Egzotikus kalandok Kínában, látogatás Pekingben és Sanghajban, utazás a puskagolyó expresszel, 5 éjszaka 1 személyre félpanzióval

Ajánlat kód: 31770
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

265.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31770

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Kínai Nagy Falat, sétálj a Nyári Palotában és utazz a lélegzetelállító puskagolyó expresszel!

Időpontok

  • 2019.09.02. - 2019.09.09.: , 265.000 Ft
  • 2020.03.16. - 2020.03.23.: , 265.000 Ft
  • 2020.06.17. - 2020.06.24.: , 265.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszakai elhelyezést helyi, 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Helyszíni közlekedést autóbusszal és a "puskagolyó" expresszel
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Pekingi kacsa vacsorát

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket kb. 179.000 Ft
  • Belépők 25.000 Ft
  • Vízumdíj kb. 22.000 Ft
  • A borravalókat kb. 5 USD/nap/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%

Egyéb költségek, felárak

  • Egyágyas felár 79.000 Ft
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív programok

Fakultatív programok

  • Kung fu show, Peking: 17.000 Ft
  • Akrobata show, Shanghai: 17.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Peking

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal, egy átszállással Pekingbe. Peking a Kínai Népköztársaság fővárosa, mely egyben Kína négy ősi fővárosának egyike. Eredete a régmúlt időkbe nyúlik vissza, hiszen a város környéke már az i.e. 1. évezredben lakott volt. 1421-ben 3. Ming császár a fővárost ide helyezte át, ekkor kezdett a település rohamos fejlődésbe, illetve ekkor nyerte el a jelenlegi formáját. 1941-ben a Kínai Népköztársaság megalakulását követően újabb fejlődési hullám alakult ki, mely a mai napig sem ért véget.

2. nap: Peking

Érkezés után transzfer a szállodába, közben fotószünet a 2008-as Nyári Olimpiai Játékok ikonikus helyszínéinél, a „Madárfészek” Stadionnál és a „Vizes Kocka” csarnoknál. Szállás és vacsora Pekingben (3 éj).

Szállás: Beijing Wuhuan Hotel 3*+

3. nap: Peking

A délelőtti városnézésünket az Ég Templomában kezdjük, az Imádságok csarnoka mellett megismerkedünk a templom többi részével, és betekintést nyerhetünk a kínaiak világról alkotott képébe, hitébe is. Városnézésünket a Tienanmen téren folytatjuk, ahol a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és Mao Ce-tung mauzóleuma is található. A téren áthaladva jutunk el a Tiltott város, az egykori császári palota bejáratához. Az épület együttes majd ötszáz évig a Ming és Qing dinasztiák palotája volt. A palota, az olimpia óta ismét régi fényében pompázik és számtalan ritkasága, kincse fogja rabul ejteni a látogatót. A napot az egyik leghíresebb pekingi kacsa étteremben zárjuk egy hangulatos és ízletes vacsorával.

4. nap: Kínai Nagy Fal – Nyári Palota

Reggeli után felkeressük Kína legismertebb látványosságát a Nagy falat. A fal egyik különleges részét látogatjuk meg, amely kevesebb turistát, de annál nagyobb élményt nyújt majd, mert olyan eredeti falszakaszokat is láthatunk, amelyek másutt már nincsenek meg, vagy felújították azokat. Ezt követően visszatérünk Pekingbe és a Nyári palotát, valamint a legnagyobb császári parkot nézzük meg. A parkban, a palota területén a kínai építészet minden jellegzetessége megtalálható, pavilonok, tavak, kertek, tornyok, paloták, hidak. A sétánk után visszatérünk a szállodába, vacsora.

5. nap: Utazás Shanghai-ba

Reggeli után transzfer a vasútállomásra és utazás a „Puskagolyó” Expresszel Shanghaiba. A vonalat 2001-ben adták át és kb. 4 óra alatt teszi meg a két város közti 1318 km-es távolságot. Érkezés után transzfer a szállodába, a nap hátralévő részében szabad program vagy fakultatív hajókázás a Huangpu folyón (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás és vacsora Shanghaiban (2 éj).

Szállás: Holiday Inn Express Shanghai Zhabei 3*+

6. nap: Shanghai

A mai napon egész napos városnéző programon veszünk részt. Első megállónk a Jade Buddha templománál lesz, azt követően a Yuyuan kert közeli óvárosi piacot keressük fel. Itt számtalan ajándék üzlet, ékszerbolt, teaház, és étterem is található. Természetesen nem maradhat ki a látnivalók sorából, a Bund, a híres régi rakpart, a Nanjing Road sem. Programunk zárásaként Shanghai egyik szimbólumát - a „Kelet Gyöngye” tv torony - 2 szintjén lévő kilátót keressük fel, ahonnan jó idő esetén csodálatos kilátás nyílik a városra. Vacsora után fakultatív programként egy káprázatos akrobata show-n vehetünk részt.

7. nap: Zhujiajiao - Shanghai

Reggeli után egész napos kirándulás a Shanghaitól mindössze 40 km-re található, több mint 1700 éves történelméről ismert Zhujiajiao vízi városba. Jellegzetes épületeivel, szűk utcáival és a csatornákon átívelő kőhidakkal visszaidézi az ősi Kína hangulatát. Hajókázás a csatornákon, majd szabadidő és vásárlási lehetőség. A kirándulás után visszautazás Shanghaiba, vacsora után transzfer a repülőtérre és hazautazás.

8. nap: Budapest

Átszállással érkezés Budapestre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egzotikus kalandok Kínában, látogatás Pekingben és Sanghajban, utazás a puskagolyó expresszel, 5 éjszaka 1 személyre félpanzióval, helyi közlekedéssel, magyar idegenvezetéssel

Fontos

Időpontok • 2019.03.11. - 2019.03.18 • 2019.06.17. - 2019.06.24 • 2019.09.02. - 2019.09.09

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére