Fix indulás! 4 napos városnézés 2 főre Milánóban, reggelivel, repülőjeggyel és illetékkel, 3*-os szállással – vár a Dóm, a Scala, az Utolsó vacsora és világmárkák legjobb cuccai

Ajánlat kód: 34590
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34590

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Keressétek fel az olasz divat fővárosát, Milánót, ahol Leonardo Utolsó vacsoráját is megcsodálhatjátok!

Időpontok

  • 2019. december 5-8.: , 99.900 Ft
  • 2020. január 10-13.: , 99.900 Ft
  • 2020. január 16-19.: , 99.900 Ft
  • 2020. január 23-26.: , 99.900 Ft
  • 2020. február 03-06.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Repülőjegy illetékkel - Utazás a Wizzair VAGY a Ryanair menetrend szerint közlekedő járataival történik.
  • 1 db 10 kg-os feladott poggyász
  • 1 db kézipoggyász / fő

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri transzfer
  • BBP és sztornó biztosítás

Milánó Észak-Olaszország egyik legnépszerűbb városa a turisták körében, s nemcsak mint a divat fővárosa vonzó, hanem kulturális látnivalói és az izgalmas gasztronómia miatt is! Milánó egy fiatalos, friss város, ahol az olasz divat és a pénzügyi élet fontos intézményei és központjai találhatók, így aki például a különféle világmárkák legújabb kollekciói miatt utazna Milánóba, az garantáltan megtalálja majd a számítását!

Természetesen a klasszikus városnézés szempontjából is kitűnő választás Milánó! Legfőbb látványossága a gótikus dóm, amely Olaszország második legnagyobb temploma. Érdemes felmenni a legtetejére, ahonnan mesés kilátás nyílik a városra, s közelről csodálhatjuk meg a szobrokat is!

Majd irány a Santa Maria delle Grazie templom, ahol a világ egyik leghíresebb festménye, Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című freskója látható. A belépőt mindenképp vegyétek meg előre, elkerülve a sorban állást!

Ha nem vagytok nagy operarajongók, a milánói Scala épületét akkor is nézzétek meg belülről, mert fantasztikus élményben lesz részetek! Ha pedig egy előadásra is bejuttok, az maga a tökéletes kulturális kikapcsolódás!

S míg a hölgyek a legújabb ruhadarabok között válogatnak, addig az urak induljanak a San Siro stadion irányába, s nevezzenek be egy túrára Európa egyik leghíresebb stadionjában!

Milánó tehát bőven kínál elegendő látnivalót 3-4 napra, ideális úti cél egy röpke őszi városnézéshez!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés 2 személyre Milánóban, reggelivel, repülőjeggyel és illetékkel, 3*-os szállással – vár a Dóm, a Scala, az Utolsó vacsora és világmárkák legjobb cuccai

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére