Előfoglalási akció! 3, 4 vagy 5 napos nyaralás a Thermal Hotel Harkányban, félpanzióval, wellness használattal

Ajánlat kód: 38836
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

62.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38836

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok akár 5 napot Harkányban, foglaljatok már most még kedvezményesebben!

Felhasználható

  • 2021. június 15-augusztus 31. között

Opciók

  • 2 éjszaka 2 személyre: , 62.000 Ft
  • 3 éjszaka 2 személyre: , 88.800 Ft
  • 4 éjszaka 2 személyre: , 116.000 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2, 3 vagy 4 éjszaka szállás standard szobában (kérésre más szobatípusok is elérhetők)
  • Félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora)
  • Beltéri élményelemekkel felszerelt úszómedence használata
  • Kültéri strandmedence használata – időjárás függvénye
  • Gőzfürdő használat
  • Sótéglával kombinált infraszauna használata
  • Alpesi szaunafalu (Finn- és bio szaunák) használata
  • Ivókúra: a harkányi gyógyvízzel
  • Gyermek- Klub a kicsiknek
  • Kültéri játszótér
  • Fürdőköpeny a szobában
  • Szobaszéf használata
  • Ingyenes internet (WI-Fi) használat a szobában
  • Zárt parkoló használata
  • Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: foci, strandröplabda pálya, kosárlabdapalánk, petanque pálya, asztalitenisz, lengőteke használata

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: 500 Ft / fő / éj

Gyermekkedvezmény

  • 0-4 év között: ingyenes a szülők szobájában - igény esetén babaágyat biztosítanak (kérjük előre jelezni!)
  • 4-10 év közötti gyermek számára szülővel egy szobában történő elhelyezés esetén 50 % kedvezmény a pótágyár összegéből
  • Pótágy 13 500 Ft / fő / éj

Harkány a Dél-Dunántúl legismertebb és legkedveltebb mediterrán gyógyüdülőhelye. Pécstől 25 km-re, Villány kellemes és páratlan borvidékétől pedig mindössze pár km-re helyezkedik el.

Harkány nemzetközi hírű gyógyfürdője évente több mint egymillió látogatót vonz Baranya déli részére. Ez az ország déli, mediterrán éghajlatú településén elhelyezkedő gyógyfürdő az év minden napján várja a kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit. Gyógyszolgáltatásai keretében a harkányi gyógyvíz kiválóan alkalmas számos ízületi, mozgásszervi, reumatikus és csontrendszeri betegségekben szenvedők kezelésére. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett azonban további kikapcsolódás is várja az ide érkező látogatókat, családokat. Így például a látványfürdő, a legkisebbeknek a 10-60 cm vízmélységű gyermekmedencék és a lepke medence, amely a nagyobb gyermekeknek kínál szórakozási lehetőséget 3000 m2-es vízfelületével. A medencéktől távolabb kialakításra kerülő Baba-mama park a kisgyermekek tisztába tételét, ételeik melegítését és a nyugodt sziesztát biztosítja. A pihenéshez és kikapcsolódáshoz függőágyak, pihenőágyak, homokozó és egyéb játékok állnak rendelkezésre. A strandon óriáscsúszda is üzemel.

A közeli Villány 1997-ben kapta meg a "Szőlő és bor városa" megtisztelő címet egy nemzetközi zsűritől. 1988-ban megalakult a Villányi Borrend is "Custodes Vinorum de Villány" néven. Ők hivatottak képviselni a villányi borászokat Magyarországon és külföldön egyaránt. Évi 40 rendezvényen vesznek részt díszes egyenruhájukban. A Villány-Siklósi Borút a kulturált borfogyasztás iskolája, ahol a vendégek a villányi borokkal minőségi szolgáltatások révén kerülnek kapcsolatba.

Thermal Hotel Harkány

A Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája, a Thermal Hotel Harkány várja a feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyó Vendégeit! A régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait és biztosítja a pihentető kikapcsolódást 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobáiban, apartmanjaiban.

A 850 m2-es wellness részlegen úszásra alkalmas és masszázselemekkel felszerelt élményelemekkel bővített úszómedence, egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu, finn-, bio, infra szaunákkal és gőzkabinnal biztosítják a teljes ellazulását. Az egyedi törökfürdő kényeztető kezelése fantasztikus élményt nyújt, amely által úgy érezheti magát, mintha újjászületne.

Masszázsok széles választékát kínálja a fáradt izmok és test kényeztetésére, így minden Vendég megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Tekintélyes szakmai múlttal rendelkező szakácsok a hagyományok mellett a korszerű táplálkozás kívánalmait szem előtt tartva készítik az ételeket. Így a magyaros ízektől a modern konyha remekeiig sorakoztatják fel ételválasztékukat, a vegetáriánus, ételallergiás illetve speciális diétát követő vendégek részére pedig külön étrendet állítanak össze. Az ételválasztékot a közeli Villányi Borvidék borai teszik teljessé, amelyek kitűnő minőségét Magyarország legdélebbi és legnapsütésesebb szőlőültetvényei garantálják.

Hangulatos séták, nyugodt beszélgetések és csendes elmélkedések kedvelt helyszíne a szálloda 3,5 hektárnyi, gondosan ápolt ősparkja. Ez a különleges és egyedi mediterrán növényekkel tarkított park nem csupán páratlan és lélegzetelállító látványt nyújt, de pihentető kikapcsolódást is biztosít a Vendégek számára. A bejárat és az uszoda környezete hatalmas örökzöld magnóliákkal, 10 éve szabadon növő pálmafákkal teszi változatossá a környezetet és biztosítja a különleges mikroklíma jelenlétét. Az egyedi kert minden évszakban más-más arcot mutat, amely méltán vívja ki a Vendégek csodálatát és elismerését.

A szálloda ősparkjában a friss levegőn, a lombos fák között, a szökőkút csobogása mellett élvezhető a természet közelsége és nyugtató hatása, de lehetőség van élménydús csapatépítő tréningek és programok lebonyolítására is. Így egyaránt remek élményt tartogat mind az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseinek.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Előfoglalási akció! 3, 4 vagy 5 napos nyaralás a Thermal Hotel Harkányban, félpanzióval, wellness használattal

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére