Irány Montenegró, az Adria mediterrán csodája, 6 nap / 5 éjszaka 1 személyre önellátással, autóbuszos utazással, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Ajánlat kód: 32170
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32170

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Montenegró rejtett kincseit, az Adriai-tenger hangulatos óvárosait és mesés tájait!

Időpont

  • 2019.04.12.-17. : , 59.800 Ft
  • 2019.09.03.-08. önellátás 5 éj apartman : , 68.900 Ft
  • 2019.05.07.-12. önellátás 5 éj apartman: , 59.800 Ft
  • 2019.07.20.-25. önellátás 5 éj apartman: , 79.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 4 fős apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi díj
  • Fakultatív kirándulások
  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás
  • BBP biztosítás 430 Ft/fő/nap
  • Üdülőhelyi illeték 3.600 Ft/fő

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Amennyiben időnk engedi kirándulás Bosznia egzotikus világába: Mostarban megtekintjük az ősi belvárost, és a romjaiból felépített 500 éves Öreg-hidat, mely a Világörökség része. Az esti órákban szállás elfoglalása a Kotori-öbölben.

2. nap: Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: Séta a műkincsekkel teli Cetinje városában, majd Budva, Montenegró leghangulatosabb városa következik. Kicsiny félszigeten fekszik, a kulturális örökség bölcsője. Ódon utcácskák, barátságos üzletecskék és hangulatos vendéglők, kávézók várják az idelátogatókat. Szabad program, fürdési lehetőséggel. Délután visszautazás a szállásra. A kirándulás díja: 20 euro/fő (min. 25 fő)

3. nap: Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: Kirándulás az Adria királynőjeként ismert Dubrovnikba, a dalmát tengerpart legszebb városába: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom, Orlando-oszlop, Onofrio kút, Szűz Mária katedrális. Délután visszautazás a szállásra, ahol jut még időnk egy kis fürdésre is. A kirándulás díja: 25 euro/fő (min. 25 fő esetén)

4. nap. Körbeutazzuk a Kotori-öblöt. Perast reneszánsz palotáiról híres. Innen egy kis hajóval meglátogatjuk a helybeliek csodatévő ikonját a Szirti Madonna szigeten. Ezután a mesés Kotor városába látogatunk, mely Horthy és a magyar tengerészek emlékeit őrzi (Tengerészeti Múzeum). Szűk, sikátoros utcái, mediterrán hangulatú terei igazán egyedülállóvá teszik az UNESCO által világörökséggé nyilvánított települést. Délután Tivat érintésével visszautazás a szállásra.

5. nap: Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: hajókirándulás Mamula-Zanjice-Kék barlang útvonalon. Žanjice gyönyörű nyílttengeri strand, melyet olajfaliget szegélyez; hangulatos, teraszos vendéglői finom helyi specialitásokat kínálnak. A Kék-barlang - kb. 18 m magas cseppkőbarlang, melynek foszforeszkáló türkizkék vize egyedülálló látvány, egy kis fürdőzéssel egybekötve mindenkinek maradandó élményt nyújt. A Mamula sziget - a Kotor-i öböl bejáratánál található, csodálatos erődítménnyel, történelmi látnivalókkal, kitűnő strandolási lehetőséggel. A programok sorrendje az időjárástól függően változhat. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt a program egy része módosul, illetve elmarad. Ez azonban ritka és a program árát nem befolyásolja. A kirándulás díja: 25 euro/fő (min. 25 fő)

6. nap: Délelőtt kiköltözés az apartmanokból. Hazautazás rövid pihenőkkel Szerbián keresztül. Út közben rövid pihenő Trebinje óvárosában. Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Irány Montenegró, az Adria mediterrán csodája, 6 nap/5 éjszaka 1 személyre önellátással, autóbuszos utazással, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal, áprilisban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére