Észak-norvégiai körutazás Tromsőtől a Lofoten-szigetekig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2 vacsorával, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42620
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

609.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42620

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Észak-Norvégiában és a Lofoten-szigeteken!

Időpont

  • 2023. augusztus 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Tromsø-Budapest útvonalon átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 8 kg ill. max. 55×40×23 cm) minden járaton
  • Utazás Norvégiában kényelmes különbusszal
  • Szállás hét éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban
  • Skandináv büféreggeli minden szálláshelyen
  • Magyar idegenvezető a budapesti indulástól a hazaérkezésig
  • A programban szereplő belépőjegyek

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Fakultatív egész napos kirándulás: Kiruna és az Abisko Nemzeti Park 70 EUR /fő
  • Fakultatív belépőjegy a Fjellheisen kabinos felvonóra 40 EUR /fő

Felár

  • Félpanzió (7 vacsora) 110 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár 140 000 Ft

Program

Augusztus 8., kedd
Elutazás Budapestről a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (06:30-08:15, 09:50-13:10) Tromsøbe. Érkezés után délnek indulunk és a Tromsø környéki fjordok partján keresztül érkezünk meg Finnsnesbe, megállóval a Målselvfossen zuhatagánál.
Szállás Finnsnes központjában: Finnsnes Hotel

Augusztus 9., szerda
Délelőtt átvágunk a vadregényes Senja szigetén, majd az északi part fjordjait és falvait összekötő szerpentinen utazunk át, a legszebb helyszíneknél megállva. Ebédszünet Bardufossban, majd az Ofot-fjord partján és az azt átívelő Hålogaland-hídon (Norvégia egyik legújabb, egyben a második leghosszabb hídja) keresztül továbbutazunk az elsősorban ipar- és kikötővárosként híres Narvikba.
Szállás Narvik központjában két éjszakára: Quality Hotel Grand Royal

Augusztus 10., csütörtök
Szabadidő Narvikban vagy egész napos fakultatív kirándulás a svédországi Kirunába és az Abisko Nemzeti Parkba (70 euró/fő, helyszínen fizetendő). Reggeli után "átugrunk" Svédországba; első megállónk Kiruna. Az iskolai földrajzórákon a jelentős vasércbányászata kapcsán emlegetett kisváros az elmúlt években a település néhány kilométerrel arrébb költöztetését célzó hosszútávú projektjével került a hírekbe. Érkezés után teszünk egy sétát a központban és az ebédszünetünket is itt töltjük. Délután meglátogatjuk az Abiskót: az igazi lappföldi környezetben elhelyezkedő nemzeti park kis mérete ellenére sok érdekes látnivalót (kanyonok, vízesések, tavak) tartogat, de változatos növény- és állatvilágáról (pl. jávorszarvas, rénszarvas, rágcsálók, rozsomák, sarki róka, hiúz) is híres. Megérkezés után könnyű túrát teszünk a parkban, majd a nap végén visszautazunk narviki bázisunkra.
Szállás Narvikban.

Augusztus 11., péntek
Reggeli után elbúcsúzunk Narviktól és a Lofoten-szigeteket a szárazfölddel összekötő alagútrendszeren keresztül érkezünk meg a Lofoten "fővárosába", Svolværba.
Délután szabadidő Svolværban, vagy fakultatív 3 órás hajókirándulás a Trollfjordban (szervezés alatt). A Lofoten-szigeteket a víz felől egy másik arcáról ismerhetjük meg, ráadásul a különleges Trollfjordot csak hajón van lehetőségünk megközelíteni. A 900 méteres meredek csúcsok ölelésében fekvő zárt fjord önmagában is nagy élmény, de utunk során némi szerencsével rétisasokat is láthatunk majd.
Szállás Svolvær központjában két éjszakára: Thon Hotel Lofoten

Augusztus 12., szombat
Ma délnyugatnak indulunk, első megállónk a Lofoten egyik legjellegzetesebb halászfaluja, Nusfjord. Ezt követően egyre látványosabb tájak felé kanyarogva a legdélibb, közúton megközelíthető településig, Å-ig utazunk. Visszafelé megállunk a talán legdrámaibb fekvésű Reinénél, de ellátogatunk a szörfösök körében is népszerű rambergi és a különleges hauklandi strandra is.
Szállás Svolværban.

Augusztus 13., vasárnap
Visszautazunk Tromsøbe. Ellátogatunk a hangulatos tengerparti Harstadba, majd délután megismerkedünk Észak-Skandinávia őshonos négylábúival a világ legészakibb állatkertjében, a Polar Parkban.
Szállás Tromsø központjában két éjszakára: Thon Hotel Polar

Augusztus 14., hétfő
Délelőtt teszünk egy rövid sétát "Észak Párizsának" a központjában. Tromsø a legészakibb 50 ezer főnél nagyobb település, egyben a legészakibb egyetem, planetárium, színház, stb. helyszíne. Ezután ellátogatunk a beszédes nevű, hegyes Kvaløyán (Bálna-szigeten) keresztül Sommarøyre (Nyár-szigetre), melynek álmos halászfaluja a fehér homokos strandok miatt vált a norvég turisták egyik kedvenc nyaralóhelyévé. Délután fakultatív program (40 euró/fő, helyszínen fizetendő): utazás a Fjellheisen kabinos felvonóval a 420 méter magas Storsteinenre, ahonnan Tromsø egész környezete, köztük Kvaløya csipkés csúcsai is látszanak - igazán pazar kilátással búcsúzunk el Norvégiától.
Szállás Tromsøben.

Augusztus 15., kedd
Délelőtt szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (14:50-18:15, 22:10-23:40) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Észak-norvégiai körutazás Tromsőtől a Lofoten-szigetekig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2 vacsorával, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére