Kalandok a Keleti-parton, New Yorkban és Washingtonban, 7 nap 3*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34831
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

340.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34831

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd végig a Keleti-part két legjelentősebb városa, New York és Washington ikonikus helyszíneit, amelyeket a filmekből már bizonyára jól ismersz!

Időpont

  • 2020.05.07. - 2020.05.14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállást, helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Reggelis ellátást
  • A program szerinti transzfereket
  • Belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről és helyi idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket kb. 210.000 Ft
  • ESTA engedély díját 13.000 Ft
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • Borravalók kb. 60 USD/fő
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív programok
    • Esti hajókázás a Potomac-folyón vacsorával: 29.000 Ft
    • Esti autóbuszos városnézés Washingtonban, vacsorával: 37.000 Ft
    • Fehér Ház látogatói központ - ingyenes, de helyfoglalás szükséges.
    • Természettudományi Múzeum: 8.700 Ft

Felár

  • Egyágyas felár 115.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – New York

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással New Yorkba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban (4 éj).

2. nap: New York

Reggeli után egész napos panorámás városnézés az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városának a központjában, Manhattanben: Battery Park, Wall Street, Freedom Tower, Chinatown, Little Italy, SoHo, Greenwich Village, Empire State Building (belépővel). A 102 szintes felhőkarcoló a Midtown városrészben, az 5. sugárúton, Art Deco stílusban épült, és a modern világ 7 csodájának egyikeként tartják számon. A kilátószintről csodálatos panoráma tárul elénk. Ezután folytatjuk a buszos városnézésünket: Egyesült Nemzetek épülete, Rockefeller Center, Central Park, Harlem.

3. nap: New York

Reggeli után egész napos szabadidő, vagy gyalogos városnéző program. Sétánkat Greenwich Village-ben kezdjük, mely egykor egy New Yorktól különálló vidéki kistelepülés volt. Mivel megtarthatta az eredeti utcaszerkezetét, ebből következően ma élesen elüt a többi városrész rendezett alaprajzától. Az utcákat itt nem számozták, hanem nevet adtak nekik. Ezután a SoHo-ba látogatunk. Ezt követően a Chelsea piacon és a mellette kezdődő High Line Parkban folytatjuk utunkat, végül a „mindenki által ismert” Central Parkban fejezzük be a programunkat. „Sétálós” városnéző programunk közben metróval is közlekedünk, hiszen a világ egyik legnagyobb metróhálózatán utazni önmagában is élmény. Sétánk során módot kerítünk arra is, hogy a New-York-i street food lehetőségek közül megkóstoljunk néhányat. Este fakultatív színházlátogatás és program a Broadway-en.

4. nap: New York

Reggeli után lesétálunk a kikötőhöz, és komppal ellátogatunk a „Nagy Alma” szimbólumához, az ikonikus Szabadság-szoborhoz a Liberty-szigetre, majd az Ellis-szigetre is. A Szabadság-szobrot és szigetet 1886. október 28-án avatták fel, majd a 100. évfordulóra teljesen felújították. A Szabadság szobor az Amerikai Egyesült Államok jelképévé is vált. A következő programunk Ellis-szigete, amely keletről az első amerikai föld, ahol 1892 és 1954 között partra léptek a bevándorlók, itt fogadták őket és látták el a szükséges papírokkal. A kirándulás után szabadidő.

5. nap: New York – Washington DC

Reggeli után Washington DC-be, az ország fővárosába utazunk. Érkezést követően elfoglaljuk a szállásunkat, majd városnézésre indulunk. Washington DC, a tervezőasztalon született város, Pierre Charles L’Enfant építész és várostervező fejében született meg, és az ő elképzelései szerint vált valóra. Ismerkedünk a főváros és az ország ikonikus épületeivel, melyek mindegyikénél „deja vu” érzésünk lehet, hiszen „láthattuk már valahol”. Természetesen a filmekből ismerősek, hiszen mindegyik tér, épület már valamelyik ismert film forgatási helyszíne volt: Fehér ház, Capitolium épülete, Legfelsőbb Bíróság épülete, és a National Mall, az amerikai szimbólumokkal teli park, itt található többek között Lincoln és Jefferson emlékművei. Este fakultatív hajókirándulás vacsorával a Potomac-folyón. Szállás Washington DC-ben (2 éj).

6. nap: Washington DC

Reggeli után folytatjuk az ismerkedésünket a várossal, felkeressük az Arlingtoni temetőt, ahol megnézzük az Ismeretlen Katona sírját, az őrségváltást, majd Kennedy elnök és öccse, Robert Kennedy sírját is. Délutáni programunk keretében meglátogatjuk a Shimtsonian Nemzeti Légi és Űrhajózási Múzeumot, ahol a Wright fivérek Sprit of St. Louis gépétől kezdve, az Apollo 11 űrhajó parancsnoki kabinjáig számtalan csoda várja a kíváncsi érdeklődőket. A múzeum a világ legnagyobb polgári, katonai és űrrepüléssel kapcsolatos kiállítási anyagával rendelkezik. Amennyiben időnk engedi, felkeressük a Kongresszusi Könyvtárat is, amelynek az épülete is egyedi, majd a National Gallery of Art épületét is, amely számos különlegességet tartogat a látogatóknak. Este fakultatív autóbuszos városnézés a kivilágított Washingtonban, vacsorával.

7-8. nap: Washington DC – Budapest

Délelőtt szabad program vagy egyéni fakultatív programlehetőségként látogatás a Fehér Ház látogatói központban vagy a Természettudományi Múzeumban. Érdemes felkeresni Georgetownt, ezt a mindenkit elbűvölő, kisvárosi hangulatot árasztó városrészt, amely elsősorban az egyeteméről híres. Délután transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre, hazaérkezés másnap.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kalandok a Keleti-parton, New Yorkban és Washingtonban, 7 nap 3*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére