Földközi-tengeri hajóút az MSC Musica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Szantorini, Athén, Korfu

Ajánlat kód: 35512
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

348.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35512

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a varázslatos görög szigeteket egy felejthetetlen mediterrán hajóúton, Velencéből indulva!

Időpont

  • 2020. június 21-28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést Belső Fantastica kabinban, az MSC Musica fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló

Felárak

  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport a hajnali órákban indul Budapestről Velencébe. A kikötőbe való érkezést követően becsekkolás és a választott kabinok elfoglalása, majd délután az MSC Musica felvonja a horgonyt és kihajózik az olasz csizma mentén délnyugat felé.

2. nap

Barangolás Alberobelloban · Trullik felfedezése · St. Antonio templom

Fedezzen fel egy különleges hangulatú olasz városkát fakultatív* kirándulásunkon! A brindisi kikötőből egy órás buszos utazás indul a gyönyörű olasz Apulia régió hangulatos mediterrán tájain át. Az úticél Alberobello: az egyedi, kötőanyag és cement nélkül épült, kör házikókról ismert város. A „trulli”-k páratlan világát az UNESCO Világörökség részévé választotta. A varázslatos környéket egy gyalogos kiránduláson fedezheti fel - a páratlan kirándulásra a koronát a világ egyetlen „trullo” templomának, a St. Antonio templomnak a látogatása teszi teljessé. A „trulli”-k egy részét pinnacolo fedi, amelyeken különös szimbólumokat, valószínűleg szerencsehozó képeket is fel lehet fedezni. A szabad barangolást követően visszatérés a kikötőbe.

Megjegyzés: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

3. nap

Látogatás Olümpiánál · Az ókori olimpiai játékok földjén

Katakolon kikötőjéből a busz a legszebb görög tájakon át kanyarogva érkezik meg Olümpiához, hogy egy fakultatív kirándulás keretében az ősi olimpiai játékok helyszínét is felfedezhesse. A környék feltárását német régészek kezdték meg másfél évszázaddal ezelőtt, és azóta is az egyik legfontosabb történelmi emlékhely a kontinensen. A görög legendák szerint az ókori várost, Zeusz építette. A kiránduláson a főisten templomát is megtekinthet a hippodrom és a stadion mellett - ez utóbbi akár 40 ezer látogatót is be tudott fogadni! A kirándulás végén rövid vásárlásra és szabadidő eltöltésére is lehetőség van, majd visszatérés a kikötőbe.

Megjegyzés: a kirándulás során egyenetlen talajon kell sétálni. A programon kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. A mozgásukban korlátozott utasaink kérjük, a fentieket mérlegelve mérjék fel, hogy részt tudnak-e venni azon.

4. nap

Az ősi Akrotiri felfedezése · Barangolás Firában · Helyi ízek és a varázslatos görög tájak Oián

Ismerje meg a mindig izgalmas és lenyűgöző Szantorini szigetet egy fakultatív kiránduláson. A békés környéket a természet nyers erői formálták: egy óriási vulkáni kitörés nyomán keletkezett, ennek nyomán alakult ki a jelenlegi, javarészt vízzel töltött kaldera. Egy rövid hajós utat követően a csoport busszal indul a sziget felfedezésére: a kiránduláson a helyi történelemről és az egyedi hangulatú tájakról is több mindent megtudhat. A kalandozás egészen a bronzkorba vezet vissza: ekkor virágzott az ősi Akrotiri település - melyet a tűzhányó kitörése söpört el az időszámításunkat megelőző második évezredben. A vulkáni hamu alatt fantasztikus épségben megmaradt leletek feltárása alig néhány évtizede kezdődött - a történelem előtti korok örökségét egy valamivel több, mint egy órás sétán Ön is felfedezheti.

A következő megálló Fira, a sziget fővárosa, ahol szintén némi szabadidőt tölthet el. A mediterrán városka hangulatos kávézóiba érdemes betérni egy rövid szusszanás erejéig. Végül Oia-ba, a „leggörögebb” településre látogatnak el. A festői kék-fehér városka az ország talán leggyakrabban fotózott települése, amelyet vezetett sétán fedeznek fel. A kirándulók egy helyi borászatban a termékeny vulkáni talajon virágzó helyi mezőgazdaság legjavát kóstolhatják meg. A különleges sajtok, paradicsomok, olívabogyók mellett az egyedülálló borok is terítékre kerülnek - ezek sajátos ízét állítólag a különleges talajnak is köszönhető. A kirándulás zárásaként a busz az atinioszi kikötőbe visz vissza, ahonnan motorcsónakokkal mennek a hajóra a kirándulók.

Fontos információ: a kiránduláson motorcsónakba kell ki- és beszállni, valamint lépcsőn és macskaköves utcákon kell sétálni. A kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt. A kikötőben valamint a motorcsónakra várva akár hosszabb sorban állás is elképzelhető.

5. nap

Városnézés a demokrácia és a nyugati civilizáció bölcsőjénél · Séta az Akropoliszon

Leírás: Vegyen részt egy városnézésen, amely az európai civilizáció egyik bölcsőjébe, a modern demokrácia szülővárosában kalauzolja el! A fakultatív kirándulás nem csak történelmi csemegékkel, de kihagyhatatlan látképekkel, évezredes örökséggel csábítja az utazókat. A busz egyenesen a város legismertebb nevezetességéhez hajt. Az Akropolisz környékéről az egész várost be lehet látni. Itt áll a híres Parthenon, a város névadó istennőjének, Pallasz Athénének az óriási temploma - a világ egyik legnagyszerűbb kulturális öröksége. A barangolást követően rövid megállót tartanak a szuvenírboltoknál, majd a busz a hajóhoz tér vissza.

Fontos megjegyzés: a kirándulás során hosszabb időt kell sétálni, esetenként egyenetlen talajon is. Az Akropoliszhoz kb. 80 lépcső vezet fel. A kirándulás nem ajánlott mozgásukban korlátozott, valamint kerekesszékes utasaink részére. A program részvételi díja az Akropolisz belépődíját tartalmazza. Az Akropolisz biztonsági előírásai miatt a helyszínre nagyobb csomagot és hátitáskát nem lehet bevinni.

6. nap

Barangolás a gyönyörű Korfun · Az Achilleion Palota

Az ősi görög mitológiai hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása esett Korfura. Tartson velünk egy fakultatív* utazásra ezeken a tájakon! Ezt a kirándulást ugyan nem fogják megénekelni a legendák még hosszú évezredek múlva is, de Ön számára biztosan emlékezetes és élvezetes lesz. A sziget buja tájain át a csoport az Achilleion Palotához tart, amely nevét Odüsszeusz szintén mitikus társáról, Akhilleuszról vette. A gyönyörű, fehér épület egykor a magyarok szeretett királynéjának, Sisinek volt a rezidenciája. A gazdagon dekorált épület egy csodálatos kertben foglal helyet, amely tengerre néz. A csodálatos tájak felfedezését követően egy rövid megállót tartanak Korfu városában is, ahol szabadon nézelődhet, mielőtt visszatérnek a hajóra.

Megjegyzés: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

7. nap

Barangolás Kotorban · Sziklák asszonya templom Perastban

Egy aprócska ország elrejtett gyöngyszeme - ez Kotor. A fantasztikus állapotban fennmaradt, gyönyörű középkori városka utolérhetetlen hangulatát mindenképpen érdemes felfedezni! A fakultatív kirándulás szűk utcácskákra és terekre kalauzol el, az UNESCO Világörökség részének választott településen. A csoport a Tengerészeti Múzeumot is felkeresi, majd a következő megálló már Perastba esik - a város évszázadokon át ismert volt vagyonos kereskedők otthonaként. A barokk építészet csodái a tengerparton különösen szép látványt nyújtanak! Itt egy rövid csónakos út vezet a Boka-öböl közepén álló mesterséges szigetre, ahol a Sziklák asszonya templom áll. Ezt követően gyalogosan fedezheti fel a települést, köztük a Szent Miklós templomot, mielőtt a csoport visszatérne a hajóra.

Fontos információ: a vallási jelentőségű helyeken konzervatív öltözet ajánlott. A kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt! Perastban a Sziklák asszonya templom helyett a város önálló felfedezése is választható.

8. nap

Az MSC Musica visszatér a kiinduló állomásra - kicsekkolás majd hajó elhagyását követően indulás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút az MSC Musica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Szantorini, Athén, Korfu

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére