Expedíciós hajókirándulás a Galápagos-szigeteken, repülőjeggyel, reggelivel/teljes ellátással

Ajánlat kód: 43664
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.999.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43664

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Latin-Amerika egyik legizgalmasabb világával, a Galápagos-szigetcsoport egyedülálló tájaival és lakóival ismerkedhetsz meg!

Időpont

  • 2024. május 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Quito és a Guayaquil-Budapest útvonalon, átszállással
  • Belső repülőjegy Quito-Baltra (Galápagos)-Guayaquil útvonalon
  • Személyenként egy kézipoggyász (max. 55*40*20 cm és 10 kg), egy kézitáska (max. 40*30*15 cm) és egy feladott poggyász (max. 20 kg)
  • Két éjszaka szállás Quitóban, ötcsillagos szállodában
  • Ötnapos / négy éjszakás hajóút kétágyas, standard plus kabinban a Galápagos-szigeteken
  • Reggeli a szállodákban, teljes ellátás a hajón
  • Egy éjszaka szállás Guayaquilban, ötcsillagos szállodában
  • Repülőtéri transzferek
  • Magyar idegenvezető a teljes úton

Az ár nem tartalmazza

  • Galápagos Nemzeti Park és Migration Control Card belépők: 45 500 Ft/fő
  • Borravalók
  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 110.000 Ft
  • Félpanzió (4 menüvacsora helyi éttermekben) 62 000 Ft /fő

Fakultatív program

  • Fakultatív kirándulás a Normandiai-félszigeten - Bayeux és Arromanches Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Mont Saint Michel apátság Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő

Program

május 21. kedd

Elutazás Budapestről Quitóba KLM járatokkal egy átszállással (06:35-08:40 Amszterdam 09:50-14:35, helyi idők szerint). Transzfer a szállodába, szállás a Dann Carlton***** hotelben.

május 22. szerda

Városnézést teszünk az Egyenlítőn fekvő, az UNESCO Világöröksége alá tartozó koloniális stílusú belvárosban, majd ellátogatunk az ország egyik leglátogatottabb látványosságához, a Mitad del Mundo-hoz a "világ közepére” és az Egyenlítő vonalához, ahol egyszerre két féltekén is állhatunk.  Szállás este Quitóban.

május 23. csütörtök

Átrepülés Galápagos-szigetekre, Baltra szigetre, majd áthajózás Mosquera szigetre. Ez az apró, alacsonyan fekvő, korallhomokkal borított szigetecske a legkisebb. Megleshetjük a puha földön lustálkodó oroszlánfókákat, barna pelikánokat, gémeket és lávasirályokat, a vízben pedig cápákat, rájákat és barrakudákat.

május 24. péntek

Délelőtt a negyedik legnagyobb és egyik legaktívabb Santiago szigetén, Egas Port kikötőnél fekete vulkáni sziklás, drámai táj köszönt. Itt is számos különleges faj él: endemikus galapagosi szőrfókák, amerikai laskafogók, oroszlánfókák, gázlómadarak, gémek, lávagyíkok és még a galapagosi sólymok is. Délután Rabida szigetén teszünk kirándulást, melyet a geológiai sokszínűsége miatt a Galápagos-szigetek epicentrumának is tekintik. A sötétvörös homokkal borított part oroszlánfóka kolóniák, nyáron fészkelő barna pelikánok és a híres Darwin-pintyek kilenc fajának otthona.

május 25. szombat

Délelőtt a legnagyobb és legfiatalabb, 6, közülük jelenleg is aktív vulkánnak is otthont adó Isabela szigeten kirándulunk, ahol rendhagyó látvány az 1954-ben bekövetkezett drámai geológiai emelkedés következtében kialakult álló korall tömbök. Itt szárazföldi leguánba és endemikus óriásteknősbe is ütközhetünk. Délután a Darwin-tó megtekintésén túl utunk az északi vulkáni tájhoz vezet. A parton és vízben teknősökkel, trópusi halakkal, pingvinekkel és röpképtelen kormoránokkal találkozhatunk.

május 26. vasárnap

Mai napon a szintén fiatalnak számító, szinte érintetlen Fernandina sziget felfedezése következik, mely a környék leggazdagabb tengeri fauánájával büszkélkedhet: Punta Espinosán tengeri leguánok, oroszlánfókák és Sally Lightfoot rákok, kormoránok, galapagosi pingvinek és a szigetek ragadozóinak „királya”, a galapagosi sólyom, Punta Vicente Rocánál vulkáni sziklák között barna noddik és sula grantik, zöld teknősök és pingvinek várnak.

május 27. hétfő

A legnépesebb Santa Cruz szigetén a teknős rezervátum erdejében száz évet is akár megélő és egy évet étlen-szomjan is túlélő galapagosi óriásteknősöket, mellettük földi pintyeket, légykapóféléket, festékcsőrűeket, sárgarigókat és szarvasmarha kócsagokat figyelhetünk meg. A látogatás után kiszállunk a hajóból és átrepülünk Guayaquilba, ahol átutazunk az Oro Verde***** szállodába.

május 28. kedd

Szabadidő és séta az óvárosban (katedrális, Seminario park „leguánok parkja”, Malecón 2000 sétány, Santa Ana domb 444 lépcsője), majd transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással Budapestre (18:15-13:00 másnap Amszterdam 14:25-16:20, helyi idők szerint).

május 29. szeda

Hazaérkezés Budapestre (16:20).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Expedíciós hajókirándulás a Galápagos-szigeteken, repülőjeggyel, reggelivel/teljes ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére