap: Fuji, Hakone, Shinkansen (szuperexpressz). Szállás Kyotóban (3 éj).
6. nap: Kyoto
7. nap: Szabad program Kyotóban, vagy fakultatív program: Hiroshima, Miyajima
8. nap: Nara, Osaka. Szállás Osakában (1 éj).
9. nap: Reggel transzfer a repülőtérre. Elutazás egyszeri átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre magyar idő szerint az esti órákban.
Ennél a csoportnál 1 éjszakával kevesebbet töltünk Tokióban, a fél nap szabadidő itt kimarad, viszont kicsivel több idő jut Osakára és ott is van 1 éjszaka szállás. Az utolsó napon nincs éjszaka a repülőn, a hazaindulás napján van a hazaérkezés is.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Tokió, Japán
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Keleti és nyugati kultúra találkozása Japánban, 10 nap/7 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, izgalmas kirándulásokkal, programokkal, három időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
Oldal tetejére