Hummusz falafeltál pitával 2 személyre az Olive Tree Hummus Original étteremben választható házi limonádéval és marlenka desszerttel

Olive Tree Hummus Original
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

350 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.940 Ft 50% 3.470 Ft
Olive Tree Hummus Original
1061 Budapest Paulay Ede utca 46.
+36 1 704-6870
www.olivetree.hu/

Akció Leírása

Élvezzétek a Közel-Kelet izgalmas ízeit a Belváros szívében lévő Olive Tree Hummus Original étteremben​!

Az ár tartalmazza

  • Hummusz falafeltál pitával 2 személyre az Olive Tree Hummus Original étteremben választható házi limonádéval és marlenka desszerttel (Az Alkuponnak fizetendő 350 Ft, a fennmaradó összeget (3.120 Ft) a helyszínen kell rendezned!)

Ha kedvelitek az izraeli konyhát, akkor az Olive Tree Hummus Original étteremben kínálata és hangulata egyaránt magával fog ragadni titeket! Fantasztikus gasztronómiai élmények várnak rátok, hiszen ajánlatunkkal most egy pazar hummusz falafeltálat fogyaszthattok el, ami tartalmazza azközel-keleti konyha minden jellegzetességét, amiért annyian szeretik!

A tál mellé választhattok a ház frissítő limonádéiból, desszertként pedig egy-egy marlenka is vár még rátok!

Az Olive Tree Hummus Original étteremben az egyéb művészeteket is legalább olyan fontosnak tartják, mint a konyhaművészetet, ezért javasoljuk, hogy szánjatok néhány percet a falakon lévő alkotásokra is, sőt, akár Ti is otthagyhatjátok a kéznyomatotokat egy-egy rajz formájában!

Az Olive Tree Hummus Original étteremben barátságos vendéglátásra és fantasztikus gasztronómiai utazásra számíthattok, s garantáltan visszetértek majd!

Olive Tree Hummus Original

Az étterem célja az autentikus izraeli és ukrán ízek bemutatása a budapesti ételimádó közösségnek. A belső tér kinézete ezt tükrözi, a látogatókat kreativitással veszi körül. Attól a pillanattól, hogy beléptél az Olive Tree-be, egy kihívásban is részt vehetsz, amelynek során művészi képességeidet is megcsillogtathatod egy falra vagy asztalra készített rajz formájában.

Az étlapon izgalmas leveseket, változatos hummusz tálakat, izraeli és ukrán specialitásokat, valamint hideg és meleg előételeket is találsz, természetesen mind prémium alapanyagokból készítve.

Jó étvágyat kívánunk!

1061 Budapest Paulay Ede utca 46.
+36 1 704-6870
Nyitva tartás: H-V 12:00-22:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hummusz falafeltál pitával 2 személyre az Olive Tree Hummus Original étteremben választható házi limonádéval és marlenka desszerttel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.01.30.-ig
Teljes akciós ár 3.470 Ft, Az Alkuponnak fizetendő 350 Ft, a fennmaradó összeget (3.120 Ft) a helyszínen kell rendezned! • Az Alkupon megvásárlása után előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: 06 (1) 704 6870 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére