EXTRA KEDVEZMÉNY! 1 napos adventi buszos utazás 2 főre Semmeringre, Mariazellbe és a Lindt csokigyár mintaboltjába, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.340 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Hangolódj az ünnepekre semmeringi vonatozással!

Az ár tartalmazza 2 személyre – A kupon teljes ára 23.380 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.340 Ft, a fennmaradó 21.040 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos adventi buszos utazás Semmeringre, Mariazellbe és a Lindt csokigyár mintaboltjába, idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 8 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Vasútjegy: 10 €/fő (kötelezően fizetendő, tartalmazza az utazást menetrendszerinti járattal, és az autóbusz kisérési díját). Amennyiben nem jár a vasút, saját autóbusszal tesszük meg ezt a szakaszt.
  • Betlehem: 3 €/fő

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 05:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Ausztriába rövid pihenőkkel, majd megérkezünk egy tipikusan alpesi osztrák településre, Gloggnitzba, ahol ellátogatunk a világhírű Lindt csokoládégyár mintaboltjába, amely minden édesszájú álma. Rengetek különféle ízű csokoládé közül választhatnak a vásárlók, és a végleges döntés(ek) előtt lehetőség van kóstolásra is!

Folytatjuk buszos utazásunkat a semmeringi vasúthoz. A vasút az UNESCO Világörökség részét képezi. A pálya hossza összesen 41 km, és 14 alagúton, 11 vashídon, több mint 100 kőhídon és 16 viadukton halad át. Természetesen a mintegy 40 perces vonatozás folyamán lélegzetelállító kilátásban lesz részünk!

A semmeringi vonatozás után tovább utazunk auttóbusszal Mariazellbe, Európa egyik leghíresebb búcsújáró helyére, amely a magyarok számára különös jelentőséggel bír. A legenda szerint Nagy Lajos magyar király Amurát szultán elleni ütközete előtt a Celli Máriához könyörgött, adjon valami jelet neki, merje-e vállalni az ütközetet a törökök túlerejével szemben? A történet így kezdődik, s aki eljön, megtudja, hogyan folytatódik!

Adventi mariazelli látogatásunk alkalmával felkeressük a kálváriát, a szent kutat, a kegytemplomot, tisztelgünk Mindszenti József bíboros első sírjánál, majd reméljük, sikerül bejutnunk a családi vállalkozásként működő, több mint 300 kis figurát számláló faragott Betlehemeshez.

A nap további részében szabadprogram a felejthetetlen hangulatú mariazelli adventi vásáron. Indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! 1 napos adventi buszos utazás 2 főre Semmeringre, Mariazellbe és a Lindt csokigyár mintaboltjába, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.20.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére