Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Egzotikus körutazás a Távol-Keleten: Thaiföld, Angkor Wat, Kambodzsa és más csodák, 12 éjszaka 1 személyre repülőjegyekkel, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

393.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Bangkok, Thaiföld
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Hódítsd meg a Távol-Keletet, randevúzz elefántokkal, sétálj Bangkokban, látogass el az Angkor Wathoz és más lenyűgöző tájakra, helyszínekre! Ismerkedj meg testközelből a helyi szokásokkal, emberekkel és kultúrával!

Opciók

 • 2018. nov. 1-15. és 2018. nov. 23 - dec. 7. között 393.000 Ft + 117.500 Ft reptéri illeték
 • 2018. nov. 20 - dec. 4. között 407.000 Ft + 98.800 Ft reptéri illeték
 • 2019. január 6-20-ig 393.000 Ft + 134.400 Ft reptéri ill.
 • 2019. január 23 - február 6-ig 393.000 Ft + 134.400 Ft reptéri ill.
 • 2019. január 29 - február 12-ig 393.000 Ft + 134.400 Ft reptéri ill.
 • 2019. február 14-28-ig 393.000 Ft + 134.400 Ft reptéri ill.
 • 2019. március 6-20-ig 393.000 Ft + 134.400 Ft reptéri ill.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket
 • A transzfereket
 • A helyi autóbuszos közlekedést
 • A felsorolt programokat a fakultatívak kivételével
 • A szükséges belépődíjakat
 • 12 éjszaka szállást
 • Reggelit
 • A 3., 5., 6., 8. és 9. napon ebédet is
 • Az utolsó pattayai napon a szobában tartózkodást az esti órákig
 • Az útlemondási biztosítást
 • A hazai idegenvezető a budapesti indulástól a budapesti érkezésig és a helyi idegenvezetéseket

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illeték 134.400 Ft
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 450 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)
 • Vízumdíj Kambodzsába: 8.800 Ft

Felárak

 • Vacsora felár: 54.400 Ft (10 bőséges vacsora a 4. naptól)
 • Egyágyas felár: 127.000 Ft
 • Tengerre néző szoba felára Pattayán: 11.400 Ft/fő

Szállás

9 éjszaka + egy fél nap Thaiföldön 4 csillagos szállodákban, 3 éjszaka Kambodzsában 5 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban (a szállodáknak van saját szabadtéri úszómedencéje, a szobákban légkondicionáló, műholdas tv, telefon, hűtőszekrény vagy minibár áll utasaink rendelkezésére). Az utolsó thaiföldi napon az esti órákban kell csak kiköltözni a szobákból, a reptérre indulás előtt.

Program

1. NAP:

Elutazás Ferihegyről egyszeri átszállással Bangkokba.

2. NAP: BANGKOK

Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj). Pihenés, szabad program.

Fakultatív program: Thai vacsora és klasszikus táncok

Vacsora egy thai étteremben jellegzetes thaiföldi ételekkel, közben pedig látványos jelmezekbe öltözött thai táncosok bemutatójában gyönyörködhetünk.

A fakultatív program ára: 5.700 Ft (garantált program).

3. NAP: BANGKOK

Thaiföld fővárosa sokarcúságával, trópusi furcsaságaival, felejthetetlen műemlékeivel, egzotikumával óriási élmény az európaiak számára. A városnézés során meglátogatjuk az Arany Buddha Templomot (5 és fél tonnás arany Buddha-szoborral), valamint a Fekvő Buddha Templomot és kolostort (46 méter hosszú fekvő Buddha-szoborral). A városnézés fénypontjai a Királyi Palota pompás épületegyüttese a Smaragd Buddha Templomával és a szemet gyönyörködtető Hajnal Temploma. Ebéd egy helyi étteremben.

A kb. 6-7 órás városnézés során közel kétszer annyit látnak utasaink, mint a Bangkokban szokásos félnapos (3-4 órás) városnéző programokon.

4. NAP: DAMNERN SADUAK ÚSZÓ PIAC, KWAI FOLYÓ, NAKHON PATHOM

Szabad program Bangkokban, pihenés a szállodában, illetve annak úszómedencéjénél.

Fakultatív program: Úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom

Autóbuszos kirándulás Bangkoktól nyugatra. Először a híres Damnern Saduak úszó piacot látogatjuk meg (a legnagyobb úszó piac), majd továbbutazás a Kwai folyóhoz, a burmai határ közelébe. A második világháború idején a japánok egy vasútvonalat építtettek itt az angol, ausztrál és más nemzetiségű hadifoglyaikkal. Az embertelen körülmények következtében több mint 100.000 ember vesztette életét a dzsungelben. A világhírű híd megtekintése, majd látogatás a katonatemetőben és az egykori fogolytábor helyén berendezett emlékmúzeumban. Visszaútban pihenő Nakhon Pathomban, a világ legnagyobb buddhista chedijénél.

A fakultatív program ára: 10.900 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

5. NAP: BANG PA-IN, AYUTTHAYA

Elutazás autóbusszal Bangkokból északi irányba, az ország belseje felé. Látogatás a XIX. század végén épült Bang Pa-In palotaegyüttesben, mely a thai királyok nyári rezidenciája volt (gyönyörű park). Továbbutazás Ayutthayába (UNESCO világörökség). Ez a város évszázadokon keresztül az egyik legjelentősebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. A jó állapotban lévő romok a trópusi környezetben lenyűgöző hatást gyakorolnak a turistákra (templomok, kolostorok, Buddha-szobrok, kiserődök stb.). Ebéd egy helyi étteremben. Továbbutazás északi irányba végtelen rizsföldeken keresztül. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

6. NAP: PHITSANULOK, SUKHOTHAI

Phitsanulok fő szenzációja a Wat Mahathat, a Nan folyó partján található XIV. században épült templom. Itt található a zarándokok ezreit vonzó, gyógyító Chinnarat Buddha, az egyik legnépszerűbb Buddha ábrázolás Thaiföldön.

Közép-thaiföldi kirándulásunk fő állomása Sukhothai romvárosa (UNESCO világörökség). A XIII. században virágzó Sukhothai királyság a thai történelem első nagy korszaka volt. Az aranykorként emlegetett első független Thai Királyság fővárosának maradványait tekinthetjük meg, melyet a XX. század közepéig dzsungel borított. Ebéd egy helyi étteremben, majd délután visszautazás autóbusszal Bangkokba (1 éj).

7. NAP: THAIFÖLD SKANZENJE, SIEM REAP (KAMBODZSA)

A délelőtti programunk Thaiföld skanzenje, a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma. Az ország minden részéből hoztak ide épületeket, illetve Thaiföld legtöbb híres épületének másolatát is felépítették. A látogatók itt néhány óra alatt megismerkedhetnek szinte az egész ország építészeti kincseivel és néprajzával.

Ezt követően továbbutazás Kambodzsába, érkezés Siem Reapba az esti órákban, a szállodai szobák elfoglalása (3 éj).

Siem Reap városa Angkor ősi romjai közelében található, az utóbbi időben szinte a semmiből nőtt ki, s vált nagyon fontos turistaközponttá. Ma már több száz szálloda, számtalan étterem, bár, kávézó, üzlet található a városban.

8. NsP: ANGKOR THOM, TA PROHM, ANGKOR WAT

Angkor, a hatalmas Khmer Birodalom fővárosa a középkorban nagyobb volt bármelyik európai városnál. Aztán az 1400-as években a thai seregek feldúlták, Angkor elnéptelenedett, az egykor virágzó várost benőtte a dzsungel. A franciák fedezték fel ezt a csodát a XIX. század második felében, amely még romjaiban is lenyűgöző, a világon nagyon kevés történelmi emlék tesz ilyen benyomást a turistákra. Igazából egy kb. 200 négyzetkilométeres területen több tucat romterület van, ezek közül a legfontosabbakat tudjuk megmutatni utasainknak.

Délelőtt az első programunk Angkor Thom (magyarul: a Nagy Város) megtekintése. Az Angkor Thom-ot körbevevő városfal kerülete 12 kilométer, a fal magassága 8 méter. A legérdekesebb látnivalók a következők: a Leprás Király Terasza (végig szép domborművekkel), az Elefántok Terasza, a királyi palota komplexum a Phimeanakas templommal, a piramisszerű Baphuon templom és a fő látványosság, a Bayon szentély. Ez utóbbi különlegessége a számtalan torony, mindegyiknek a tetején 4-4 titokzatosan mosolygó arc (óriási kövekből kifaragva).

Angkor Thom után a sokak által legjobban kedvelt Ta Prohm romterület következik. Valaha ez egy buddhista templomegyüttes volt, különlegessége abban áll, hogy az Angkort feltáró francia régészek itt a romokat meghagyták olyan állapotban, ahogy megtalálták. A dzsungel fái, a fák gyökerei átszövik az egész épületegyüttest.

Ebéd egy helyi étteremben, majd a délutáni programunk Angkor Wat megtekintése, mely a legismertebb az itteni építmények közül. Ez a XII. században épült szentély állítólag a világ legnagyobb vallásos építménye.

Az estét Siem Reapban töltjük, lehetőség lesz vásárlásra, nézelődésre a város kiváló piacán, ahol főleg a turisták számára kínálnak viszonylag jó minőségben termékeket (óriási árubőség, kedvező árak).

9. NAP: ÚSZÓ FALU A TONLE SAP TAVON, ANGKOR NEMZETI MÚZEUM, KAMBODZSAI KULTURÁLIS FALU

Siem Reap közelében található a Tonle Sap tó, Délkelet-Ázsia legnagyobb tava. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délelőtt egy kis hajókirándulás keretében.

Ezt követően Siem Reapban megnézzük az Angkor Nemzeti Múzeumot. A 2007-ben átadott kiváló múzeum jó kiegészítést ad az Angkorban látottakhoz.

Ebéd egy helyi étteremben, majd kora délután pihenés a szállodában (illetve annak úszómedencéjénél). Ezután látogatást teszünk a „Kambodzsai Kulturális Falu” nevű tematikus parkban, ahol tulajdonképpen az egész országot megismerhetjük néhány óra leforgása alatt: híres emberek viaszfigurái; jelenetek a történelemből; fontos építmények makettjei; törzsek, népcsoportok falvai életnagyságban; showműsorok, táncbemutatók – és mindez egy szép trópusi kertben.

10. NAP: BANTEAY SREI

Délelőtt egy újabb Angkorhoz kapcsolódó látnivalóval ismerkedünk. Szép tájakon keresztül utazunk a Banteay Srei (magyarul: a Szépség Citadellája) nevű komplexumhoz. Különlegessége a rengeteg szép domborműben, kőfaragásban rejlik, szokták nevezni a khmer művészet ékszerdobozának is.

Ezt követően búcsú Kambodzsától, visszautazás Thaiföldre, szállás Pattaya központjában, egy tengerparthoz közeli szállodában (4 éj).

11. NAP: PATTAYA, NONG NOOCH TRÓPUSI KERT

Pattaya nemcsak Thaiföldnek, de egész Ázsiának az egyik legnagyobb tengerpart melletti üdülőhelye. Egy kis ízelítő abból, amit a város kínál a turistáknak: kitűnő éttermek, szórakozóhelyek, olcsó piacok, légkondicionált bevásárlóközpontok, sportolási lehetőségek, rengeteg napfény, úszómedencék, kirándulási lehetőségek stb.

Félnapos kirándulás a Pattayától néhány kilométerre fekvő Nong Nooch trópusi kertbe, ahol a felejthetetlenül szép vegetáción kívül elefánt show és thai folklór bemutató (táncok, thai kardozás, thai box stb.) is szórakoztatja a látogatókat.

Fakultatív program: Alcazar show

Látványos revüműsor a híres transzvesztita együttes előadásában. A fakultatív program ára: 5.500 Ft (garantált program).

12. NAP: PATTAYA, KOH-LARN TRÓPUSI SZIGET

Szabad program Pattayán.

Fakultatív program: Egész napos kirándulás a közeli Koh-Larn trópusi szigetre, strandolási lehetőség. A fakultatív program ára: kb. 34 USD (ebéddel) – a helyszínen fizetendő.

13. NAP: PATTAYA, MINI SZIÁM

Szabad program Pattayán.

A késő délutáni órákban látogatás a Mini Sziámban. Ez egy hangulatos park, ahol Thaiföld híres építményeinek makettjei láthatóak Földünk leghíresebb épületeinek kicsinyített másai mellett. Mivel késő délután érkezik ide a csoport, a maketteket nappali fényben és esti díszkivilágításban is megcsodálhatják.

14. NAP: PATTAYA, ELEFÁNT FARM

Szabad program Pattayán (este kell csak elhagyni a szobákat).

Fakultatív program: Elefánt farm

Félnapos kirándulás egy közeli farmra, ahol lehetőség van egy kisebb túrára elefántháton, bemutatják a környék élővilágát egy rövid erdei séta keretében, majd ökörfogattal viszik vissza a látogatókat a farm központjába, az ebéd helyszínére. A fakultatív program ára: 17.400 Ft (ebéddel) – garantált indulás. Este transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Thaiföldről.

15. NAP:

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Bangkok, Thaiföld
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egzotikus körutazás a Távol-Keleten: Thaiföld, Angkor Wat, Kambodzsa és más csodák, 12 éjszaka 1 személyre repülőjegyekkel, helyben autóbuszos transzferekkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére