Húsvéti vásár a szabadkai piacon, 1 napos buszos utazás, városnézés

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

900 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el a híres szabadkai piacra!

Időpont

  • 2023. április 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 8.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 8.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Belépők hozzávetőleges árai kb.: nincs, mindent kívülről tekintünk meg a városnézés alatt
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj:5 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 06:00 kor Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

Érkezés a délelőtti órákban a magyarok körében is igen népszerű szabadkai vásárra, ahol a szabadidő keretein belül lehetőség nyílik olcsón, jó minőségű árukat vásárolni (a piacon a Forintot is elfogadják). Legyen szó ruha neműről, műszaki cikkekről, parfümről, lakás textíliákról, zöldség-gyümölcs, higiéniai termékekről, kerti berendezésekről, tartós élelmiszerről, ételről-, italról, dohányáruról. Bármit beszerezhet bármekkora mennyiségben. Figyelem: Ha szeret alkudozni kihagyhatatlan program!

Piacozás után megismerkedünk Szabadka gyönyörű szecessziós belvárosával egy kényelmes séta keretein belül: szecessziós városháza, zsinagóga, Raichle-palota, színház, szecessziós szökőkutak, a Korzó kiemelkedő klasszicista, eklektikus, szecessziós épületei.

Hazafelé Tompai határátkelőnél idő függvényében a szintén híres Határ diszkontban beszerezhetjük, amit a piacon esetleg nem sikerült megvásárolnunk.

Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvéti vásár a szabadkai piacon, 1 napos buszos utazás, városnézés

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.04.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére