EXTRA KEDVEZMÉNY! 7 napos kirándulás a Sorrentói-félszigeten, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Nápoly, Amalfi, Capri, Pompei és a Vezúv

Ajánlat kód: 40196
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40196

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Sorrentói-félsziget gyöngyszemeit, Nápolyt, Caprit és a Vezúvot!

Időpontok

  • 2022-08-15: , 99.900 Ft
  • 2022-09-12: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 3.990,-Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • IFA

Belépők

  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 2.100,- Ft/fő
  • Nápoly városnézés helyi idegenvezetővel 5 EUR
  • Kékszalag-útvonal 40 EUR
  • Amalfi dóm 3 EUR
  • Villa Rufolo 7 EUR 20 fő felett 6 EUR
  • Santa Chiara kolostor 6 EUR
  • Vezúv kráter belépő 10 EUR
  • Vezúv helyi busszal a kráterig 10 EUR
  • Pompei tárlatvezetéssel 35 EUR
  • Capri kirándulás (transzfer, hajójegy, busz) 85 EUR
  • Capri libegő 12 EUR
  • Capri hajókázás 18 EUR
  • Kék Barlang egyénileg kb. 25 EUR
  • Augustus-kert 1 EUR
  • Axel Munthe Villa 8 EUR
  • Tarantella est 30 EUR

Felár

  • Félpanzió: 25.000-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 39.000,-Ft/fő

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről a Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa útvonalon. Utazás rövid pihenőkkel mai szállásunkra, Toszkánába. Szlovéniát átszelve, a kora esti órákban érkezünk meg Montecatini Terme hangulatos városába, melynek híres gyógyvízét a XV. században fedezték fel. A város már a XVI. században büszkélkedhetett fürdőkkel, melyek közül az első és a leghíresebb a Tettuccio Terme a város főutcáján épült. A több, különböző hatású gyógyforrás köré épült város mára Olaszország legnagyobb gyógyturisztikai központja, mely az ivókúrákról híres. A pezsgő városközpontban hangulatos utcák, üzletek várják a látogatókat. Vacsora után esti séta lehetőség a belvárosban, ahol a Piazza del Popolo szökőkútja, valamint bárok és éttermek sokasága fogad.

2. nap: Nápoly

Reggeli a szállodában, majd folytatjuk utazásunkat dél felé. Vár ránk Campania mesés tartománya, ahol csodálatos tengerpartok, festői szigetek, gyönyörű városok várják a látogatókat. A régió adottságai számos programlehetőséget kínálnak, így unatkozni biztosan nem fogunk. A természeti szépségek mellett, történelmi és archeológiai emlékek, remek konyha vár itt ránk. Campania területén az UNESCO Világörökségi helyszínei közül több is megtalálható, így a tartalmas időtöltéshez minden adott. Vár a Vezúv lábánál fekvő város, Nápoly, az ellentmondások, a szűk sikátorok és a pizza városa. A keskeny, sikátoros utcákon járva megízleljük az igazi fatüzelésű kemencében készült nápolyi pizzát vagy egy igazi nápolyi , szerencsehozó corno-t is beszerezhetünk magunknak. A "corno", vagy becézett formában "curniciello" jelentése kürt, kürtöcske. A Nápoly környékén élők szerint a kürt képes megvédeni a gonosztól. Az eredete 3500 évvel nyúlik vissza, ugyanis ekkor már kürtöt akasztottak az emberek a bejárathoz, hogy megvédje őket a gonosz szellemektől. Az igazi corno kézzel készített, és piros színű, ajándékba kell, hogy kapjuk, magunknak nem vásárolhatjuk, viszont kiváló ajándékötlet lehet az otthoniaknak! Városnézésünk alkalmával a San Gennaro dóm, a Piazza Plebiscito, a Királyi palota, a Galleria Umberto és a San Carlo színház lesznek legfontosabb látnivalóink. A Sorrentói-félszigethez közeli szállásunkra a kora esti órákban érkezünk. Színpompás mediterrán növényzet, bájos kisvárosok, szédítő sziklafalak, csodálatos öblök és gyümölcstől roskadozó citromfák látvány határozza majd meg az itt eltöltendő napokat.

3. nap: Szabadprogram-Sorrentó

Szabadprogram, pihenés a „Szirének Földjének” tengerpartján. Este ismerkedés a félsziget központjának számító festői Sorrentó városával. Részvételi lehetőség egy hamisítatlan Tarantella esten. (Ár: 30 EUR/fő)

4. nap: Kék szalag-útvonal-Positano-Amalfi-Ravello

Fakultatív kirándulás a Salernói-öbölbe. Vár a híres Costiera Amalfitana! A Kék-szalag-útvonalon haladunk, mely végigkígyózik a partvonal egész hosszán, festői kisvárosokkal színesítve. Az élénk színekre festett házak hozzásimulnak a domboldalakhoz, miközben citrusfákkal teli kertek ereszkednek meredeken alá a tengerhez. Megálló Positano elbűvölő kisvárosa felett, panorámafotózás. Ezt követően az alagutak rejtekéből előbukkanó Földközi-tenger egykori nagyhatalmát, Amalfit fedezzük fel. A Szent András Dóm megtekintése után rövid szabadidő, majd utazás a szintén a Világörökséghez tartozó, színes kerámiáiról is híres Ravello városába. Az Amalfi-part többi híres településével ellentétben, a város nem a tengerparton fekszik, így egy kis kanyargós hegyi úton jutunk majd el a 350 méter magas Monte Torellóra. A XIII. században épült Villa Rufolo a városka gyöngyszeme, kertjéből fantasztikus panoráma nyílik a Salernói-öbölre. Kora este visszautazás a szállásra. (Ár: 40 EUR/fő)

5. nap: Capri szigete

Hajókirándulás a világ egyik legszebb szigetére. Capri gyönyörű kis pasztellszínű házaival, kacskaringós, szűk kis utcácskáival, tereivel garantáltan magával ragadja a látogatókat. Enyhe éghajlata, buja növényzete és vad partjai évszázadok óta vonzza ide a turistákat. Tiberius császár több villát is építtetett itt, és egy időben a hatalmas Római Birodalmat is innen igazgatta. Augustus császár pedig a "dolce far niente", azaz édes semmittevés szigetének nevezte Caprit, a Nápolyi-öböl kis szigetét, mely a világ egyik leglátogatottabb uticélja. Anacapri városában van egy varázslatos hely, a Villa San Michele. A villa, Axel Munthe svéd orvosnak köszönhető, aki Tiberius császár egykori palotájának helyén építkezett. Az orvos öt nyáron át, napkeltétől, napnyugtáig építette, saját kezével-villáját, a szigeten élő egyszerű emberek segítségével. Káprázatos kertjének egyik legfőbb látnivalója a páratlan kilátás a Nápolyi-öbölre egy több ezer éves egyiptomi szfinx mellől, melyet állítólag maga Tiberius hozott ide a Nílus partjáról, hogy a kertjét díszítse. A szfinxnek állítólag varázsereje van… Az Axel Munthe villa megtekintése után libegővel megyünk fel a sziget legmagasabb pontjára (Monte Solaro), ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész Nápolyi-öbölre. Ezt követően Capri városában Augustus császár kertjéből fotózhatjuk a Faraglioni sziklákat, majd délután, szabadidőben lehetőség van fürdésre vagy sziget körüli hajókázásra, esetleg látogatás a Kék-barlanghoz.  Vásárlási lehetőség a jellegzetes helyi termékekből, ahol mindenképpen érdemes megkóstolni a citromos csokoládét és a helyi limoncello-t is. Visszautazás Sorrentó kikötőjébe a kora esti órákban. (Ár: 85 EUR/fő)

6. nap: Pompei-Vezúv

Búcsú a Sorrentói-félszigettől. Látogatás Pompei romvárosában, melyet Kr.u. 79-ben temetett maga alá a tűzhányó kitörése, lehetőség az ásatások megtekintésére helyi idegenvezető szakszerű tárlatvezetésével (Ár: 35 EUR/fő*).  Pompei városában minden megtalálható, ami egy korabeli városban létezhetett. Színház, amfiteátrum, közfürdők, magánházak és bordélyok mesélnek az egykor itt élők mindennapjairól. Az elhunyt emberek hamuval betemetett körvonalai alapján gipszből kiöntött szobrok készültek. Így került rekonstruálásra és vált drámaian kézzelfoghatóvá Pompei megsemmisülése, hiszen a lenyomatok megőrizték az eltemetett emberek életének utolsó pillanatait. A megkövült alakokat, fájdalomba torzult testeket és arcokat is megtekinthetjük látogatásunk alkalmával. Látogatásunk után utazás a „Pokol kapujához”, Campania tartomány ma is működő vulkánjának kráteréhez. Lehetőség a Vezúv kráterének megtekintésére, majd folytatjuk az utunkat észak felé. Szálláshely elfoglalása Chianciano Terme városában, az esti órákban.

7. nap: Chianciano Terme-Budapest

Reggeli a szállodában, majd búcsú Toszkánától és hazautazás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kirándulás a Sorrentói-félszigeten, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Nápoly, Amalfi, Capri, Pompei és a Vezúv

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére