Földközi-tengeri hajóút nyáron a Costa Smeralda fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Savona, Marseilles, Barcelona

Ajánlat kód: 35509
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

287.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35509

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kezdődjön a nyár egy felejthetetlen mediterrán hajókirándulással!

Időpont

  • 2020. június 19-27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést Belső Prémium kabinban, a Costa Smeralda fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló

Felárak

  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport Budapesten buszra száll: irány Észak-Olaszország, ahol a savonai kikötőben a Costa Smeralda már készül a nagy utazásra!

2. nap

A délelőtti órákban a busz a savonai kikötőben parkol - az utasok becsekkolnak a hajóra, majd kabinok elfoglalása. A hajó az esti órákban kifut a kikötőből: vacsora és szállás már a hajón!

3. nap

Kulturális, városnéző program, tengerparti programlehetőséggel · Egy hangulatos francia halászfalu, Cassis a Cote d’Azur-on · Egésznapos (kb. 7 óra) program

Barangoljon egy meseszép francia halászfalu hangulatos terein, fedezze fel Cassis belvárosi részét és varázslatos tengerpartját fakultatív kirándulásunkon. A csoport a marseille-i kikötőben buszra száll, és először a kikötő környékén, Marseille-ban buszos városnéző körútra indul. A gyönyörű francia nagyváros látnivalói után irány a francia vidék, de előbb a buszt vonatra cserélik - és ezzel utaznak a szomszédos, tengerparti településre, Cassisra.

A hangulatos halászfaluban először legszebb nevezetességeket keresik fel, majd egy feledhetetlen kirándulásra indulnak a tengerpartra! Cassis pasztellszínű házai a Côte d'Azur, a francia riviéra nyugati csücskén állnak. A városka meredek sziklákkal csipkézett tengerpartját világszerte ismerik. A sziklák tetején egy csodálatos kastély áll, melyben ma egy luxusszálló működik. A település központjában tett séta után szabadidő és ebédszünet (árát a részvételi díj nem tartalmazza) következik. Ekkor van lehetőség némi időt a tengerparton is eltölteni. A kirándulás végén ismét vonatra szállnak, majd a kikötőbe autóbusszal utaznak a résztvevők.

Fontos megjegyzés: az oda- és visszaút irányonként kb. 75 percet vesz igénybe.

4. nap

Félnapos (kb. 4 óra) városnéző program · Montjuïc-hegy · Diagonal és Sagrada Família · Gótikus-negyed · Poble Espanyol szabadtéri múzeum

Fél napos barangolásra várjuk fakultatív programunkon Barcelonába. A katalán főváros utcáin világhírű alkotások, klasszikus és modern művészek lenyűgöző mestermunkái és kulturális csemegék várják az utazókat. A táj szépsége pedig a legnagyobb művészeket is megihlette az évszázadok során.

A csoport első megállója a Montjuic hegy, amely az 1992-es olimpia egyik központi helyszíne is volt. Nem véletlenül esett az ötkarikás játékok szervezőinek a választása a város fölé tornyosuló hegyre: lenyűgöző panoráma nyílik Barcelonára és környékére! Majd belvároson áthaladva a déli városrész felé veszik az irányt (Avenida Diagonalon), ahol Antoni Gaudí fantasztikus mesterműve, a Sagrada Família templom épül közel másfél évszázada. A neogótikus stílusban megalkotott bazilikát kívülről tekintik meg, majd a gótikus negyedben (Barrio Gótico) barangolhatnak a kirándulók. A középkori városrészben egymást érik a látnivalók. Ezek közül is kiemelkedik a székesegyház, amely egy ősi, római bazilika alapjaira épült (megtekintés csak kívülről).

Az utolsó megálló a Montjuic-hegyen található Poble Espanyol szabadtéri múzeum. Ez az 1929-es Világkiállításra épült azért, hogy az ország gazdag kulturális és építészeti sokszínűségéből ízelítőt nyújtson a látogatók számára. A kisebb faluként kialakított múzeumban Spanyolország különböző tájainak építészeti hagyományait mutatják be 117 épületen, utcákon és tereken keresztül.

Megjegyzés: vallási ünnep esetén a székesegyházat csak kívülről tekintik meg a kirándulók. A kiránduláson mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt.

5. nap

Városnéző kirándulás, családok számára is ajánlott · Serra de Tramuntana · Valldemossa · Spanyol falu · Palma de Mallorca óvárosa

Fedezze fel az egyik legszebb mediterrán kikötővárost és elbűvölő környékét fakultatív kirándulásunkon! Látogasson el Serra de Tramuntana hegyhez, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik Palma de Mallorcára és a szigetet körül ölelő, türkizkék tengerre. A kirándulók a kikötőből buszokkal utaznak az UNESCO Világörökség részévé választott hegyhez, ahol a sziklák között megbújó, varázslatos falvak, ősi falak és a fantasztikus panoráma várja a csoportot. Majd Valldemossa városában némi szabadidő eltöltésére is lehetőség van: a helyenként meredek utakat évszázados kőfalak szegélyezik. A macskaköves sikátorokban ősi templomok és helyi művészek aprócska butikja is megbújnak - ez utóbbi helyeken a világhírű mallorcai gyöngyutánzatokból is vásárolhat.

A séta után ismét buszra száll a csoport, és irány a tengerpart! Az Új Spanyol Faluban egy helyen csodálhatja meg a spanyol falvak egyedülálló építészeti stílusát - a nem régiben felújított létesítmény régi pompájában várja a látogatókat. Északtól délig, nyugattól keletig összegyűjtötték a spanyol építészet ikonikus remekműveit az Alhambrától Toledo jellegzetes utcáiig. Tökéletes hely egy kis csavargáshoz! Végül pedig Palma de Mallorcán élvezhet némi szabadidős programot: felfedezheti a csodálatos belvárosi részt - de a boltok kínálatát is feltérképezheti, majd visszatérés a hajóra.

6. nap

Irány Olaszország! A Costa Smeralda az egész napot a tengeren tölti - így Önnek csupán arra kell gondolnia, hogy a Costa Cruises vadonatúj zászlóshajójának tengernyi programkínálatában alaposabban is elmélyedjen! A hajó első útját 2019 októberében teszi meg, így Ön a lenyűgöző hajócsoda első utasai közt lehet. A tengerjáró belső tervezésénél a mediterrán életérzés volt a meghatározó, ami káprázatos luxust és minden részletre kiterjedő kényelmet jelent. Fedezze fel a csodálatos éttermeket: a fúziós, csendes-óceáni ízeket mediterrán fűszerekkel vegyítő extravagáns ízözön mellett hagyományosabb étkekkel is szolgálhatnak - az olasz pizzák például kihagyhatatlanul finomak! A Bruno Barbieri-ben 8 Michelin csillagos mesterszakács által összeállított, 12 fogásos vacsora kerül terítékre! Ha megszomjazott, tucatnyi bár, club és pub várja. Próbálja ki az Angelo Poretti Pub több, mint 100 éves hagyományra visszatekintő receptúra alapján készülő olasz sörkülönlegességét!

A szórakozásról változatos programkínálat gondoskodik. A labdajátékoktól (röplabda, kosár, foci vagy akár: golf) a jógán át az erősítésig tucatnyi lehetőség közül válogathat, ha sportolni támad kedve. A felhőtlen szórakozásról a wellness részleg, gőzfürdők és szaunák gondoskodnak. A család kisebb tagjait pedig tematikus játszóházak, izgalmas foglalkozások várják, míg tinédzserek, kamaszok pedig nekik szóló klubokban saját kortársaikkal élvezhetik a programokat.

7. nap

Egésznapos pihenés a tengerparton · Poetto Beach · Sella del Diavolo sziklafal · Fehér homokos tengerpart, kristálytiszta víz

Jól megérdemelt pihenés vár Önre egésznapos (kb. 7 óra), kényeztető fakultatív programunkon, a csodálatos Poetto tengerparton, ahol csodálatos panoráma várja. A tájat az üdítő mediterrán színek dominálják: a fehér homok, kék tengerpart, és a szélben hajlongó, élénkzöld pálmafák. A csoport a kikötőből egy rövid buszos utazással jut el Cagliari keleti részén fekvő Poetto-partra. A mintegy 8 kilométer hosszú tengerpartot egész Szardínia legszebb öblei közt tartják számon, nem csak a környező városokban élők, de más országokból érkező turisták körében is népszerű úticél. A tengerpart egyik csücskét a Sella del Diavolo szikla szegélyezi, a meredek, zordon tömb egészen festőivé teszi a tájképet. A kirándulók a napot Lidon töltik - ez a Poetto- part egyik elegáns tengerparti üdülőhelye. Az élettől pezsgő partszakaszon bárok, éttermek sorakoznak, a gyerekekkel érkezők játszótereket is találnak - és mindenki számára elérhetőek a napernyők és a kényelmes napozó ágyak. A hűsítő haboknak lehetetlenség ellenállni, de szerencsére nem is kell: a parton természetesen fürdőzésre is lehetőség van. Élvezze az élet napos oldalát. A kirándulás végén visszatérés a kikötőbe.

Megjegyzés: a programra a helyek limitáltak, ne felejtse el lefoglalni időben a helyét! A részvételi díj a napernyők és napozóágyak bérleti díját tartalmazza. A tengerben algák, moszatok is lehetnek.

8. nap

Egész napos kirándulás Rómában · Colosseum · Trevi szökőkút · Pantheon · Piazza Navona · Szent Péter tér és Szent Péter Bazilika

Leírás: Ismeri Ön már Rómát? - A várost, ahol az európai civilizáció bölcsője ringott. Fakultatív, egész napos (kb. 9,5 órás) kirándulásunkon most bepillantást nyerhet az ókori birodalom lélegzetelállító központjába és az élettől pezsgő, modern nagyvárost is megismerheti! A kirándulók Róma számos nevezetességét buszról nézik meg, más ismert emlékműveket pedig gyalogosan keresnek fel. A kikötőből egyenesen a város ikonikus épületéhez, a Colosseumhoz hajtanak. A Flavius császári dinasztia által emelt, monumentális épületet kívülről tekinti meg a csoport. Majd gyalogszerrel folytatódik az út a Trevi szökőkúthoz. A filmekből és regényekből is ismert, lenyűgöző, barokk látványosságnál dobjon Ön is két pénzérmét a csobogó vízbe. Az egyiket azért, hogy visszatérjen még Rómába - a másikat pedig azért, hogy kívánsága teljesüljön.

A következő megálló az antik világ egyik legszebb állapotban fennmaradt emléke, a Pantheon, ahol az ókori rómaiak minden általuk ismert istenséget tiszteltek. A Hadrianus császár által emelt templom után irány a Piazza Navona: a város történelmi központjának egyik tere, melyet három barokk szökőkút díszit. Itt ebédszünet és rövid szabadidős program.

A délután a Szent Péter térről és az apostol nevét viselő Bazilikáról szól. Ez utóbbi Vatikán állam és a kereszténység egyik legismertebb szimbóluma, melyet Szent Péter sírja fölé emelték. Belsejét felbecsülhetetlen értékű művészeti kincsek díszítik, köztük a Pieta, Michelangelo lenyűgöző márványszobra. A barangolás után buszokkal térnek vissza a kikötőbe.

Megjegyzés: a kirándulás piknik kosaras ebédet tartalmaz, melyet a hajó személyzete választ ki. A buszos út Rómába mintegy másfél órát vesz igénybe. Kényelmes cipő viselete ajánlott. A kirándulás egyik részén mintegy 2 és fél órát kell sétálni, ezért a programon való részvétel mozgásukban korlátozott utasaink számára nem ajánlott. Ezen a kiránduláson csak korlátozott számban állnak rendelkezésre férőhelyek, ezért érdemes időben lefoglalni. Bizonyos látványosságoknál bevezetett, új biztonsági szabályok miatt hosszú sorban állásra kell felkészülni. A pápai audiencia miatt szerda reggelenként a Szent Péter Bazilika zárva tarthat. Egyes ünnepi események alkalmával a Bazilikába történő bejutás különösen hosszú időt vehet igénybe, és a környező tér is túlzsúfolt lehet.

9. nap

A hajó a reggeli órákban éri el a kikötőt, ahonnan útnak indult. A kabinok és a hajó elhagyását követően már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút nyáron a Costa Smeralda fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Savona, Marseilles, Barcelona

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére