Karib-tengeri hajókirándulás az MSC Seaside fedélzetén a Kajmán-szigetektől a Bahamákig, Jamaicától Mexikóig, a hajón teljes ellátással, magyar idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 35077
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

479.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35077

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a Bahamák, a Kajmán-szigetek, Mexikó és Jamaica, vagyis a Karib-tenger mesébe illő térsége, s persze az MSC Seaside óceánjáró!

Időpont

  • 2020. január 16-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést ablakos Fantastica kabinban az MSC Seaside fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló
  • BBP- és sztornó biztosítás
  • ESTA
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap - Miami

A csoport az első napon menetrendszerinti járatokkal utazik a napos Floridába. A miami reptérről transzferjárat szállítja az utasokat a Miami Beachen levő hotelbe. A környék paradicsomi a napozás szerelmeseinek: a kilométereken át kanyargó, gyönyörű tengerparton mindenütt napágyak várják a pihenésre vágyókat, a fantasztikus és hófehér tengerpart látványát pálmafák teszik teljessé. A déli szakaszon található Art Deco negyed több száz színes épülete önmagában is lenyűgöző látványosság. A partszakasz mellett futó Ocean Drive pedig a pezsgő életérő, a járdák mellé települt kávézóiról ismert. A csoport tagjai az első estét pihenéssel tölthetik vagy kötetlen felfedezőútra indulhatnak az óceáni naplementében!

2. nap - Key West

Barangoljon szabadon a világ egyik legszínesebb, legpörgősebb városának az utcáin - vagy vegyen részt fakultatív* kirándulásunkon egy hihetetlenül szép floridai paradicsomban: Key West-en! A szigetváros a szövetségi állam legdélebbre eső pontja. Földrajzilag - de sok tekintetben kulturálisan is - közelebb esik Kubához, mint Miamihoz. Egyedülálló történelmi és természeti adottságai, a gyönyörű tájak, a kultúrák sokszínűsége és a romantikus felhangokat sem nélkülöző építészeti stílus messze földről vonzza a látogatókat. A pálmafákkal szegélyezett utcákon mintha mézeskalács házikók sorakoznának - a jellegzetes házikókban korábban olyan hírességek éltek, mint Ernest Hemingway, Tennessee Williams, Elizabeth Bishop vagy éppen Robert Frost.

A városka megragadó történelméről és gazdag jelenéről hallhat érdekes részleteket a városnéző járat fedélzetén. Mesés sikerekről és szörnyű tragédiákról szólnak a beszámolók - köztük Henry Flagler vasútjáról, amely korának mérnöki csúcsteljesítményeként az óceán fölött száguldott. Ismerje meg a félelmetes Calusa indián törzs történetét, amely a legyőzött ellenségeiket szállították a szigetre: erre a véres korszakra utalt a sziget korábbi neve, Cayo Hueso vagyis a „Csontok szigete”. A Conch túravonat Henry Flagler mérnöki csodájának büszke örököse. Szálljon fel a vonatra és fedezze fel ennek a varázslatos, buja trópusi szigetnek a szépségeit.

3. nap - Miami - Everglades és kihajózás

A szállodában elköltött, finom reggelit követően szabadprogram várja Miamiban - vagy részt vehet fakultatív* kirándulásunkon, ahol gyönyörű és háborítatlan természeti környezet, ritka állatok és egy feledhetetlen aligátor-show várja! Az Everglades Nemzeti Park az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja - egyben a világ egyik legnagyobb egybefüggő mocsárterülete. A másfél millió holdas, páratlan szépségű parkot a jellegzetes mocsárjáró hajókkal fedezheti fel.

Az utazás során aligátorokat, teknősöket, ritka madarakat és más állatokat, növényeket tekinthetnek meg természetes élőközegükben. A parkőrükkel beszélhet a fantasztikus élővilágról, megismerheti a park történetét, és akár az évszázadokkal korábban itt élt indián törzsek történelméről is megtudhat egy-két dolgot... A hajós kirándulás után vadvilág- és aligátor show-n vehet rész: az álmélkodás közben ne felejtsen el levegőért kapkodni és az ujját is ajánlatos a fényképezőgép kioldó gombján tartani!

A programot követően transzfer a szállodába, ahonnan a teljes csoport a kikötőbe indul. Az MSC Seaside már indulásra készen vár!

4. nap – Tengeren

A mesés és modern tengerjáró szorgalmasan falja a tengeri mérföldeket Jamaica felé haladva. A szikrázó napsütés ragyogó alkalmat szolgáltat arra, hogy saját felfedezőútra induljon az MSC Seaside végeérhetetlen programlehetőségei között! Válogasson a fedélzeti medencék közül - csobbanjon a hangulatos tengeri Aquapark valamelyik csúszdáján. Tegye próbára erejét és ügyességét a világ leghosszabb fedélzeti drótkötél pályáján. De ha a tökéletes kikapcsolódásra vágyna, itt azt is megtalálja: markoljon fel egy frissítő koktélt a tucatnyi bár egyikében és feküdjön ki a felhőtlen kék ég alá valamelyik medence partján egy napágyra!

Ha szereti a szerencsejátékokat, ne hagyja ki a lehetőséget a kaszinóban, vagy üljön le egy tét nélküli, de komoly partira a kártyaszobában! A kulturális programok kedvelőit elkápráztatja a csodálatos fotókiállítás és a szomszédos művészeti galéria - ahol akár meg is vásárolhatja a kiállított darabokat. Estére foglaljon magának és partnerének helyet a fedélzeti színház feledhetetlen előadására.

5. nap - Ocho Rios – Jamaica

Barangolja be a varázslatos Jamaicát fakultatív* programunkon: nézze meg a meseszép Dunn folyó vízesést, melyet akár gyalogosan is megjárhat. A mesekönyvek lapjaira kívánkozó, gyönyörű vízeséshez a csoport buszokkal utazik. A folyót hegyi források táplálják - a víz egyedülállóan magas kalcium-karbonát tartalma miatt a vízesés már-már szinte él: folyamatosan alakul, bővül. A vízesés lábánál a csoport rövid biztonsági tájékoztatót kap, majd láncot alkotva a tapasztalt vezető kíséretében felsétálnak a vízesésen. A „masszázs szalonnak” is nevezett teraszon megállnak - itt mindenki szabadon élvezheti a zuhogó vízfolyam nyugtató hatásait. A következő programpont a háborítatlan relaxáció: üljön le a víz által tökéletesen simára csiszolt sziklákon, és élvezze a fantasztikus környezetet. Az erdő buja zöldje, a gazdagon virágzó páfrányok, bambuszok, liliomok, orchideák és kenyérfák léleknyugtató látványában könnyen elvész az ember.

Végül visszatérés a hajóra.

Fontos információ: a kirándulók kérjük törölközőt is vigyenek magukkal, emellett magas faktorszámú naptej, úszóruha, csúszásmentes vízicipő viselete ajánlott. A vízi lépcsők megmászása megerőltető és csúszós. A vízesés lábánál vízicipő bérelhető. A mászáson 92 cm-nél alacsonyabb vendégeink nem vehetnek részt. A vízesésnél a vízbe ugrálni tilos!

6. nap - George Town - Cayman Islands

Isten hozta a szerencse szigetén - aligha lehetne találóbb leírást adni egy igazi földi paradicsomnak, ahol véget nem érő napsütés, barátságos helybéliek, elképesztően fantasztikus látvány és a világ egyik legszebb tengerpartja várja. Ha ennél is többet szeretne kihozni a Kajmán-szigeteki látogatásából, akkor csatlakozzon fakultatív* kirándulásunkhoz - és találkozzon delfinekkel!

A program a Grand Cayman szigetre kalauzolja el a résztvevőket, ahol találkozhat a tenger legbarátságosabb élőlényeivel és gondtalan napozásra, vizes örömre csábít a sziget leghosszabb tengerpartja. A csoport Georgetown-ból a Dolphin Cove-hoz hajt. Itt, egy természetes lagúna partján rövid ismertetőt hallgathat meg, majd irány a tenger, ahol már várnak a delfinek! A nagy találkozást helyi fotósok örökítik meg, az életre szóló élményt később fotó formájában meg is vásárolhatja. A program után buszokkal utaznak a „Seven Mile” tengerpartra. Nevéhez méltóan a gyönyörű, homokos part mintegy 10 kilométer hosszan kanyarog. A parton mindenki kedvére napozhat, mártózhat meg a tenger kellemes habjaiban (a napágy, valamint ételek-italok árát a részvételi díj nem tartalmazza). A több órás, pihentető programot követően visszatérés a hajóhoz.

Fontos információ: a programok sorrendje felcserélődhet. A vendégeknek kiválóan kell tudniuk úszni, és 8 év alatti gyerek nem vehet részt a programon. A 18 év alatti utasokat egy fő fizető kísérő kell elkísérje a kirándulásra, a felnőtt kísérőnek nyilatkozatot kell aláírnia az indulás előtt. A kiránduláson hát- és nyakproblémákkal, valamint szív és légzőszervi betegséggel küzdő utasaink nem vehetnek részt. Terhes nők a kiránduláson nem vehetnek részt. Kérjük, hogy értékeiket, ékszereiket a kirándulás idejére hagyják a hajón. A kiránduláson kényelmes ruházat alatt úszóruha viselete ajánlott, valamint kényelmes cipő. Kérjük, törölközőt, váltóruhát hozzon magával és biológiailag lebomló naptejet használjon a környezet védelme érdekében.

7. nap - Cozumel – Mexico

Szeretne egy emlékezetes kiránduláson részt venni, napozni a gyönyörű, homokfehér strandon, úszni a türkiz színű, kristálytiszta Karibi-tengerben? A Playa Mia Grand Beach Park pontosan ezt nyújtja! A fakultatív* kirándulás tökéletes programot kínál egy vidám és relaxáló naphoz Cozumel legjobb tengerparti klubjában! Az oda- és visszautat kényelmes, légkondicionált buszokkal teheti meg - majd irány a csodálatos aquapark! Fedezze fel a gyerekrészleget, a lagúna medencét. Barangolja be a varázslatos vízalatti maja várost. A klubban olyan szolgáltatások és lehetőségek várják, mint napernyő- és napágybérlés, úszómedencék, röplabda- és futballpályák, trambulin, pingpong asztalok, gyerek klub és játszótér, kajak, evezős- és vitorlás csónak bérlési lehetőség, vízi trambulin, vízibicikli és matrac bérlés. A gyerekek számára megunhatatlan szórakozás lesz a számtalan játékos vízágyú, kalózhajó és állatos témájú csúszdák. Az idősebbek a kedvenc koktéljaikkal a kezükben élvezhetik a gyönyörű napsütést az Oasis sziget medencénél - vagy sebesen száguldhatnak a 60 méteres csúszdán.

Fontos információ: a létesítmény kerekesszékkel közlekedőket is vár, és tengerparti kerekesszékek elérhetőek - a készlet erejéig. A kerekesszékkel közlekedő utasainkat egy fő fizető kísérő kell kísérje, aki segít számukra a buszra történő le- és felszállásban. A széknek összecsukhatónak kell lennie, mivel a buszokon sem lift, sem rámpa nem található. A kiránduláson részt venni kívánó mozgáskorlátozott vendégeink a fedélzeten keressék fel a ’Shore Excursions’ pultot, legkésőbb a partraszállás előtt 48 órával. Minden 12 év alatti, valamint úszni nem tudó gyerek a szülőjével vagy jogi kísérőjével vehet részt a kiránduláson. A bőrbetegségben, fertőző betegségben, gyulladt szemmel, megfázással, légúti vagy fül betegségektől szenvedő, akárcsak enyhe hasmenéses megbetegedéstől szenvedő valamint nyílt sebbel rendelkező utasaink nem mehetnek be a medencébe. A Park és annak attrakciói a férőhelyek számában érhető el. A Buccaneer’s Bay vízijátékokat használni kívánó gyerekeknek legkevesebb 120 cm magasságúnak és min. 60 kilogramm súlyúaknak kell lenniük. A Twin Twister csúszdán 1 méter alatti magasságú, valamint 114 kilogramm testsúlynál nehezebb vendégeink nem vehetnek részt. Várandós édesanyák, kisgyerekek, úszni nem tudók, alkoholos vagy gyógyszeres befolyásoltság alatt álló, valamint különböző betegségektől szenvedő (hát, nyak, ízületi, váll problémák) vendégeink szintén nem vehetnek részt azon. A résztvevőknek nyilatkozatot kell kitölteniük, amely kizárólag angol nyelven érhető el.

8. nap - Ismét az óceánjárón

Kezdje a napot egy kellemes kocogással - a lágy tengeri szellő és a sós víz illata frissítően hat, ahogy a hajótestet körülölelő futópályán néhány újabb kilométert tesz a futócipőjébe... A reggelihez számtalan étterem, kávézó, bár közül válogathat - de akár kabinjába is kérheti a reggelijét (választott csomagtól függően). Látogasson el valamelyik fedélzetre a panorámás liftek egyikével, nézzen meg egy kasszasikert a fedélzeti 5D moziban, vagy próbálja ki magát a versenypályákon az élethő F1 szimulátorok egyikében!

A gyermekeket különböző témájú játszóházak, videójátékok, társasjáték szobák várják. Ha a szülők egy kis kényeztető kikapcsolódásra vágynak, akkor irány a wellness részleg, ahol személyre szabott egészségfelmérésen vehet részt, amely alapján a hajó egészségügyi szakértői összeállítják a szintén egyedileg Önnek készült fitnesz programot!

Az éjszakai órákban a végtelen óceán és az ezernyi csillag fényében a hajó is új életre kel. Tegye próbára szerencséjét a neonfényárban úszó kaszinóban, majd irány a diszkó, ahol hajnalba nyúlóan táncolhat.

9. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

A friss óceáni szellő nem csak a felhőket, de a borús gondolatokat is messze száműzi! Napközben szabadon barangolhat és élvezheti az MSC magánszigetének páratlan vendégszeretetét. A páratlan paradicsomi környezet egyik első vendége lehet: a sziget 2019. november 9.-től várja az utazókat. Az esti órákban egy emlékezetes fakultatív* programon vehetnek részt az érdeklődők: a csillagászati témájú kiránduláson a Karibi éjszaka ragyogó csillagait fedezheti föl! A csoport a galaxis szépségében gyönyörködhet - de kis szerencsével akár a Tejútrendszeren túli látványosságokat is megpillanthat! Az üdvözlő ital mellett a mély csillagászati ismeretekkel bíró kísérő a legmodernebb technikai berendezésekkel mutatja meg a lenyűgöző csillag konstellációkat, bolyókat, csillagködöket és galaxisokat. Az éjszaka során sok-sok érdekességet hallgat a világűrről és a Naprendszerünkről is.

Fontos információ: a fakultatív program időjárásfüggő. Alkoholos italokat csak 21 év fölötti vendégek fogyaszthatnak.

10. nap – Miami

A reggeli órákban az MSC Seaside visszaér Miamiba, a kabinok elhagyását és a kicsekkolást követően legyen vendékünk egy vidám városnéző kirándulásra, ahol a mindig pezsgő nagyváros színes forgatagát fedezheti fel! A csoport nem csak a gyönyörű tájakat és városi látképet csodálja meg, de izgalmas történeteket is hall az egykoron aprócska település robbanásszerű fejlődéséről az 1920-as években. A város az Art Deco mozgalom központja volt, a második világháború alatt pedig fontos katonai központ is létesült itt. Azóta a világ minden tájáról vonzza a művészeket, zenészeket, színészeket - akik mind hozzájárulnak Miami lenyűgöző kulturális forgatagához.

A csoport a legszebb környékekre utazik. Paloták, jachtok sorakoznak a kiránduló hajóknak épült kikötő környékén - amely maga nemében a világon a legnagyobb. Érdemes gondosan előkészíteni a fényképezőgépeket: Little Havanna, South Beach, Art Deco negyed, a filmekről jól ismert Coconut Grove és még számtalan más látványosság kerül terítékre a néhány órás városnéző körút során.

A program végén a buszok a repülőtérre szállítanak, ahol menetrend szerinti járatokkal indul vissza a csoport Budapestre.

11. nap – Budapest

Egy élménydús, gazdag program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karib-tengeri hajókirándulás az MSC Seaside fedélzetén a Kajmán-szigetektől a Bahamákig, Jamaicától Mexikóig, a hajón teljes ellátással, magyar idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére