Húsvéti vásár a Schloss Hof kastélynál és városnézés Pozsonyban – 1 napos buszos utazás

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Akció Leírása

Hangolódj a Húsvétra a Schloss Hof kastély húsvéti vásárában és fedezd fel Pozsony látnivalóit!

Időpontok

  • 2024. március 16.: Előleg: 1.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  • Parkolási díj + pozsonyi idegenvezetés díja 10 €/fő
  • Belépőjegy a vásárra + barokk kert +kastélybelépő+ helyi tárlatvezetés: Felnőtt: 28 €/fő Gyerek(6-18 éves korig): 15,50 €/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Pozsonyba. Séta helyi idegenvezetőnkkel Pozsony belvárosában, ahol mindent kívülről tekintünk meg: Szlovák Nemzeti Múzeum, Szlovák Nemzeti Galéria, Komensky Egyetem, Nemzeti Színház, Szent Márton székesegyház, Óváros háza (Városi múzeum), Prímáspalota (Tükörterem és Galéria), Jó Pásztor háza (Óratörténeti kiállítás), Ferences templom és rendház, Szentháromság templom, Mihály kapu, Vár. A városnézést követően rövid szabadprogram.

A pozsonyi városnézés után utazás a Schloss Hof kastélyhoz! Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idilli gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk épületegyütteseihez tartozik. A 2005-ös részletes restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását, s újra pompás ünnepségeknek ad helyet.

A csoportos kastélylátogatás után szabadprogram követketik a kastély kertjében (angol kert, gyümölcsöskert, füvészkert, rózsakert), és majorságában (állatsimogató, lovarda, tevék, fehér szamarak, alpakkák). A kastély udvarában húsvéti kirakodó vásárt rendeznek, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ajándékot szerettei számára. A sokszínű, jó minőségű kínálat mellett húsvéti műsorokkal, játékokkal várják a látogatókat a majorságban és a barokk kertben egyaránt!

Ízelítő a húsvéti vásár kínálatából

  • több tucat kiállító húsvéti és egyéb kézműves termékekkel
  • hazai és külföldi gasztronómiai finomságok
  • állandó, illetve időszaki kiállítások a kastély termeiben
  • a tavaszi szépségében tündöklő barokk kert és az autentikus birtok
  • állatsimogató, nyuszitojás-keresés.
  • kreatív műhelyek a legkisebbeknek és egyéb érdekes programok

Visszaindulás 18 órakor, érkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvéti vásár a Schloss Hof kastélynál és városnézés Pozsonyban – 1 napos buszos utazás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.03.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére