EXTRA KEDVEZMÉNY! 2 napos adventi buszos utazás 2 főre Zakopanéba, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

7.020 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Hangolódj az ünneekre Zakopanéban!

Időpontok

 • 2023. december 16-17.: Előleg: 7.020 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre - A kupon teljes ára 70.180 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.020 Ft, a fennmaradó 63.160 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • 1 éjszaka szállás
 • Reggeli
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
 • Idegenforgalmi adó+ transzfer díj: 50 PLN/fő
 • Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: 160 PLN/fő (helyszínen változhatnak)

Felár

 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Vacsora felár: 7.000 Ft/fő
 • Egyágyas felár: 7.500 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás reggel 06:00-kor kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Zakopanéba rövid pihenőkkel.

Érkezés Zakopanéba, a lengyelországi Tátra fővárosába. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Idegenvezetőnkkel városnézés, majd szabadprogram, amelynek keretében lehetőség lesz vásárlásra, a helyi piac felkeresésére, múzeumlátogatásra, de akár szánkózásra, bobozásra, hó esetén pedig lovas vagy kutyás szánozásra is! Lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy-csúcsra kabinos felvonóval (1987 m), ahol gyönyörű panoráma vár minket. A merészebbek romantikus hegyi ösvényen legyalogolhatnak a városba. Akik erre nem vállalkoznak, kabinos felvonóval térhetnek vissza.

S hogy mi vár ránk az adventi forgatagban? Forralt bor, gyömbéres forró sör, frissen sült sütemények illata lengi be a levegőt. Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk. Az adventi időszak Zakopanéban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Garantált lesz az ünnepre hangolódás!

2. nap:

Reggeli után szabadprogram a zakopanei vásáron, majd indulás haza. Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programlehetőség

Aki egy igazán autentikus programra vágyik bátran próbálja ki a lovas szánozást. A kis utakon csengettyűs lovas szánok suhannak, melyeket hímzett bekecsbe bújt, fekete kalapos hegyi férfiak, a górálok hajtanak. Kalandos kirándulás a kanyargós havas ösvényeken, miközben egy téli mesevilág elevenedik meg. Ha esetleg nincs hó, a kirándulás lovaskocsival is lehetséges.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! 2 napos adventi buszos utazás 2 főre Zakopanéba, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére