EWS NLS kvantumentrópiás biofizikai vizsgálat, non-linear energo-információs tesztelés a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Relax- Állj! Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

6.290 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 60% 30.010 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

Relax- Állj! Academy
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Akció Leírása

Térképezd fel szervezeted állapotát EWS NLS készülékkel a Relax – Állj! Academy jóvoltából!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 19.990 Ft. Az ALkuponnak fizetendő 6.290 Ft, a fennmaradó 13.700 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • EWS NLS kvantumentrópiás biofizikai vizsgálat, non-linear energo-információs tesztelés a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Az EWS NLS készülék használati területei

 • Biofizikai állapot felmérés.
 • A homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban.
 • A lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) egyéves, illetve ötéves időtávlatban.
 • A lehetséges kórfolyamatok kimutatás: betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenléte és azok aktivitása.
 • Non-invazív elemzés a vér instabil biokémiai állapotáról.
 • Lehetőséget nyújt az adatbázisban nem szereplő, más cégek készítményei rezgésmintáinak bevitelére, eltárolására és az adott termék lehetséges hatásának elemzésére.
 • A szervezetet érő energetikai-információs terhelés azonosítása (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számító gép, mobiltelefon stb.).
 • Az allergének, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok spektrogramjainak azonosítása.

Az NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, ezáltal felismerve az egyes betegségek kockázatait és kialakulásának okait.

Mire képes még az EWS NLS készülék?

 • Különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívak-e a szervezetben.
 • Alkalmas személyre szabott információs szerek elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint az információs medicinából ismert frekvenciakiegyenlítő kezelést –metaterápiát– is végezhetünk vele.
 • Alkalmas a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzésére, illetve az egyes kórfolyamatok időbeli lefolyásának jellemzésére, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb étrend és táplálékkiegészítő rezgésmintájának azonosítására.
 • A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre bemérhetjük a segítségével, méghozzá a vegetatív reakciók vizsgálatával (vegeto-teszt).
 • Az „elektronikus gyógyszertár”, vagyis a referencia információs modul több mint 10 ezer spektrogramot (rezgésmintát) tartalmaz. Ez lehetővé teszi a személyre szóló, egyénileg leghatékonyabban és legeredményesebben működő információs szer kiválasztását és azonnali elkészítését.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

EWS NLS kvantumentrópiás biofizikai vizsgálat, non-linear energo-információs tesztelés a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
49 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére