Földközi-tengeri hajóút az MSC Magnifica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Szantorini, Korfu, Dubrovnik

Ajánlat kód: 35511
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35511

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a csodálatos görög szigetvilág, Korfu és Szantorini az MSC Magnifica fedélzetén!

Időpont

  • 2020. május 15-22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést Belső Fantastica kabinban, az MSC Magnifica fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló

Felárak

  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap

A csoport hajnalban Budapesten buszra száll: irány Velence, ahol a kikötőben vár az MSC Magnifica. Az érkezést követően check-in, a választott kabinok elfoglalása, majd a délutáni órákban a nevéhez méltóan lenyűgöző tengerjáró felvonja a horgonyt és kihajózik az olasz csizma déli csücske felé.

2. nap

Hangulatos városnéző kirándulás Alberobello ikonikus trullói között · UNESCO Világörökség része · Rövid városnéző kirándulás Bariban

A mesés dél-olasz tájakat egy Bariban tett fakultatív kiránduláson is felfedezheti. A program a világhírű Alberobelloba kalauzol el (az UNESCO Világörökség része 1996 óta). Már a kikötőből kikanyarodva érdemes előkészíteni a fényképezőgépeket, hiszen a busz a szemet gyönyörködtető pugliai vidéken kanyarog, a tenger és a hegyek csodaszép ölelésében...

Alberobello jellegzetes trullóiról ismert világszerte. A habarcs nélkül épült, köralakú, süveges tetejű kőházak egykor egy vaskezű grófot segítették az adócsalásban - ma a világ távoli részeiről is eljönnek megcsodálni ezt a különleges hangulatú települést. Az ugyanebben az egyedi stílusban épült St. Antonio templomot is felkeresik a kirándulók. A valóban páratlan környéken szabadon barangolhat, majd a busz hasonlóan gyönyörű útvonalon visz vissza a kikötőbe, mint amilyenen oda érkezett. Amennyiben az időbeosztás engedi, a csoport Bariban rövid, buszos városnéző kiránduláson is részt vesz.

Fontos megjegyzés: a kiránduláson mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt.

3. nap

A görög partok felé haladva ezen a napon az MSC Magnifica nem köt ki - így ön az egész napot a Musica-osztályú hajó csodálatos programjainak felfedezésével töltheti! Gasztronómia felsőfokon: változatos ízvilágok várják a fedélzeti éttermekben, a finom falatokat pedig a tucatnyi különleges hangulatú bár egyikében öblítheti le. A fiatalabb korosztályokat különböző témájú klubok és játszószobák várják, miközben a szülők a hajó díjnyertes MSC Aurea Spa kínálatában hagyományos bali masszázsokkal és a legmodernebb szépészeti kezelésekkel kísérleteznek... Frissüljön fel a török fürdőben, szaunában, tartsa magát formában a fitnesz központban vagy a thalasso terápiás szobában!

A zöld környezetbe ültetett nyitott medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell egy pillanatra sem lemondania a vizes örömökről. A fedélzeten minden perc a felhőtlen kikapcsolódásé. A szórakozás akkor sem ér véget, amikor a Nap alábukik a horizont mögé: a kaszinó neonfényei, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház: a végeérhetetlen programkínálat kora hajnalig ébren fogja tartani!

4. nap

Izgalmas barangolás a meseszép görög tájakon és városokban · Akrotiri · Fira · Oia

Leírás: Fedezze fel Szantorini izgalmas szigetét, melyet a tudósok szerint évezredekkel ezelőtt egy gigantikus vulkáni robbantás hozott létre. A fakultatív kiránduláson először Athiniosz kikötőhöz utaznak kis hajókon a résztvevők, majd busszal indulnak a „leggörögebb” sziget felfedezésére! Az első megálló az ősi Akrotiri városa, amely évezredekkel ezelőtt, a minószi bronzkorszakban élte igazi fénykorát. A város hirtelen hanyatlását egy igazi történelmi tragédia, az időszámításunk előtti második évezred derekán történt vulkánkitörés okozta.

A környéken a ’60-as évek óta intenzív ásatások folynak, melyeknek köszönhetően rengeteg ókori hagyatékot: gyönyörű freskókat, és lenyűgöző épületeket sikerült az utókor számára feltárni és megmenteni. A régészeti helyszíneket alaposabban is felfedezheti: közel másfél órát tölthet el a történelem előtti korok egyik legszebb emlékei közt barangolva.

A csoport innen Firába indul. Szantorini fővárosában némi szabad idő eltöltésére is lesz lehetőség - a hangulatos sétányokat övező kávézók kínálata kihagyhatatlan! Gyönyörködjön a fantasztikusan szép „ikerszigetek”, a Kamenisz látványában. Majd a busz Oiába visz, az ikonikus kék-fehér falu gyönyörű házikóit csodálhatja meg a vulkán árnyékában. A csoport egy helyi borászatot is felkeres, ahol lehetősége lesz a különleges ízvilágú szantorini borokat és más helybéli csemegéket is megkóstolni. A busz innen az Athinioszi kikötőbe viszi az utazókat, majd motorcsónakkal visszatérés a hajóhoz.

Fontos információ: a kiránduláson motorcsónakba kell ki- és beszállni, valamint lépcsőn és macskaköves utcákon kell sétálni. A kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt. A kikötőben, valamint a motorcsónakra várva akár hosszabb sorban állás is elképzelhető.

5. nap

Knósszosz felfedezése · barangolás a bronzkor emlékeiben · Knósszosz · Heraklion

Leírás: Tartson velünk egy hangulatos kirándulásra, amely évezredekkel ezelőtti korokba, a történelem hajnalára repíti vissza! A fakultatív programon a csodálatos Knósszoszt fedezheti fel: egykori Minószi civilizáció vallási és politikai központja, a mai Heraklion közelében. A palota egyes részei egykori pompájukban csodálhatóak meg, miután az eredeti feltárásokat vezető brit archeológus helyreállítási munkálatokat is végzett itt. A termek labirintusában bolyongva a látogatók a 20 ezer négyzetméteres épület lenyűgöző méreteiről is benyomást nyerhetnek, miközben a falakon elhelyezett információs anyagok segítségével bepillanthatást nyerhet abba is: milyen lehetett az élet a bronzkorban.

A palotát egy korábbi, még nagyobb és az újkőkorszakban épített palota romjain emelték. Az ötemeletes épület 1300 terméből 800 maradt meg mára. A kirándulás Heraklionban zárul, ahol némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség.

Megjegyzés: a kirándulás során macskaköves úton kell sétálni, ami kerekesszékkel közlekedő utasok számára nehézséget okozhat. Kerekesszékkel közlekedő utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a kiránduláson, aki segít a le- és felszállásban (a buszon sem rámpa, sem lift nem található). A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lennie. Kerekesszékes utasainkat arra kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni ezen a kiránduláson, úgy a hajóra történő felszállást követően keressék fel a Shore Excursions’s Desk-et, hogy a szükséges előkészületeket megtehesse a személyzet.

6. nap

Sisi királyné palotájának felfedezése · Korfu · Achilleion-palota

Leírás: Korfu - a legendás görög hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása, de egyben az osztrákok és magyarok szeretett Sisi királynőjének kedvelt szigete is volt. Fakultatív kirándulásunkon a résztvevők Sisi gazdagon dekorált palotáját kereshetik fel, ami a tengerre néző kertjével együtt feledhetetlen látványt nyújt! A palota köré ültetett kertet szebbnél szebb szobrokkal ékesítették, melyek közül a legértékesebb a „Haldokló Akhilleusz” (a palota nevét is az ismert, mítikus szereplőről nyerte). A kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabadprogram Korfu városában.

Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

7. nap

Városnézés az „Adria gyöngyében” · Európa egyik legszebb, középkori negyedének felfedezése (Dubrovnik)

Keresse fel az „Adria gyöngyét” fakultatív kirándulásunkon. A csoport a történelmi városnegyedben kezdi Dubrovnik felfedezését (UNESCO Világörökség része). A híres városfalak, tornyok és erődítmények a teljes történelmi központot és a kikötőt is körül ölelik. A 12. században megkezdett építkezés évszázadokon át folyt, és a történelem vérzivataros századaiban sokszor a békét jelentették a településen élők számára. A közel két kilométer hosszú fal az egyik legszebb középkori városfal Európában. Varázslatos hangulatát csak fokozza, hogy közel érintetlen állapotában maradt fel. A séta után a csodálatos környéket némi szabadidő keretében fedezheti fel.

Megjegyzés: a kiránduláson mozgásukban korlátozott és kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. Kényelmes cipő, sapka és naptej használata javasolt. A parkolóban valamennyi sorban állás elképzelhető.

8. nap

Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a búcsú pillanatát követően a csoport ismét buszra száll: irány Budapest! Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Földközi-tengeri hajóút az MSC Magnifica fedélzetén, kiutazással, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Velence, Szantorini, Korfu, Dubrovnik

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére