Ismerkedés Észak-Korea zárt világával és városnézés a déli Szöulban, 12 nap / 9 éjszaka 1 személyre teljes ellátással, illetve félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31786
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

735.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31786

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Különleges kaland Észak-Koreában és városnézés Dél-Korea fővárosában, Szöulban!

Időpontok

  • 2019.09.06. - 2019.09.17.: , 735.000 Ft
  • 2020.04.12. - 2020.04.23.: , 755.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 9 éjszakai szállást, helyi 3-4*- os szálloda kétágyas szobáiban
  • Teljes panziós ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) Észak-Koreában
  • Félpanziós ellátást Dél Koreában és Kínában (reggeli és egy főétkezés, italok nélkül)
  • A program szerinti transzfereket, kirándulásokat autóbusszal
  • A magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről végig és helyi idegenvezetést
  • A belépőjegyeket a programban feltüntetett látnivalókhoz

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket kb. 275.000 Ft
  • A borravalókat kb. 5 USD/nap/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%

Egyéb költségek és felárak

  • Egyágyas felár 135.000 Ft
  • BBP biztosítás

Program

1-2.nap: Budapest – Peking

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatta, átszállással Pekingbe. Érkezés után transzfer a szállodába éjszaka Pekingben. (1 éj)

Szállás: Wuhuan hotel 3*+

3. nap: Peking – Phenjan

Reggeli után szabad program, majd indulás a repülőtérre és utazunk Phenjanba, Észak-Koreába, a Koreai Népi Demokratikus köztársaság fővárosába. Útközben megkezdjük az ismerkedésünket a közel 3 milliós várossal. Megnézzük a fehér gránittömbből épült Győzelem diadalívét, és megállunk a Kim lr Szen téren is, egy foto stopra. Szállás Phenjanban (4 éj).

Szállás: Koryo Hotel 4*

4. nap: Phenjan

A mai napunkat a fővárosban töltjük. A Mansudue Szökőkút Park megtekintését követően a következő látványosság a Nagy Népi Tanulmányi Palota és könyvtár, koreai stílusú épülete lesz, ahonnan nagyon szép kilátás nyílik a Kim lr Szen térre. Ezt követően a Taedong folyó partján álló, Ryonwang Pavilont, Phenjan egyik büszkeségét, a régmúlt idők kevés emlékeinek egyikét keressük fel. Ebéd előtti utolsó programunk a híres Phanjani Bronz harang megtekintése lesz. Ebéd egy „hot pot" étteremben. Délután a 150 méter magas Dzsucse - Eszme tornyából nézzük meg a város panorámáját, majd a Koreai Munkapárt megalapításának emlékművét keressük fel, és kipróbáljuk a helyi metrót is. A nap hátralévő részében Kim lr Szen szülőházát nézzük meg Mangyongdae-ben, és a Koreai Háború Múzeumát is. Vacsora egy helyi étteremben.

5. nap: Phenjan - Kaesong – Phenjan

Reggel autóbuszra szállunk és a 38. szélességi fok mentén található pammindzsoni demilitarizált övezetbe utazunk, amely 4 km szélesen húzódik Észak és Dél-Korea között. Ebéd után megnézzük Kaesong-ban a Nam kaput, amely a régi hét városkapu közül az egyetlen, amely megmaradt. A nap folyamán még látogatás teszünk a Korea Múzeumban, valamint felkeressük a Kongmin, Zhuge Liang sírját. Visszautazunk Phenjanba, útközben megállunk a Nemzeti Újraegyesítés emlékművénél. Vacsora a Mangyondae étteremben.

6. nap: Phenjan - Myohyangsan – Phenjan

A mai napon egy érdekes helyre látogatunk Myohyangsan-ba utazunk a az első programunk Nemzetközi Barátság Múzeum felkeresése lesz. Ebben a múzeumban őrzik a Kim család tagjai részére a világ minden pontjáról küldött ajándékokat. Megtalálható itt a Sztálin golyóálló limuzinjától, Fidel Castro által küldött krokodil bőrön keresztül, a Ceausescu által ajándékozott medvefejen át minden. Következő megállónk a Koryo dinasztia által alapított, az észak koreai buddhisták központjának tartott, Pohyon templom lesz. Ebéd után egy gyalogos túra következik a Manpok vízeséshez. A program végeztével visszautazunk Phenjanba.

7. nap: Phenjan – Peking

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazunk vissza Pekingbe. Érkezés után transzfer a szálláshelyre a nap hátralévő részében szabad program. Szállás Pekingben (1 éj)

8. nap: Peking – Szöul

Kora reggel transzfer a repülőtérre és utazás Szöul- ba, Dél - Korea fővárosába. Érkezés után máris egy rövid városnézéssel kezdjük a programunkat. Első látogatunk a koreai buddhizmus egyik legnagyobb rendjének templomában, a Jogyesa templomban lesz. Ezt követően a Gwangjang Piacra megyünk ahol a híres „street food" kóstoló részre is ellátogatunk. Vacsora és szállás Szöulban. (3 éj)

Szállás: Ibis Ambassador Insadong 3*

9. nap: Szöul

Reggeli után megkezdjük egész napos szöuli programunkat. Három UNESCO világörökségi listán szereplő műemléket keresünk fel. Először a suwon-i Hwaseong Erődöt és az egész várost körülölelő falát keressük fel, majd a Jogmyo Királyi Szentélyt. Harmadik világörökség a Kjongbokkung királyi palotakomplexum. A napunkat az lnsadong piacon zárjuk, ahol ajándéktárgyakat, régiségeket vásárolhatunk és természetesen a koreai konyha extrém ételeit is megkóstolhatjuk.

10. nap: Szöul

Reggeli utána a szigorúan őrzött Demilitarizált Zóna déli oldalát keressük fel. Megnézzük az lmjingak Parkot, a híres alagutak közül, a 3. Alagutat, a Dora megfigyelő pontot, kilátót és a Dorasan vasútállomást. Délután visszatérünk Szöulba és folytatjuk az ismerkedésünket a várossal. Meglátogatjuk a Myeondong vásárló negyedet, valamint a Namsan-völgyben található tradicionális házakat nézzük meg. A napi programunkat a Namsan hegy tetején álló kilátónál fejezzük be.

11-12. nap: Szöul-Budapest

Reggeli után folytatjuk szöuli városnézésünket, a kormányzati negyedben megnézzük a „Kék házat" a mindenkori elnöki hivatalt és rezidenciát. Részt vesszünk az őrségváltáson és megtekintjük a Gyeongbokgung Palotát, valamint a Néprajzi Múzeumot. Az esti órákban transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre, érkezés a12. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ismerkedés Észak-Korea zárt világával és városnézés a déli Szöulban, 12 nap/9 éjszaka 1 személyre teljes ellátással, illetve félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Időpont 2019.09.06. - 2019.09.17

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére