Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Dobd le a párnákat és irány a strand! Nyolclépcsős fogyasztás a Kontúr Alakformáló Központban 45.000 Ft helyett 12.990 Ft, melyből előre most csak 5.290 Ft fizetendő

Nyolclépcsős fogyasztás a Kontúr Alakformáló Központban
Kontúr Alakformáló Központ
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 71% 32.010 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Akció Leírása

Dobd le a párnákat és irány a strand! Nyolclépcsős fogyasztás a Kontúr Alakformáló Központban!

Nincs is rosszabb annál, mint amikor itt a jó idő, lehetne csobbanni és azon feszengünk, hogy tavaly nyáron mennyivel előnyösebben állt ez a bikini! Nyilván nem fogsz most elkezdeni kocogni a 40 fokban és a diétához is kicsit késő van. Viszont van egy jó lehetőség, hogy megszabadulj az előnytelen lerakódásoktól!

Szereztünk egy teljes körű fogyasztó csomagot, ami segít megszabadulni a kellemetlen zsírpárnáktól és komfortosabbá teszi a strandolást!

Az ajánlatunk nyolclépcsős fogyasztás mely összesen 2 alkalomra szól:

  • 2 x 30 perc kavitáció
  • 2 x 20 perc vákuumágy
  • 2 x 10 perc rádiófrekvenciás zsírbontás
  • 2 x testtekercselés

A legtöbb helyi zsírlerakódás a hason, a csípőn és a lovaglónadrág területen található. Itt sajnos jellemzően cellulitot is találunk. Az ultrahangos berendezés által generált hullámok a kiterjedés-összehúzódás módszerét használják ki gyors ciklusokban. Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

Kavitációs hatás: oldja az adipociták zsírtartalmát, elolvasztja a zsírt és a cellulitot!

A nyomásterápia, vagy más néven vákuumágyas kezelés egy mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer. A kezelés aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, így segíti a mérgek távozását.

Hasznos a visszerek és nyirokpangás megelőzésében, támogatást nyújt a cellulit és túlsúly kezelésében. Javítja a gyenge perifériás keringést. Tökéletes kiegészítője kavitációs, és egyéb alakformáló kezeléseknek, mivel a segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

A rádiófrekvencia során felmelegített fibroblaszt sejtek segítik a kollagén keletkezését és az azutáni szövet újjá formázását. A folyamat végső kozmetikai eredménye a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőr.

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére.

A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni.

A testtekercselés az előzőekhez hasonlóan testsúly csökkentő és bőrfeszesítő eljárás, mely a másik három kezeléssel kombinálva célzottan tudja a problémás területekről látványosan eltüntetni a lerakódott zsírsejteket és újra gyönyörűvé varázsolni bőröd!

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyolclépcsős fogyasztás a Kontúr Alakformáló Központban. A kezelés két alkalommal történik, mindkét alkalommal 4 kezelést tartalmaz: kavitációs zsírbontás, vákuumágy, rádiófrekvenciás kezelés, test tekercselés)

Fontos

  • Előfoglalási akció! A kupon ára 5.290 Ft, a fennmaradó összeget (7.700 Ft) a szolgáltatónál kell befizetned!
  • A kupon beváltható: 2012.07.08. – 2012.10.08.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Egy fő egy kupont vásárolhat és egyet ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére