Földközi-tengeri hajóút az MSC Splendida fedélzetén, kiutazással, idegenvezetéssel, a hajón teljes ellátással, fakultatív programokkal – Genova, Barcelona, Casablanca, Marseille

Ajánlat kód: 35452
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

401.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35452

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Földközi-tenger partvidékét Genovából indulva, Barcelona, Malaga, Casablanca és Marseille érintésével!

Időpont

  • 2020. szeptember 27. - október 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést Ablakos Fantastica kabinban, az MSC Splendida fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló

Felárak

  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport tagjai este buszra szállnak, hogy másnap már Genovába érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Splendida!

2. nap

A délelőtti órákban már megérkeznek a kikötőbe, ahol becsekkolás a hajóra és a választott kabinok elfoglalása. Majd megkezdődhet a hajó felfedezése, miközben az esti órákban az MSC Splendida kifut a kikötőből. Vacsora és szállás a hajón.

3. nap

A tengerjáró előtt óriási út áll: egészen a dél-spanyol partokin kell eljutnia - így Ön egész nap élvezheti a tengeri panorámát, a fantasztikus levegőt és napsütést. És természetesen az MSC Splendida kényeztető programjait is! Az ökohajó fedélzetén igazi luxus környezetben élvezheti nyaralását. Kóstoljon autentikus mediterrán ízeket, vagy élvezze a gourmet konyhát élő zenével. Napközben a medencék és a wellness részleg csábít, este a kaszinó neonfényei, a varázslatos programokat kínáló színház, és a klubok is várják az utazókat - a diszkóban a hajnali órákig szólnak a változatos slágerek!

4. nap

Röviden: Félnapos (kb 5 óra) barangolás a Costa del Sol „fővárosában”* · Marbella* · Iglesia de la Encarnación* · Puerto Banús*

Tartson velünk a spanyol Costa del Sol egyik legnépszerűbb turista célpontjára. A fakultatív* kirándulás egy órás buszos úttal kezdődik, amely gyönyörű tájakon át kanyarog. Marbella városának már az elhelyezkedése is szemet gyönyörködtető: a Sierra Blanca hegység és a Földközi tenger között bújik meg. A csoport a legszebb nevezetességeket keresi fel, köztük a 16-17. században épített Iglesia de la Encarnación gótikus stílusban épült templomot, melyban egy gazdagon díszített, arany oltár is áll. A következő megálló Puerto Banús fantasztikus tengerpartja. Itt némi szabadidős program töltenek el: lehetőség lesz felkeresni a hangulatos kávézókat, sétálni a luxus kikötő jachtjai mellett - majd visszatérés a hajóhoz.

Fontos megjegyzés: a csoport a nevezetességeket csak kívülről tekinti meg. A kerekesszékes utasok egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a kiránduláson, aki segít a buszról történő le- és felszállásban, mivel a járművön sem rámpa sem lift nem található. A széknek összehajthatónak kell lennie. Kérjük kerekesszékes utasainkat, hogy amennyiben részt kívánnak venni ezen a kiránduláson, a hajóra történő felszállást követően keressék meg a „Shore Excursions’ Desk”-et, hogy a szükséges előkészületeket a személyzet el tudja végezni.

5. nap

Röviden: Félnapos (kb 5 óra) barangolás a marokkói fővárosban és Casablancán* · Casablanca: II. Hasszán mecset, Corniche, Habous negyed* · Rabat: V. Mohamed mauzóleum, Hasszán torony, királyi palota*

Leírás: Egész napos (kb. 10 óra) barangolásra invitáljuk Marokkó talán legismertebb városába, Casablancára valamint a fővárosba, Rabatba. A fakultatív* kiránduláson a csoport a világhírű filmből is jól ismert városba látogat el először, ahol az első megálló az V. Mohamed tér és a II. Hasszán mecset. Ez a világ harmadik legnagyobb mecsete, amely 25 ezer embert képes befogadni, míg az udvaron további 80 ezer ember számára biztosítható hely. A lenyűgöző épület káprázatos helyszínen áll: egy sziklán, melyet három oldalról az Atlanti óceán vesz körül. A kirándulók innen az óceánpart Corniche-on át a Habous negyedbe utaznak, ahol alaposabban is megismerkedhetnek a bazárok hangulatával és elmélyülhetnek a helyi, természetgyógyászat rejtelmeiben is. De lesz idő a helyi ízeket is tanulmányozni, majd ebéd után irány Rabat!

1,5 órás buszos út után a város legszebb látnivalói kerülnek terítékre, köztük az V. Mohamed mauzóleum gyönyörű fehér épülete és a Hasszán torony, amely egy 12. században félbehagyott mecset ugyancsak befejezetlen minaretje. A félig felhúzott falak, az éppen csak megkezdett oszlopok egészen különös hangulatot árasztanak... Sorra kerül még a Kasbah és a királyi palota is (megtekintés csak kívülről), majd visszatérés a kikötőbe a hajóhoz.

Fontos megjegyzések: a kiránduláson mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. Amennyiben a látogatás vallási ünnep idejére esik, a mecsetet és a mauzóleumot csak kívülről tekintik meg a kirándulók. Amennyiben a marokkói király a városban tartózkodik, ezeket a programokat akár teljesen is törölhetik - megerősítés a fedélzeten. Vallási jelentőségű helyeken kérjük, konzervatív öltözetet viseljen. A zsúfoltságtól függően a vásárlás megálló berber gyógyszertárban van a bazárban lesz.

6. nap

Az MSC Splendida fedélzetén bármit lehet, csak unatkozni nem. Kezdje a reggelt egy kis testmozgással: az MSC Aurea Spa Gym-ben a legmodernebb felszerelések várják, az Arena Sport Centerben pedig különböző labdajátékokat űzhet - de lehetőség van akár bowlingozni is! A jóleső mozgással kiérdemelt reggelit hat különböző étteremben fogyaszthatja el. A fedélzeten ezen kívül még tucatnyi bár és lounge várja a szomja utazókat. Ha kellemes kikapcsolódásra vágyik a díjnyertes MSC Aurea Spa részlege Balinese masszázzsal, tengervíz terápiával, a legújabb szépségkezelésekkel, török fürdővel, szaunával, élménymedencével és szoláriummal várja a látogatókat.

7. nap

Röviden: Félnapos (kb 4 óra) barangolás Lisszabonban* · Belém-torony* · „Új” városközpont • Városnézés*

Leírás: Félnapos (kb 4 órás), fakultatív* kirándulásunkon megismerheti a portugál főváros legszebb nevezetességeit. A kikötőből a Belém negyedbe indulnak, ahol a Manueline néven ismert, jellegzetes portugál stílus két remekművét csodálhatják meg. A templomot és a Belém Tornyot is a 16. század elején építették, röviddel Vasco da Gama híres indiai útját követően. A csoport azt a monostort is felkeresi, ahol a nevezetes utazó sírját őrzik. A kirándulás ikonikus tájakon folytatódik: Lisszabon „új” városközpontja a cél, melyet a pusztító, 1755-ös földrengést követően építettek. A parlament és a miniszterelnök háza mellett olyan helyeket nézhet meg, mint a Pombal tér, a Liberdade sugárút vagy a Rossio tér - amely a belváros szíve. Némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség, majd visszatérés a hajóra.

Fontos megjegyzés: a Jeromos monostorban vaku használata tilos. A vallási jelentőségű helyeken kérjük, hogy konzervatív öltözetet viseljenek. Kerekesszékes utasaink részt vehetnek a kiránduláson, de felhívjuk figyelmüket, hogy a csoport hosszabb utakat tesz meg sétálva. A kerekesszékes utasok egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a kiránduláson, aki segít a buszról történő le- és felszállásban, mivel a járművön sem rámpa sem lift nem található. A széknek összehajthatónak kell lennie. Kérjük kerekesszékes utasainkat, hogy amennyiben részt kívánnak venni ezen a kiránduláson, a hajóra történő felszállást követően keressék meg a „Shore Excursions’ Desk”-et, hogy a szükséges előkészületeket a személyzet el tudja végezni. A Belém Toronynál bevezetett parkolási korlátozások miatt nem garantálható, hogy fotózásra lehetőség lesz. Amennyiben a busz nem tud megállni, a kirándulók a buszról készíthetnek fotót a toronyról.

8. nap

Portugáliától a katalán fővárosig hosszú az út a tengeren - használja ki az időt arra, hogy a 333.3 méter hosszú utazó tengeri várost még jobban bebarangolja. Ha már fogyatkoznak a készletek, vagy egy kis „shoppingolás”-ra támad kedve, a fedélzeten különböző butikok várják a vevőiket. Fedezze fel a csodálatos művészeti galériákat, üljön be egy csendes pihenőre a könyvtárszobába, vagy kapcsolódjon be egy partiba a kártyaszobában! A családos utazóknak segítség, hogy a gyerekeket - korosztályok szerint - különböző foglalkozások és tematikus játszószobák várják. De ha a tökéletes kikapcsolódásra vágyik: kérjen egy finom koktélt és dőljön hátra a medence partján egy napozóágyon és élvezze, ahogy az MSC Splendida gőzerővel hajt a spanyol partok felé.

9. nap

Röviden: Antoni Gaudí építészete Barcelonában és környékén* · Colonia Güell* · Sagrada Família* · Tapas ebén El Born negyedben* · Casa Batlló* · Casa Mila*

Leírás: Fedezze fel a katalán építész-zseni, Antoni Gaudí lenyűgöző alkotásait Barcelonában és a katalán főváros környékén ezen a fakultatív kiránduláson! A csoport első megállója a Barcelonával szomszédos Santa Coloma de Cervellóra esik, ahol Gaudí Colonia Güell temploma áll. A templom környéke önmagában is különleges: ez a Colonia Güell, melynek építését - Gaudí sok más munkájához hasonlóan - a kor egyik legvagyonosabb textiliparosa finanszírozta. Habár a templomban csak a kripta készült el teljesen, az épület mégis csodálatos hangulatot áraszt: ferdén álló oszlopok, különös építőanyagok és csodálatos mozaikok teszik egyértelművé, hogy a világhírű mester egyik munkájáról van szó.

A csoport a látogatás után visszatér Barcelonába, ahol az Avinguda Diagonal-on keresztül hajtva jutnak el Gaudí egyik fő munkájának tekintett Sagrada Famíliához. A parkolóból mintegy 10 perc séta alatt érik el a lenyűgöző épületet - közben az idegenvezetőtől számos érdekességet is megtudhat a több, mint 100 éve épülő székesegyházról. Az El Born negyedben finom tapas ebéd várja a megfáradt utazókat, majd az elegáns körúton sétálva a Gaudí által megálmodott más épületeket is megtekintek, így a Casa Batlló-t és a Casa Milà-t. A látogatás végén némi szabadidő eltöltésére is lehetőség van a város fő terén, a Placa de Catalunyán, majd visszatérés a hajóra.

Fontos megjegyzés: a kiránduláson mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt.

10. nap

Röviden: Barangolás két gyönyörű francia városban* · Marseille: Kennedy Corniche, Notre Dame de la Garde bazilika, Palais Longchamps park, régi kikötő* · Aix-en-Provence: séta a Mazarin-negyedben*

Leírás: Kellemes barangolásra invitáljuk két elragadó francia városba: Marseille-be és a közeli Aix-en-Provence-ba. A fakultatív* kirándulás Marseille-ben kezdődik, ahol a busz a csodálatos tengerparti Kennedy Corniche-on kanyarog. A sugárútról fantasztikus kilátás nyílik a végtelen habokra és a parttal szomszédos „Les Iles” szigetekre. A kirándulók első megállója a hegytetőn található Notre Dame de la Garde bazilika. A neobizánci stílusban épült templom környékén irigylésre méltó fotókat készíthet - akár az alant elterülő tengerről vagy magáról a városról is. Ezt követően a kirándulók Palais Longchamps csodálatos parkjában barangolnak, majd irány a régi kikötő (Vieux Port), melynek hangulatos környékét szabadidős program keretében fedezhetik fel. A közeli kávézók és éttermek fantasztikus fogásokkal csábítanak, a szomszédos „Centre Bourse” piac pedig a shopping szerelmeseinek a Mekkája.

Ezután ismét buszra száll a csoport, hogy bő félórával később már az elragadó francia spa- és egyetemi városba, Aix-en-Provence-ba érkezzenek meg. A történelmi (Mazarin) negyedben tett séta alatt hangulatos házak mellett haladnak el, melyek egykor a városi nemesség lakhelyei voltak. Ma évszázados fák által szegélyezett, gyönyörű sugárút vezet át rajta. A csoport az eldugott terek hangulatos csodáit is felfedezi, köztük a négy delfines szökőkutat, majd a bő egy évezred keze nyomát magán viselő Szent Megváltozó Székesegyházhoz is ellátogatnak. Itt némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség.

Fontos megjegyzés: Aix-en-Provence-ban meredek emelkedőkön kell felsétálni, valamint a marseille-i bazilika környékén lépcsőket is meg kell mászni. A kiránduláson nem vehetnek részt kerekesszékes utasaink. Mozgásukban korlátozott utasaink kérjük, a fenti információkat mérlegeljék, és ezek fényében döntsenek a részvételről. A vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözet ajánlott. A részvételi díj az ebéd árát nem tartalmazza. Különleges események alkalmával a Notre Dame de la Garde és a Palais Longchamps park helyett a Marseilles Székesegyházat keresik fel a csoportok. A program a Palais Longchamps látogatását nem tartalmazza.

11. nap

Az MSC Splendida a reggeli órákban érkezik meg Genovába, a kabinok és a hajó elhagyását követően a csoport már délelőtt elindul busszal Budapest felé.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút az MSC Splendida fedélzetén, kiutazással, idegenvezetéssel, a hajón teljes ellátással, fakultatív programokkal – Genova, Barcelona, Casablanca, Marseille

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére