Hétvégi szimbolika és álomfejtés kurzus a Relax- Állj! Academy jóvoltából

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.800 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 52% 13.000 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.relaxalljacademy.com/

Akció Leírása

Fejtsd meg álmaid jelentését és szimbolikáját a Relax- Állj! Academy hétvégi kurzusán tanultak segítségével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 12.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 8.200 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Hétvégi szimbolika és álomfejtés kurzus a Relax- Állj! Academy jóvoltából

A jelek és szimbólumok, amelyeket megteremtünk, ill. megjelennek álmainkban, mindig visszakapcsolódások az őshöz, az eredetihez, a valóhoz, a rendezetthez, a harmóniához.  Ezek nélkül élni nem lehetséges.

Minden jel lehet szimbólum és minden szimbólum egyben jelként is felfogható.  Minden álom egyben szimbólum és minden szimbólum megjelenthet az álmainkban is.  Az álmoknak és a szimbólumoknak – már jóval Freud és Jung munkássága előtt – óriási jelentősége volt a különböző vallásokban, törzsi hiedelmekben.

A jelképrendszerek erős hasonlóságot mutatnak. A jelenségek szükségszerűségei, törvényszerűségei mai életünkre is kihatnak.

Az őskáosz, az anarchia, a másik véglet a rend, a harmónia. Az előbb említett fogalmak gyakorlatilag a két véglet között cikázó jelrendszerek, melyekben eligazodásra, útkeresésre a címben említett tanfolyam ad lehetőséget.

Az ember nem oldott meg semmit a kor technikai színvonalának emelésével, az atomok egyre kisebb részekre történő bontásával, a világűr meghódításával.

A jelek, a szimbólumok, az álmok jelenleg is útmutatók számunkra az őskáosztól, az anarchiától a rendezettségig, a harmóniáig.

Ha azon az úton, melyen haladunk, - hiszen mindenki a saját útját járja – ha ismerjük ezeket a jeleket, akkor fel is tudjuk használni, és nagy a valószínűsége, hogy a saját utunkat megtalálva, azt végigjárva végrehajtjuk azon életfeladatot, melyért megszülettünk, azaz eleget tettünk a karmának.

A szimbólumok és jelek nem tűrnek határokat, nem kötődnek népcsoportokhoz, országhoz, minél ősibb, annál egyetemesebb.

Az emberi fejlődés pszichológiai genézisének állomásait tükrözi, és úgy ahogy Darwin, Lamarck, Linné munkásságának köszönhetően megismertük azt, hogy az egyedfejlődés során az egyed megismétli a törzsfejlődés lépcsőit, vagyis a filogenézis és az ontogenézis egymástól elválaszthatatlan. Hasonlóképpen az egyed pszichéjének egyedfejlődése megismétli az egész föld pszichéjének törzsfejlődését.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hétvégi szimbolika és álomfejtés kurzus a Relax- Állj! Academy jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére