Fényterápiás arcmaszk kezelés tű nélküli mezoterápiával és kollagénes krémmel a debreceni Szent Anna Kozmetikában

ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.350 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 70% 12.600 Ft
ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com
-

Akció Leírása

Hívd segítségül a legmodernebb technológiát, kezeltesd arcbőrödet LED-fényterápiás készülékkel!

Az ár tartalmazza

  • Fényterápiás arcmaszk kezelés tű nélküli mezoterápiával és kollagénes krémmel a debreceni Szent Anna Kozmetikában - Az Alkuponnak fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 4.050 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!

A LED-fényterápiát az év bármely időszakában alkalmazhatjuk, hiszen a napbarnított, szoláriumozott bőr kezelése sem kontraindikált. S hogy mely fény hogyan hat arcbőrödre? Lássuk!

Infravörös fény (833 nm): áthatol a bőr mélyebb rétegeibe, fokozza a mikrocirkulációt, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Kismértékben hámlasztó hatású, nagymértékben serkenti a fibroblasztok aktivitását, ezáltal a kollagén termelést, javítja bőrállományt, stabilizálja a bőr flexibilitását, ránctalanító, bizonyos mértékben segíti a pigmentfoltok halványítását, eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat, fehérít, frissít. Továbbá pozitív hatással van a sejtek patológiás (kóros) elváltozásaira.

Narancs fény (650 nm): képes stimulálni az idegrendszer nyirokkeringését. Csökkenti a pigmentfoltokat azáltal, hogy szabályozza a melanin termelést. Javítja a korból adódó bőrproblémákat.

Kék fény (415 nm): a legtöbb korokozót elpusztítja, gátolja a propion baktériumok (gennykeltő, pattanások kialakulásáért felelős baktériumok) szaporodását, ezáltal csökkenti a gyulladást és az aknékat. Növeli a vitalitást, ha a kék fényt használjuk pihentebbnek érezzük magunkat, vitalitásunk nő.

Legyen szép napod!

Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fényterápiás arcmaszk kezelés tű nélküli mezoterápiával és kollagénes krémmel a debreceni Szent Anna Kozmetikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 555 3934 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére