Családi-baráti fotózás a Szalagtűző bál alkalmából a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.510 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Szalagavató emlék tökéletes fotókon!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.510 Ft, a fennmaradó 7.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Családi-baráti fotózás a Szalagtűző bál alkalmából a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
  • 30-40 perces fotózás legfeljebb6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.

A Szalagavató bál minden szülőnek büszkeségre okot adó, jeles esemény, így érdemes profi módon megörökíteni éretté váló gyermekünk első báli eleganciáját osztálytársai vagy családja körében, vagy akár magát a bált is.

A Blende Fotó Műhely segít a megvalósításban, akár természetes körülmények között, akár fényképész stúdióban, de igény esetén magán a bálon is.

A fotózás ajándékba is adható. Ebben az esetben elegáns ajándékutalványt állítanak ki, a kívánt szöveggel, ami a szalagavatót követő 30. napig érvényes.

Fontos

  • A vírusveszély miatt műtermünket fertőtlenítjük, a fotós pedig rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Tudnivalók

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • A műtere, felkészült az esetleges újabb vírusveszély elleni védekezésre is.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport, házi kedvenc)
  • Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével állítanak ki, ami fél éven belül használható fel.
  • Lemondás telefonon 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesítesz).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen (A BÁLON, szabadban, másik műteremben vagy otthon is.) / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból, és hozott digitális vagy papírképekből is. / Hétvégi időpont-foglalás.
  • A bál helyszínén történő fotózáshoz a meghívó biztosítása a megrendelő feladata. A belépéshez esetleg szükséges oltási védettségi igazolvány rendelkezésre áll.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Családi-baráti fotózás a Szalagtűző bál alkalmából a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére