EXTRA KEDVEZMÉNY! 5 napos kirándulás Toszkánában és Cinque Terrében, buszos utazással, reggelivel, Húsvétkor is – vár Firenze, Pisa, Montecatini Terme, mesés tájak és finom borok

Ajánlat kód: 40192
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

74.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40192

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel a varázslatosan szép Toszkánába és a színpompás Cinque Terrébe akár Húsvétkor is!

Időpontok

  • 2022-04-14: , 84.900 Ft
  • 2022-07-20: , 84.900 Ft
  • 2022-08-24: , 74.900 Ft
  • 2022-10-05: , 74.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás Montecatini Termében, standard 3*-os szállodában. A szobák egyszerűen berendezettek és felszereltek, mindegyik saját fürdőszobás.
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.825 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 1.500 Ft
  • IFA

Belépők

  • Firenze 10 EUR (kötelezően fizetendő regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
  • Firenze / Santa Croce templom 8 EUR
  • Firenze / Dóm ingyenes
  • Uffizi Képtár: Ár: 11.900,- Ft/fő*-jelentkezéskor fizetendő! (18 év alatt: 5.000,-Ft/fő, 18-25 év között: 8.000,- Ft/fő)
  • Lucca / San Martino katedrális és Ilaria sírja 5 EUR
  • Pisa / Ferde Torony 18 EUR
  • Pisa / 2 műemlék 7 EUR
  • Pisa / csak Katedrális ingyenes
  • Pisa / Busz 2 EUR
  • Montecatini Terme / Alto felvonó 7 EUR
  • Cinque Terre hajókirándulás 45 EUR
  • Borkóstoló 15 EUR

Felár

  • Félpanzió: 15.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 20.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle-Marche 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:00

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Toszkánába. Érkezés a Montecatini Terme városában található szálláshelyre az esti órákban. Szálláshely elfoglalása.

2. nap: Firenze

Reggeli a szállodában, majd utazás a toszkán régió kulturális fővárosába. A "Virágok városa", ahogy a helyiek egykor nevezték, a legenda szerint egy liliom mezőn épült fel. Erre a vörös liliom, a város jelképe is emlékeztet, melyet városnézésünk alkalmával cégéreken, zászlókon is megfigyelhetünk. Városnézésünk alkalmával megismerkedünk a híres Medici család történetével is, akik hosszú éveken keresztül uralkodtak a városban. A 'Santa Croce' templom megtekintése után a város jelképéhez a híres 'Ponte Vecchio' hídjához látogatunk. Rövid szabadidő után megtekintjük a város politikai központját a 'Piazza della Signoria' terét a 'Palazzo Vecchio' épületével, a 'Loggia dei Lanzit' híres szobraival, majd programunk a Dóm téren folytatódik. Délután szabad program, vagy lehetőség az Uffizi Képtár gyűjteményének megtekintésére, helyi idegenvezetővel, részletes magyar nyelvű tárlatvezetéssel (Ár: 11.900,-Ft/fő*- jelentkezéskor fizetendő!). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Cinque-Terre

Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség az „Öt föld” mesés tájaira. A mai napon egy felejthetetlen kirándulásra indulunk és Olaszország egyik legszebb partszakaszát és legtöbbet fotózott apró falvait fedezzük fel. Carrara városa mellett utazva, autóbuszunkból egy távoli pillantást vethetünk a hegyoldalakban meghúzódó híres bányákra is. A márványfejtés érdekes történeteiben kalandozva folytatjuk utunkat La Speziába, a meredek hegyfalak alatt meghúzódó kikötővárosba. Kihajózásunk alkalmával láthatjuk Porto Venere jellegzetes magas, színes házait, majd kikötünk Riomaggiore városában. A festői Cinque Terre területét tulajdonképpen öt pici, autóforgalomtól mentes falu és egy gyönyörű nemzeti park alkotja. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso települései meredek domboldalakba épültek, színes házaikkal egyedülálló látványt nyújtanak. Hajókirándulásunk alkalmával a meredek sziklaszirtekre épült festői kis halászfalvakat fedezhetjük fel. Monterosso bájos kisvárosában rövid szabadidő, majd visszautazás La Spezia kikötőjébe (Ár: 45EUR/fő). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő esti órákban (Figyelem! Rossz időjárás esetén amennyiben a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik!).

4. nap: Pisa-Lucca

A mai napon először Pisa városába látogatunk, mely egykor Olaszország egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt. Városnézésünk alkalmával Itália egyik legszebb terét az UNESCO örökségek közé sorolt Csodák terét tekintjük meg a Keresztelőkápolna, a Dóm és a híres pisai Ferde torony épületegyüttesével. (A Ferde Toronyba a feljutás és a Dómba való bejutás csak a helyszínen, a szabad helyek függvényében lehetséges!) Délután utazás Lucca városfalakkal körbezárt lenyűgöző hangulatú városába. A szűk utcákon barangolva megtekintjük a város jellegzetes hangulatú terét a Piazza dell’Anfiteatro-t, a San Martino katedrálist, a város román stílusú templomait és kereskedőházait. Ezután látogatás egy toszkán villa gazdaságban, részvételi lehetőség egy hangulatos borkóstolón, ahol a jellegzetes helyi termékekkel és borokkal ismerkedhetünk. (Borkóstoló: 15EUR/fő). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

5. nap: Pistoia-Budapest

Reggeli a szállodában, majd rövid gyalogos városnézés Toszkána tartomány kis gyöngyszemében, Pistoia városában. A tekintélyes múlttal rendelkező középkori város egykor jelentős vas és fegyverkovács manufaktúrákat működtetett, az első pisztolyok is itt készültek és a történet szerint a fegyver elnevezése is a város nevéhez kapcsolódik. Városnézésünk alkalmával megtekintjük a Dóm teret, mely díszes épületeivel méltán tartozik Olaszország legszebb terei közé. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Toszkánában és Cinque Terrében, buszos utazással, reggelivel, Húsvétkor is – vár Firenze, Pisa, Montecatini Terme, mesés tájak és finom borok

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére