EXTRA KEDVEZMÉNY! 6 napos körutazás Lombardiában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Garda-tó, Verona, a Comói-tó és Milánó

Ajánlat kód: 40185
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40185

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Romantikázzatok Lombardiában, a Garda-tónál és környékén!

Időpontok

  • 2022. augusztus 2.: , 94.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 5 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 3.420,-Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%

Belépők (változhat)

  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 1.800,- Ft
  • Hajójegy-Garda tó, Comói tó, Lago Maggiore 3 x 20 EUR
  • Cremona - Hangszermúzeum 12 EUR  20 fő felett 8 EUR
  • Il Vittoriale  10 EUR
  • Isola Bella 16 EUR
  • Milánó metrójegy 1,5 EUR
  • Milánó Dóm 4 EUR
  • Bergamo sikló 4 EUR

Felár

  • Félpanziós felár: 20.000,-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 25.000,-Ft/fő

Program

1. nap: Budapest-Padova-Garda tó

Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben rövid belvárosi séta Szent Antal városában, ahol a következő látnivalókat tekintjük meg: Prato della Valle tér, Szt.Antal Bazilika, Piazza delle Erbe e Frutta. Szálláshely elfoglalása a Garda tó közelében az esti órákban.

2. nap: Verona-Garda tó-Sirmione-Gardone

Mai napunk első programja a romantikus város Verona, majd programunk folytatásaként a Garda-tó gyöngyszeme, a várfallal körülölelt, középkori Sirmione következik. Az egykori kis halászfalu, ma Észak-Olaszország legnagyobb tavának a Garda-tónak legnépszerűbb üdülőhelye. Hajókirándulás a Garda tavon Gardone városába, ahol megtekintjük Gabrielle d’Annunzio villáját, a híres Vittoriale épületét is. (Ár: 20 EUR/fő) Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Comói tó-Bergamo

Először is Comó városába utazunk, ahol városnézésünk során megtekintjük a Dómot, a Volta templomot és a Villa Olmo-t. Délután felejthetetlen hajókirándulás a romantikus szépségű hegyekkel körülölelt, Comói tavon Bellaggioba. Szabadidő és vásárlási lehetőség. Útközben megcsodálhatják az egykor festők, költők tulajdonában lévő pompás villákat, amelyek ma színészek és híres divattervezők magán rezidenciái. (Ár: 20 EUR/fő) Délután látogatás Lombardia tartomány egyik művészeti és kulturális központjában, Bergamo-ban. Városnézésünk alkalmával megtekintjük a falakkal körülvett Bergamo Alta középkori hangulatú városmagját. Gyönyörű terek, macskaköves szűk utcák és lenyűgöző panoráma vár ránk. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

4. nap: Lago Maggiore -Milánó

Kora reggel indulunk az olasz tóvidék gyöngyszeméhez. A Lago Maggiore festői partján hajóra szállunk, hogy megismerjük a Borromeoi szigetek szépségét. (Ár: 20 EUR/fő) Kastélylátogatás Isola Bella szigetén, ahol még ma is a Borromeo család tagjai laknak. Szabadprogram a teraszosan kiépített, egzotikus növényekkel beültetett parkban. Ezután továbbhajózunk az 'Isola del Pescatori'-ra, majd délután városnézés Lombardia tartomány fővárosában, Milánóban. A történelmi belváros legimpozánsabb épületének, a Dómnak megtekintése után végigsétálunk a Királyi Palota épülete előtt a világhírű operaházhoz, a Scalahoz, majd programunk a 'S. Maria delle Grazie' templomban folytatódik, ahol megcsodálhatjuk Leonardo da Vinci híres freskóját, az 'Utolsó vacsorá't. (Ár: 9.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő - a freskó megtekintése indulás előtt 2 hónappal válik garantálttá!) Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

5. nap: Cremona-Mantova

Utazás Cremona városába az itáliai reneszánsz egyik fellegvárába. A város világhírét az itt élt leghíresebb lantkészítő mestereknek köszönheti, mint például Stradivari, Amati, Guarnieri. Ez az iparág a mai napig is virágzik ebben a városban, mely telis-tele van kisebb nagyobb lantkészítő műhellyel. A város középpontja a Városháza tér, mely egyike a lombardiai legszebb középkori tereknek, itt magaslik a Nagy Torony és itt áll a gazdagon díszített homlokzatáról híres romantikus Dóm is. Délután megismerkedhetünk a környék jellegzetes gasztronómiai különlegességeivel a „mustáros gyümölcsökkel” és az ízletes sbrizzoloneval is. Programunkat a festői szépségű kisvárosban, a Mincio folyó partján fekvő Mantova-ban folytatjuk. Végigsétálunk a Sordello téren érintve Rigoletto házát. A Piazza Erbe és a San Lorenzo templom után megnézzük a Palazzo Ducale épületét Mantegna és Rubens festményeivel (6.900 Ft - jelentkezéskor fizetendő!).

6. nap: Vicenza-Budapest

Reggeli után utazás Palladio városába, a Világörökséghez tartozó Vicenza-ba. (Teatro Olimpico, Piazza Matteotti, Bazilika stb.) Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás Lombardiában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Garda-tó, Verona, a Comói-tó és Milánó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére