Japán nagy körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42895
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.279.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42895

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Momidzsi, az ősz csodája!

Időpont

  • 2024. november 12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Tokió és az Oszaka-Budapest útvonalon a Qatar Airways járataival, oda-vissza egy átszállással, turista osztályon
  • Repülőtéri illetékek
  • Fejenként egy db max. 20 kg-os, feladható poggyász és fejenként egy db, max. 8 kg-os kézipoggyász
  • Tizenegy éjszaka szállás a program útvonala szerint, középkategóriás szállodákban
  • Büféreggeli a szállodákban
  • A programban feltüntetett városnézések autóbusszal, metróval és gyalogosan, belépőkkel
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Helyben felmerülő személyes költségek, a programban nem szereplő étkezések
  • Kinn fizetendő szervizdíj: 30 EUR a teljes utazás időtartamára

Fakultatív program

  • Egész napos kirándulás Kamakurába min. 20 fő 27 000 Ft /fő
  • Félnapos kiotói kirándulás Arashijamába min. 15 fő 9 000 Ft /fő
  • Egész napos kirándulás a Himedzsi-kastélyhoz és az Engyo-dzsihez min. 20 fő 36 000 Ft /fő

Program

November 12., kedd
Elutazás Budapestről a Qatar Airways légitársaság járataival, átszállással Tokióba (Budapest-Doha 15:30-22:45, Doha-Tokió 02:15-17:55).

November 13., szerda
Este érkezünk Tokió Narita repülőterére, a szállásunk Tokió legismertebb üzleti és szórakoztató negyedében, Ginzában a Monterey Ginza Hotelben lesz.

November 14., csütörtök
Az egész napos tokiói városnézésünk (metrózunk és gyalogolunk) során felkeressük a Meidzsi császár tiszteletére emelt szentélyt, majd felmegyünk a Városháza kilátószintjére és onnan élvezhetjük a világ legnépesebb városának panorámáját. Megnézzük a fiatalok által közkedvelt, lüktető Sibuját és meglátogatjuk a Szenszódzsit, a főváros legősibb buddhista templomát. Séta a Nakamise utcán, ahol beszerezhetjük a tokiói emléktárgyainkat.

November 15., péntek
Szabadidő Tokióban, vagy egész napos kirándulás autóbusszal a tengerparti Kamakurába (ára: 27 000 Ft/fő), Japán középkori fővárosába. A város 800 évvel ezelőtt a Föld egyik legnépesebb települése volt. A kirándulás során felkeressük a Daibutsut, a hatalmas Buddha szobrot, majd megnézzünk a Haszederát, a Dzsizo szobrocskáiról is ismert buddhista templomot. Nézelődünk a sétálóutcán, a Komacsi Dorin, ezután visszautazunk Tokióba, este szabadidő.

November 16., szombat
Reggeli után nyugati irányban elhagyjuk Tokiót. Első megállónk a Kavagucsi tó partján lesz, ahonnan tiszta időben a legjobb fotót tudjuk készíteni a Fudzsi szent hegyéről. Következő állomásunk Macumotó, ahol a 16. századi kastélyt szinte eredeti formájában találjuk. Városnéző séta Macumotóban, majd szállás a Kagetsu Hotelben.

November 17., vasárnap
Ezen a napon a „japán Alpokba” és annak idilli városába, Takajamába utazunk. A város a hegyvidéki fekvéséből adódó izoláltsága miatt egyéni fejlődési útvonalat járt be. Óvárosában hangulatos, száz éves lakóházak között sétálhatunk. Délután Sirakavába látogatunk. A falu háromszög homlokzatú farmházai 1995 óta az UNESCO világörökségéhez tartoznak. Este szállás Kanazavában, a Mystays Premier Kanazawa Hotelben.

November 18., hétfő
Városnézés a Japán-tenger partján fekvő Kanazavában és séta a Japán három legszebb kertje közé választott Kenrokuen kertben. Megnézzük a Higasi Csaja városrészt, az egykori gésanegyedet és teaházakat. Délután a 17 (!) UNESCO Világörökség védelme alatt álló építménnyel büszkélkedő Kiotóba utazunk. Este szállás a Daiwa Roynet Kyoto Shiyokarasuma szállodában.

November 19., kedd
Egész napos városnézés Kiotóban. A városnézés során felkeressük a Fusimi Inari-nagyszentélyt, a Kinkakudzsit (Aranytemplom), a sógunok egykori szálláshelyét, a Nidzsó-kastélyt és a Tiszta Víz templomát, a Kijomizuderát.

November 20., szerda
Szabadprogram Kiotóban vagy félnapos kirándulás Arashijamába (ára: 9000 Ft/fő), sétálunk a bambuszerdőben és élvezzük a gyönyörű természet adta látnivalókat. Délután visszautazunk Kiotó belvárosába és szabadidő keretében lehetőség nyílik a Nishiki piac és a Gion (tradicionális gésanegyed) felfedezésére.

November 21., csütörtök
Reggeli után Narába, Japán egyik ősi fővárosába buszozunk, ahol a városi parkban szikaszarvasokat etethetünk, majd megnézzünk a Todaidzsi templomot és Japán legnagyobb bronz buddhaszobrát. Estére japán 3. legnépesebb városába, Oszakába utazunk, ahol a szállásunk az Elsereine Osaka hotelben lesz.

November 22., péntek
Városnézés és szabadidő Oszakában, mely során elmegyünk a Várkastélyhoz és sétálunk a Dotonborin (bevásárlónegyed), majd szétnézünk az Umeda Sky Building kilátóteraszáról.

November 23., szombat
Szabadidő Oszakában vagy egész napos kirándulás Japán legszebb várkastélyához, a Himedzsi-kastélyhoz és az ezeréves Engyo-dzsihez, a templomhoz, ahol az Utolsó szamuráj című film egyes jeleneteit forgatták (ára: 36 000 Ft/fő, mely a belépőkön kívül a felvonó díját is tartalmazza a templomhoz).

November 24., vasárnap
Délelőtt szabadidő Oszakában, majd délután elbuszozunk a Kansai repülőtérre. Búcsút intünk Japánnak, és dohai átszállással hazarepülünk Budapestre (18:00-00:05, 02:40-06:35).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Japán nagy körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére