HIFU facelifting ránckezelés amerikai technológiával, forradalmian új, sebészeti beavatkozást nem igénylő kezelés főként 35 év felettieknek

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

159.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
380.000 Ft 58% 221.000 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257
www.facebook.com/pages/Beauty-Zone/452479151502907

Akció Leírása

Szánj 2 órát az életedből e forradalmi HIFU kezelésre és fiatalodj akár 10 évet a Relax Spa szalon jóvoltából!

Az ár tartalmazza

  • HIFU facelifting ránckezelés amerikai technológiával

Fontos információ

  • Ha legalább 3 szemlély jelentkezik, akkor nemcsak Budapesten, hanem vidéki nagyvárosokban is elérhető a kezelés!

Hogyan is működik a HIFU-kezelés? Előbb ejtsünk néhány szót a kollagénről! A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, amely azért felel, hogy a bőrünk tónusos, feszes, fiatalos maradjon. Az élet és az idő előrehaladtával a kollagén is megfogyatkozik, így a regeneráció lelassul, és a bőr megereszkedik.

Amerikai kutatók azonban a kétezres évek elején felfedezték, hogy bőr mélyebben lévő részeinek, szöveteinek stimulálásával a test természetes regenerációs mechanizmusai beindulnak, és új kollagén termelődik. Ennek a felfedezésnek az ismeretében számos ilyen eszköz jelent meg a piacon, (rádiófrekvenciás bőrstimulátor, infrapajzs, stb.), viszont ezek hatékonysága messze elmaradt a várakozásoktól, mivel csak a bőr felső felületéig tudott elérni.

Az igazi áttörést a HIFU jelentette, aminek mi már a harmadik generációs készülékét alkalmazzák. A HIFU nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullámmal dolgozik, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C-ra felmelegíti a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének sejtjeit. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját. Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs feszesítésére és fiatalítására.

A Relax Spa szalonban egyetlen beavatkozás professzionális szolgáltatását végzik,mert hisznek abban, hogy tapasztalatuknak köszönhetően ezzel a módszerrel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt!

A HIFU eljárás előnyei

  • Nem korlátozza a mindennapi tevékenységet.
  • Az arcbőr ugyanúgy sminkelhető.
  • Szinte teljesen fájdalommentes.
  • Tökéletesen biztonságos! Nincs mellékhatása!
  • 2-3 hét múlva érezhető a kezelés jótékony hatása, az eredmény ekkor már jól látható.
  • Hatása környezeti és biológiai tényezőktől függően akár 3 évig is eltarthat.

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

HIFU facelifting ránckezelés amerikai technológiával, forradalmian új, sebészeti beavatkozást nem igénylő kezelés főként a 35-60 év közötti korosztálynak

Fontos

Beváltható: 2020.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére