Buszos utazás 1 főre Zágrábba és a Plitvicei-tavakhoz, 1 éjszaka szállással, reggelivel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33626
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33626

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg a tavaszi pompában úszó Plitvicei-tavakat és sétálj Zágráb történelmi óvárosában!

Időpont

2020. szeptember. 05-06

Az ár tartalmazza 1 személyre

Autóbuszos utazást a Plitvicei-tavakhoz
1 éjszaka szállást a Hotel Plitvicka Jezera***-ban
Reggelit
Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

Üdülőhelyi díjat
Belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 130 kuna)
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
Sztornó biztosítást

Program:

1. nap: Indulás hajnalban Budapestről a Hősök teréről, majd érkezés Zágrábba a déli órákban, ahol megtekinthetik a város nevezetességeit, többek között a Szent Márk templomot az óvárosban.
Séta a közeli Bánok palotájához, ami ma elnöki rezidencia. Ha az idő engedi, felmászhatnak a közeli történelmi Lotrščak toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zágrábra. Szakítások Múzeuma nyílt a városban, akinek van kedve ellátogathat a múzeumba. Belépő: 40 kuna/fő.
Ebédelési lehetőség a városban, majd szabadprogram.
Este érkezés Licko Petrovo Seloba a szállodába, majd vacsora. A szálloda 10 km-re található a Plitvicei-tavaktól.

2. nap: Reggeli után indulás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Előreláthatólag 15 órakor indulás vissza Magyarországra, érkezés a késő esti / éjszakai órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: reggeli és  fakultatív menüválasztásos vacsora
Szállás: Hotel Plitvicka Jezera***

Részvételi díj  29.900.- Ft/fő, amely tartalmazza az 1 éjszakai szállást reggelivel, az autóbusz és az idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza: üdülőhelyi díjat, belépődíjakat, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek.

Plitvicei tavak belépődíj:300 kuna /fő
Vacsora: 2.000.-Ft/fő, mely nagyon bőséges, ízletes több fogásból áll.
A szálloda közelében nincs lehetőség bevásárlásra.

Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/fő
Egyágyas felár: 6.000.-Ft/fő
Storno biztosítás:1.000.-Ft/Fő
Kedvezményes BBP biztosítás:1000.-Ft/fő

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0315
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0500
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0600
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0700
 

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik,az utazás ideje az átlagosnál hosszabb,kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél! Egyéb felszállási helyekről érdeklődjenek irodánkban.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás 1 főre Zágrábba és a Plitvicei-tavakhoz, 1 éjszaka szállással, reggelivel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére