Karibi hajókirándulás Miamiból a Bahamákon át Puerto Ricóig az MSC Seaside fedélzetén, a hajón teljes ellátással, magyar idegenvezetéssel, sok-sok fakultatív programmal

Ajánlat kód: 35087
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

432.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35087

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Karib-tengert egy óceánjáróval, sétálj Miamiban, lazíts a Bahamákon és vegyél részt az izgalmasabbnál izgalmasabb fakultatív programokon!

Időpont

  • 2020. március 6-15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést belső Fantastica kabinban, az MSC Seaside fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló
  • BBP- és sztornó biztosítás
  • ESTA
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap - Miami

A csoport menetrendszerinti járatokkal indul a napsütötte Floridába, Miamiba érkezve transzferbuszok szállítják az utazókat a csodálatos Miami Beachen található hotelbe. Töltse az első estét pihenéssel - vagy induljon felfedezőútra a sok-sok kilométer hosszú, változatos programokat kínáló tengerparton! Miami Beach az a hely, ahol az emberek bronzszínűre süttetik magukat, de sok egyéb nagyszerű -és népszerű- szórakozási lehetőségeket is találhat itt. Néhány hangulatos fotóért érdemes a tengerpart déli részén található Art Deco negyedbe ellátogatni, amely jellegzetes és egyedi építészeti stílusáról ismert. Fedezze fel hát kedve szerint a környéket, üljön be egy frissítőre vagy kávéra valamelyik hangulatos, tengerparti kávézóba - és élvezze ennek a dinamikus városnak az esti lüktetését.

2. nap – Everglades

A szállodában finom reggeli várja reggel a csoportot, a délelőttöt pedig szabad programmal vagy egy lenyűgöző vadvilági shown töltheti. A fakultatív* program az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkjába, az Everglades Nemzeti Parkba kalauzol el. Itt, a világ egyik legnagyobb még érintetlen mocsárvidékén az utazók légcsavaros mocsárjáró hajókra szállnak, és tapasztalt parkőr vezetésével barangolják be a tájakat. A lenyűgöző környezet, a természet ősereje minden látogatóra nagy hatást gyakorol. Aligátorok, teknősök, különleges és ritka madarak, valamint számtalan más élőlény: állatok, növények láthatóak a hajós kirándulás során.

A hajókázás után pedig egy élvezetes vadvilági showműsor várja a kirándulókat: aligátorok és más vad- és szelíd állatok részvételével. Ne felejtsen el levegőt venni - se fényképezni!

A programot követően visszatérés a szállodába, majd a szabad programot választókkal együtt a teljes csoport buszokra száll - vár a kikötő, ahol már kihajózásra készen áll az MSC Seaside!

3. nap - Tengeri nap

Élvezze a háborítatlan napsütést és a fantasztikus tengeri levegőt, miközben az impozáns tengerjáró Puerto Rico felé halad. Ezen a napon a hajó nem köt ki - ez pedig ragyogó lehetőséget jelent a fedélzeti programok alapos feltérképezésére. Kezdje a reggelt egy átmozgató edzéssel: a legmodernebb gépekkel felszerelt wellness központ mellett akár kocogást is választhatja - nem mindennapi panoráma mellett. A hajótest egészét körülölelő futópályán új személyes rekordokat állíthat be az inspiráló környezetben!

A reggeli elköltéséhez számtalan ragyogó lehetőség közül válogathat: a hajón kilenc különböző étterem, és mintegy 20 bár és lounge várja a megfáradt, megéhezett utasokat. Önnek is lesz kedvence közülük! Étkezés közben változatos hangulatú helyiségek vagy óceáni panoráma várja. Majd irány a felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás: az MSC egyik legmodernebb hajóján garantáltan nem fog unatkozni egyetlen pillanatig sem.

Az „Erdei kaland” aquapark több emelt magasságú csúszdái és más vizes programlehetőségei kicsik és nagyok kedvencei: öt csúszda (köztük egy 110 méter hosszú zenélő csúszdával), AquaPlay™ terület a legkisebbek számára és élményösvény is várja az ide látogatókat. A kínálat többi elemét meghagyjuk a személyesA Metropolitan színház „világot jelentő”, de a 21. századi követelményeknek megfelelően high-tech deszkái az esti órákban fantasztikus programokat kínálnak - ne felejtse el időben lefoglalni a székét a fedélzeti információs rendszeren vagy applikáción!

A sportolás szerelmesei különböző pályák közül válogathatnak: bowling, kosárlabda és más labdajátékok.

4. nap - Puerto Rico

Fedezze fel a csodálatos Puerto Ricot - barangoljon a gyönyörű San Juan városában, vagy csatlakozzon egy igazán különleges programhoz: a fakultatív* kirándulás a hangulatos óvárosi részbe kalauzol el - alkonyatkor. A tökéletes kikapcsolódást nem csak a hangulatos sikátorok, szűk terek és színes épületek - de a Karib-tenger fölött lenyugvó nap színpompás látványa is garantálja. Az első megálló a Ballajá barakk, egy csodálatos, 19. században épület spanyol épület. A nap utolsó sugarai fantasztikus vörösre festik a macskaköves utcákat, miközben a csoport olyan nevezetességek mellett halad el, mint a Plaza del Quinto Centenario vagy San José templom.

A Monumento a la Rogativa felé haladva megtekintik a Calle del Cristo-t, amely a városi nőknek állít emléket, akik a 18. században fáklyás körmenettel akadályozták meg, hogy a britek ostrom alá tudják venni a várost: a rendhagyó megmozdulás végül teljes sikerrel járt, a britek kereket oldottak, a település pedig megmenekült. A San Juan kapu felé menet rövid pihenőt is tart a csoport, majd a város egyik legragyogóbb sugárútját, a Paseo de la Princesa-t fedezhetik fel.

A vezetett séta itt véget ér - ám a kirándulás folytatódhat: a Calle Fortalezát önállóan fedezheti fel - vagy visszatérés a hajóra.

5. Nap - Charlotte Amalie, United States Virgin Islands

Ez maga a földi paradicsom: Magens Bay-t nem véletlenül értékelik a világ utazói az egész földkerekség egyik legjobb tengerpartjának. A mintegy 3 kilométer hosszú homokos strand fantasztikusan szép trópusi hegyek árnyékában bújik meg: minden pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Már az azúrkék víz és a hófehér homok látványa is egészen fantasztikus! De ezeket a lenyűgöző tájakat fakultatív* kiránduláson még behatóbban tanulmányozhatja. Egy nap a paradicsomban, amely látványos buszos utazással indul: a Skyline Drive-ról lenyűgöző kilátás nyílik a Charlotte Amalie öbölre, a Karibi-tengerre és a környező szigetekre.

A busz első állomása a Mountain Top, a sziget legmagasabb pontja, ahonnan káprázatos panoráma tárul az utazók elé. A leírhatatlanul szép, háborítatlan óceáni tájakat csak kisebb foltok tarkítják - a környező kis szigetek.

A következő megálló a napsütötte paradicsom, Magens Bay. Itt, a pálmafákkal szegélyezett, gyönyörű tengerparton gondtalan órákat tölthet el a természet fantasztikus ölén. Az életre szóló emléket jelentő strandolást után a belvárosba vezet az út, ahol a vámmentes boltok kínálatai Önt is shoppingolásra fogják csábítani... A Kongens negyedben mintha az idő kerekét is visszaforgatták volna: a csoport az újkor hajnalán a tengereket szelő bátor kereskedők városába csöppen. Nem is igényel nagy fantáziát látni, hogy a sziget városainak poros utcáit néhány évszázada még karibi kalózok, rabszolga kereskedők és vén tengeri medvék rótták. A környéket mindenki szabadon fedezheti föl.

Fontos információ: a kirándulás hosszát mindenki egyénileg határozhatja meg, az utolsó programponton a barangolás és vásárolgatás ideje nem rögzített. A történelmi valamint a belvárosi vásárlónegyedek felfedezése egyénileg történik. A kiránduláson mozgásukban korlátozott valamint kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

6. nap - Tengeri nap

Gondolta volna, hogy a tengereket hasítva akár drótkötélpályán is kipróbálhatja ügyességét? Vagy azt, hogy egy óceánjárón nem csak színház, kaszinó, F1 szimulátor, de például 5D mozi is van? Bolyongjon szabadon a fedélzetek között - mindenütt találni fog valami érdekességet. Az MSC flotta egyik legmodernebb darabja a kifinomult olasz eleganciát ötvözi a hightech, 21. századi megoldássokkal: mindenki számára tartogat meglepetéseket!

A gyermekek számos, különböző tematikával felépített játszószoba, a picit idősebb - és örökifjú - gyerekeket videójáték és társasjáték szobák várják. A szülők korosztálya új otthonra találhat a medencék partján: az amúgy is kellemes napsütés még jobban élvezhető egy koktéllal a kézben, a napágyon fekve!

Az éjszaka új izgalmakkal csábít: a csillagfényes fedélzeten romantikus programokra is lehetőség nyílik, és ha testi-lelki felüdülésre vágyik, vegye igénybe a profi masszőrök szolgáltatásait a hajó díjnyertes Aurea Spában!

7. nap - Nassau, Bahamák

Az életben talán csak egyszer adatik meg, hogy az ember delfinekkel együtt ússzon - nem éri meg kihagyni! Vegyen részt fakultatív* kirándulásunkon: a csoportot a Balmoral-szigethez viszik, New Providence átellenében, ahol barátságos hoszteszek várnak. A kötelező papírmunka után rövid eligazítás következik, majd előkerülnek a fürdőruhák, hogy a természet formálta öbölben a delfinekkel együtt ússzanak a sekély, meleg vízben! A kirándulókat szakképzett delfin-tréner segíti, bízza magát az ő vezetésükre és élvezze ezeknek a barátságos tengeri állatoknak a társaságát. A trénerek szívesen megosztják tudásukat is, kérdezze őket a delfinek viselkedéséről, de akár egy-két trükköt is megtanítanak, mielőtt bemutatnák Önnek a „saját” delfinét! Az emlékezetes találkozást profi fotósok örökítik meg, akiktől a program végén fényképeket vásárolhat (ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza).

A hátralevő időben pedig szabadon élvezheti a napsütést, pihenjen a tengerparti székeken vagy merüljön el a habokban, mielőtt a csoport visszaindul a tengerjáróra.

Fontos információ: a kiránduláson csak 7 évnél idősebb utasaink vehetnek részt. A 18 éven aluli résztvevők egy fő fizető felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiránduláson. A szigeten nem-motoros tengeri felszerelések bérelhetőek, köztük: sznorkel, kajak, paddle board. Ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza, miként a szigeten vásárolt ételek és italok árát sem.

A szigeten medence is található, valamint mosdók, zuhanyzók és lábfürdők is vannak. A nyugágyak és napernyők a rendelkezésre álló készlet erejéig kölcsönözhetőek. A szigetre ételt és alkoholos italt bevinni nem szabad, ezeket belépésnél a sziget személyzete elkobozza és megsemmisíti. A szigeten nincs strandőr, a tengerben és medencékben mindenki saját felelősségére úszhat. A delfinek érdekében a vízbe ékszert, kamerákat, mobiltelefonokat és egyéb eszközöket bevinni tilos. A tengeri találkozás, valamint a delfin élőhely-területen saját fotó készítésére nincs lehetőség. A delfintalálkozó program idejére a látogatók személyes használatra kisméretű szekrényeket kapnak.

8. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

Legyen az MSC saját magánszigetének első vendégei között: az Ocean Cay MSC Marine Reserve 2019 novemberétől fogadja a látogatókat - egy barátságos 35 hektáros sziget a Bahamák közepén. A páratlan vendégszeretet a hajó valamennyi utasa megtapasztalhatja, napközben a mintegy másfél kilométer hosszú tengerpart mellett a sziget további lehetőségeit és programjait is szabadon felfedezheti. Az éjszakai órákban sem ér véget a szórakozás: vegyen részt egy csillagfényes fakultatív* programon: a csillagászati témájú kiránduláson a Karibi éjszakai égboltjára csodálkozhat rá! A galaxis szépségében gyönyörködve óhatatlanul is apró kis pontnak érzi magát az ember - de kis szerencsével akár a Tejútrendszeren túli látványosságokat is megpillanthat! Az üdvözlő ital mellett a mély csillagászati ismeretekkel bíró kísérő a legmodernebb technikai berendezésekkel mutatja meg a lenyűgöző csillag konstellációkat, bolyókat, csillagködöket és galaxisokat. Az éjszaka során sok-sok érdekességet hallgat a világűrről és a Naprendszerünkről is.

Fontos információ: a fakultatív program időjárásfüggő. Alkoholos italokat csak 21 év fölötti vendégek fogyaszthatnak.

9. nap – Miami

A reggeli órákban az MSC Seaside visszaér Miamiba, a kabinok elhagyását és a kicsekkolást követően legyen vendékünk egy vidám városnéző kirándulásra, ahol a mindig pezsgő nagyváros színes forgatagát fedezheti fel! Keressük fel együtt a város nevezetességeit, legszebb pontjait és felfedezésre váró, rejtett zugait is. Az egyik legismertebb - és sokak szerint legszebb - amerikai nagyváros a világ minden tájáról mágnesként vonzza a látogatókat, de a zenészeket, színészeket és más művészeket is. A csoport számos nevezetességet felkeres, köztük a kubai származású amerikaiak egyik fontos központját, Little Havanna negyedet, de sorra kerül a déli parton található Art Deco város rész, a maga színesen vidám házaival, és még sok-sok más helyszín is.

A program végén a busz a repülőtérre veszi az irány, ahonnan menetrend szerinti járatokkal indul vissza a csoport Budapestre.

10. nap – Budapest

Egy élménydús, gazdag program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karibi hajókirándulás Miamiból a Bahamákon át Puerto Ricóig az MSC Seaside fedélzetén, a hajón teljes ellátással, magyar idegenvezetéssel, sok-sok fakultatív programmal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére