Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Jó levegő, gyönyörű gyep és egy igazi, kellemes társasági program: Golf! Pályabemutató és golfoktatás 90 percben 3.990 Ft helyett 1.900 Ft

Pályabemutató és golfoktatás 90 percben
St. Lőrinc Golf Club
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 52% 2.090 Ft
St. Lőrinc Golf Club
Budapest 1238, Szentlőrinci út
06 (1) 951-3152
lorincgolf.hu/

Akció Leírása

A golf egy örök kihívás, egyszemélyes küzdelem a természet, a pályák és nem utolsó sorban önmagunkkal szemben. Nem lehet elég korán elkezdeni és nem elég későn befejezni, ez egy életre szóló kacér játék.

Minden golfozó életében eljön  a nagy pillanat, amikor egy jól irányzott ütés eredményeképpen suhan, repül a labda egyenesen a green-re onnan pedig belegurul a lyukba. Ekkor érezhetjük azt, hogy mi is meg tudtuk csinálni, pont úgy „mint a profik”.

Erre a tökéletességre vágyik minden kezdő, haladó és profi egyaránt. De ne bízzuk el magunkat, mert még ezek után is, a legváratlanabb helyzetekben fog cserbenhagyni minket a golfjáték szelleme.

A golf nem csak a milliomosok játéka! Gyere és próbáld ki te is!

A golf ma Magyarországon még mindig a gazdagok sportjaként emlegetett úri időtöltés. Ezen elhibázott, begyökeresedett előítéleten szeretnének változtatni a szervezők.

Ajánlatunk keretében most 45 percben mutatják be nektek a sportág legfontosabb elemeit. Ez alatt megismerkedhettek az első lépésekkel, az ütőkkel, a helyes test- és ütőtartással, és profi edző segítségével végezhetitek el az első önálló ütéseket.

A bemutató részét képezi még egy "pályaszafari" is, aminek keretében golfautóval járhatjátok be a 40 hektáros pályát.

A varázsszó, ami mindig jellemezze hozzáállásunkat : az alázat. Nincs ember, aki bizton állíthatná magáról: én tudom, ismerem az összes titkát ennek a csodálatos játéknak amelyet az ember valaha kitalált!

Az ajánlat kiváló lehetőség mindenkinek, aki szeretne golfozni, de nem tudja hol kezdje, kihez forduljon, illetve azoknak is, akik csak egy vidám órát szeretnének eltölteni jó hangulatban ezzel a játékkal. Jó szórakozást kívánunk!

St. Lőrinc Golf Club
Budapest 1238, Szentlőrinci út
06 (1) 951-3152

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Pályabemutató és golfoktatás 90 percben a St. Lőrinc Golf Club pályáján, az M5-ös autópálya kivezető szakasza - és a Szentlőrinci úttal határos közel 40 hektáros sík területen, a Belvárostól mindössze 15 percnyire

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.04.23. – 2012.05.31.
  • Egy fő maximum öt kupont vásárolhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére