Dél-Anglia bámulatos tájai Rád várnak - repülőjeggyel, illetékkel, szállással, belföldi buszos utazással, félpanzióval, különleges programokkal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Ajánlat kód: 31016
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

587.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 31016

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Járd be Dél-Anglia rendkívüli tájait, csodáld meg a zöldellő mezőit!

Időpontok

  • 2024.05.15.: , 587.900 Ft
  • 2024.09.25.: , 587.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Budapest – Bournemouth / Bristol – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülővel, a körutazáson légkondicionált autóbusszal.
  • szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • félpanziót
  • idegenvezetést
  • kirándulásokat a program szerint
  • BBP utasbiztosítást

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Belépőjegyek és a fülhallgató: kb. 150,- GBP (helyszínen fizetendő)
  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 3%
  • Szervizdíj / Borravaló: 20,- GBP (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Egyágyas felár: 147.000,- Ft
  • Garancia felár 25-29 fő esetén: 80 GBP

Program

1. nap: Budapest – Bournemouth – Winchester – Portsmouth
Repülés a reggeli órákban Budapestről Bournemouth-ba, majd továbbutazás WINCHESTER-be, melynek XI. században épült katedrálisa a római Szent Péter Bazilika után a második legnagyobb Európában. Közel 20 angol uralkodó fejére került fel itt a korona, közülük többen itt nyugszanak. A város leghíresebb épülete a Great Hall, Artúr király kerekasztalával. PORTSMOUTH kikötőjében láthatjuk Nelson admirális hajóját, a Victory-t, mely az angol flotta zászlóshajója volt a trafalgari ütközet idején, valamint VIII. Henrik hajójának, a Mary Rose-nak roncsait. Szállás Portsmouth környékén.

2. nap: Poole – Swanage – Corfe vár – Plymouth
POOLE-ból hajókirándulás időjárás függvényében a Jurassic part legkeletibb sziklaképződményéhez, a hajdani kalózról elnevezett Old Harry-hez. SWANAGE-ból folytatjuk utunkat Corfe várához. Anglia egyik legősibb várának maradványai egy festői falucska fölötti dombon állnak. A kastély 1.000 éven át uralta a tájat, és ötszáz évig volt királyi rezidencia. A X. században itt lett merénylet áldozata Edward király, a várat Cromwell katonái robbantották fel 1646-ban. Szállás Plymouth környékén.

3. nap: Marazion – St.Michael’s Mount – Plymouth
Utunk Cornwallban folytatódik. MARAZION bájos tengerparti üdülő-városka, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a St. Michael’s Mountra. A francia Mont St. Michel brit megfelelőjére gyalog (apály) vagy csónakkal (dagály esetén) látogatunk át. A szigetdomb tetején messziről tündököl a XII. századi vár, egykori kolostor, börtön és erőd. Szállás Plymouth környékén.

4. nap: Tintagel – Polperro – Plymouth
TINTAGEL várának romjai között Artúr király legendája elevenedik meg. Az óceán nyaldosta sziklák tövében lévő barlang a mondák szerint, Artúr varázslójának, Merlinnek barlangja, melybe apály idején be lehet sétálni. Felkeressük POLPERRO-t, a hamisítatlan cornwalli halászfalut, mely egykor csempészek tanyája volt. Szállás Plymouth környékén.

5. nap: Exeter – Glastonbury – Wells – Bristol
Első állomásunk a két évezredes történelmi múltra visszatekintő EXETER, melynek legszebb ékköve gótikus Katedrálisa (kívülről). Két normann tornyáról és nyugati homlokzatának falfaragványairól híres. Belvárosi sétánk során láthatjuk a céhcsarnokot, mely a legidősebb önkormányzati épület Angliában. A Parlament utca egyike az Egyesült Királyság legszűkebb utcácskáinak, két ember nehezen fér keresztül rajta. Majd GLASTONBURY apátság impozáns romjaihoz kirándulunk. Egyes legendák szerint Jézus is járt itt, más legendák szerint itt temették el Arthur királyt és feleségét. A közeli 158 m magas dombot a Glastonbury Tort, Artúr király misztikus városával, Avalonnal hozzák összefüggésbe. A közeli WELLS-ben városnéző séta: a XIV. századi Vicar’s Close, a XII. századi Katedrális, és a Püspöki palota (kívülről). Szállás Bristol környékén.

6. nap: Gloucester– Bourton on the Water – Bibury
Elsőként megálló GLOUCESTER büszkeségénél, gyönyörű katedrálisát normann stílusban kezdték el építeni, de gótikus stílusban fejeztek be. Továbbutazunk BOURTON ON THE WATER-be, melyet Cotswold Velencéjének is neveznek, gyönyörű látképét a központján átfolyó Windrush-folyó határozza meg. Több mint 100 műemlék védelem alá tartozó háza helyben bányászott, sárgás színű mészkőből épült. Bristol és Oxford között húzódik Anglia szívének dombvidéke, Cotswolds. A zöldellő tájat jellegzetes, kőből épült öreg házakból álló, békebeli települések tarkítják. Irány a mesebeli falu BIBURY! Legfőbb látványossága az Arlington row, - a legtöbbet fényképezett angliai, vidéki utca egyike,- mely a Coln folyó mellett húzódik. Takácsok régi kőházai sorakoznak rajta, a falu virágkorát idézve, mikor a szövés és a gyapjúkereskedelem virágzott a településen. Szállás Bristol környékén.

7. nap: Bath – Bristol – Budapest
Irány a nyüzsgő római fürdőváros, BATH! A több mint 2 évezredes történelmi múltú városka legfőbb látnivalói: apátság, Római Fürdő, Szivattyú-terem és a Pultney-híd. Körutazásunk zárásaként megtekintjük a Royal Cresentet, Queen teret, Circus teret. Utazás Bristol repülőterére, onnan hazarepülés Budapestre. Hazaérkezés a menetrend függvényében.

Kellemes utazást kívánunk! 

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Dél-Anglia bámulatos tájai Rád várnak - repülőjeggyel, illetékkel, szállással, belföldi buszos utazással, félpanzióval, különleges programokkal, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére