Kalandozz a lovagok szigetén, Máltán – 6 nap 3- vagy 4-csillagos hotelben, reggelivel, idegenvezetéssel és repülőjeggyel

Ajánlat kód: 33185
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

246.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33185

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a tengerparti pihenést és éld át a felfedezés örömét Máltán!

  • Május 23 - 28.: , 255.000 Ft
  • Augusztus 01 - 06. 4*: , 298.000 Ft
  • Augusztus 01 - 06. 3*: , 246.000 Ft
  • Szeptember 09 - 14. 4*: , 298.000 Ft
  • Szeptember 09 - 14. 3*: , 246.000 Ft

Az ár tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 3- vagy 4-csillagos szállodában (opcionális)
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés Budapesttől Budapestig
  • Retúr repülőjegy
  • Egy maximum 20 kg-os poggyász szállítása
  • Egy kézipoggyász szállítása
  • Ferihegy-közeli parkolás az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Fontos tudnivalók:

  • A reptéri illeték külön fizetendő (kb. 60.000 Ft ~ változhat)
  • Belépők ára: kb. 59 € + fakultatív programok
  • A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak
  • A fakultatív programokat helyi magyar nyelvű idegenvezetők kísérik. A kirándulások sorrendje Máltán lesz véglegesítve. A programok során a belépőket a helyszínen fizeti az, aki a látványosságokat meg szeretné tekinteni.
  • Egyágyas felár: 
    • 4*: 35.000 Ft
    • 3*: 32.000 Ft

Kapcsolódj ki a Földközi-tenger szépséges szigetországában! Máltai kirándulásod során középkori, jó állapotban megmaradt városok, mesés épületek, lovagkori hangulat és természeti különlegességek egyaránt várnak rád. Lazíthatsz a tengerparton, fakultatív kirándulásokon vehetsz részt vagy akár egy tetőterasz medencéjében pancsolhatsz.

A szállásokról

A Hotel Diplomat**** (a szervező utazási iroda besorolása szerint jó ***-os a színvonala) Sliema tengerpartján helyezkedik el. Szobái légkondicionáltak, és TV, széf is rendelkezésre áll bennük. Tengerre néző szállás felár ellenében igényelhető. A szállodától pár perces séta a belváros.

Az elegáns, színvonalas Hotel Victoria**** Sliema központjában, pár perces sétára fekszik a tengerparttól. Szobái légkondicionáltak, minibárral, TV-vel, kávéfőzővel felszereltek. A szálloda tetején szép kilátású terasz található medencével. A hotelben konditerem és wellness részleg is van.

Lássuk, pontosan mi vár Rád! Íme, a program!

  • 1. nap BUDAPEST – VALLETTA – SLIEMA

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban utazás Máltára. Transzfer a választott szállodába (5 éj), majd pihenés, szabad program. Előreláthatóan a kora délutáni órákban tudjuk a szobákat elfoglalni. (Addig a csomagszobában lehet a bőröndöket tárolni.) Fakultatív vacsorázási lehetőség mindkét szállásnál.

  • 2. nap SLIEMA – MDINA – RABAT – MOSTA – SLIEMA

Mindenki eldöntheti, hogy önállóan pihen a szállodában és környékén, vagy eljön megtekinteni a sziget leglátványosabb 3 városát. Mdinában állunk meg először. A „csendes városban” – ahogy a helyiek hívják –, láthatjuk a Szent Pál katedrálist, a várfalról pedig szép látvány tárul elénk. Folytatjuk utunkat Rabatba. Itt, aki szeretné, megtekintheti a Szent Pál katakombákat vagy sétálhat a hangulatos belvárosban. Átszeltük a szigetet, ezt a Dingli sziklákról elénk táruló mesés kilátásról is érzékelni fogjuk. Visszaúton a következő állomásunk Mosta, ahol felkeressük a hatalmas kupolával rendelkező dómot. Ezt követően Ta’Qaliban lesz szabad programunk, ahol a helyi kézművesek termékeiből lehet ajándékot vásárolni. A késő délutáni órákban érkezünk vissza szállásunkra, majd szabad program. Fakultatív program Mdina – Rabat – Dingli-sziklák – Mosta (egész napos kirándulás, belépő nélkül): 40 €.

  • 3. nap SLIEMA

Egész nap pihenés, szabad program.

  • 4. nap SLIEMA – VALLETTA

Egész napos fakultatív kirándulás Vallettában. A főváros méltán szerepel a világörökségek listáján, a legszebb nevezetességeket tekintjük meg. Első látványosságunk a felső Barakka kert, ahonnan fantasztikus a panoráma az öbölre és az azt övező épületekre, erődítményekre. Továbbsétálva a Szent János katedrálisban gyönyörködhetünk Caravaggio festményében és a fantasztikus díszítettségében. Ez a sziget legszebb egyházi épülete, a látvány mindenki csodálatát elnyeri. Következő érdekesség a Nagymesterek Palotája és a hangulatos belváros. Ezt követően rövid szabad program a központban. Folytatva kirándulásunkat a délután folyamán három kisvárost nézünk meg: Cospicua, Vittoriosa, Sengela. Ezek tulajdonképpen a fővároshoz tartozó, különböző sajátosságokkal rendelkező kerületek, melyek egyedi hangulatát mi is tapasztalni fogjuk. A kora esti órákban visszatérünk szálláshelyünkre. Fakultatív Valletta városnézés (egész napos, belépő nélkül): 35 €.

  • 5. nap SLIEMA – GOZO – SLIEMA

Ezen a napon is van lehetőség pihenésre, sétára a tengerparton, jó idő esetén fürdésre. Fakultatív kirándulás is lesz Málta másik nagy szigetére. Busszal megyünk a kikötőbe és onnan hajózunk át Gozora. Kikötésünkkor már vár bennünket egy másik busz és azzal nézzük meg a sziget nevezetességeit. Az első különlegesség a több mint 4000 éves templomok múzeuma, mely méltán része az UNESCO világörökségeinek. Az egyik legszebb természeti látványossága volt a szigetnek a „Kék ablak”, mely egy különleges sziklakapun keresztül nyújtott kitekintést a tengerre, azonban 2017‑ben egy hatalmas vihar ledöntötte ezt a sziklaívet. Ettől függetlenül a nap során sok egyedi látnivalót fog bemutatni helyi idegenvezetőnk. Estére érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Gozo kirándulás (egész napos) hajójeggyel, belépő nélkül: 45 €.

  • 6. nap SLIEMA – VALLETTA – BUDAPEST

Reggeli után menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap / 5 éj 3- vagy 4-csillagos szállodában reggelivel egy főnek Máltán. Repülőjeggyel, reptéri parkolással, idegenvezetéssel és fakultatív programokkal. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére