Bortúra Argentínában és Chilében, az Andok árnyékában, 12 nap 4-5*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34850
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

898.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34850

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Dél-Amerika legjobb borait Chilében és Argentínában, s kirándulj vadregényes tájakon!

Időpont

  • 2020.01.17. - 2020.01.28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka Santiago de Chilében, 5*-os szállodában reggelivel
  • 3 éjszaka Mendozában, 4 *-os, belvárosi szállodában reggelivel
  • 3 éjszaka Buenos Airesben, 4*-os belvárosi szállodában reggelivel
  • 3 ebéd, 2 vacsora, program szerinti kóstolók és pincelátogatások
  • Transzferek, kirándulások autóbusszal
  • Belépők
  • Helyi idegenvezető
  • Kompjegy Uruguayba
  • Magyar csoportkísérő és helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Air France repülőjegy belső járattal, illetékkel,1 db 23 kg feladható poggyásszal, 1 db kézipoggyásszal kb. 350.000 Ft (változhat)
  • Helyszínen fizetendő költség: Borravalók 60 USD
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 223.000 Ft/fő

Fakultatív programok

  • 6 fogásos fakultatív vacsora borválogatással a Casa del Enemigo Étteremben 53.000 Ft (min. 10 fő esetén)
  • 3 fogásos exkluzív vacsora borokkal Francis Malmann éttermében, az „1884”-ben 51.900 Ft (min 10 fő esetén)
  • Fergeteges argentin tango show vacsorával 30.000 Ft (min 10 fő esetén)

Program

1. nap: Budapest – Santiago de Chile

Utazás Budapestről 06:00-kor az Air France repülőjáratával, párizsi átszállással. Érkezés Santiago de Chilébe 20:35-kor, majd transzfer a hotelbe, és a szállás elfoglalása Chile fővárosában (4 éj) Hotel: Santiago Mariott Hotel 5* .

2.nap: Santiago de Chile

Reggeli után a város felfedezésére indulunk részben busszal, részben gyalogosan. Ennek keretében a város főterét, a városházát, a Parlament épületét, az Elnöki Palotát, a San Francisco templomot, a piacot és a modern városrészeket nézzük meg, majd (az időjárás és a szabad idő függvényében) siklóval felmegyünk a San Cristobal hegyre, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul elénk a 6 milliós fővárosra. A program után a helyiek körében eléggé népszerű, kivételes elhelyezkedésű étteremben ebédelünk a Bicentenario Parkban, ahol kóstoljuk tradicionális, helyi ételeket kóstolunk újragondolva, remek borok kíséretében. Késő délután szabad program, pihenés a szállodában.

3.nap: Santiago de Chile – Matetic pincészet – Isla Negra

Reggeli után egy egész napos túra keretében a Curavaci és Casablanca völgyeken átvágtatva először a híres Matetic családi borászatba látogatunk el, ahol a különös odafigyeléssel gondozott, Csendes-óceánhoz közeli ültetvényeken korlátozott mennyiségű szőlőt termesztenek. Minden apró részletre nagy hangsúlyt fektetnek, így kivételes minőségű borokat állítnak elő. Egy privát túra keretében 4 fajta ultra prémium bort kóstolunk meg sajtválogatással, szárított gyümölcsökkel és olajos magvakkal. Ezt követően a pincészet éttermében elfogyasztjuk 3 fogásos, ízletes ebédünket, kiváló borokkal kísérve.

A program végeztével az egyedülálló Isla Negra óceánparti helyhez érkezünk, amely többek között annak köszönheti világhírnevét, hogy itt található Pablo Neruda, a Nobel-díjas író különleges hangulatú óceánparti háza. Ezt követően visszautazunk a szállodába.

4. nap: Emiliana borászat – Valparaiso – Vina del Mar

Ezen a napon először a világ legnagyobb organikus szőlőtermesztőjét, az Emiliana borászatot keressük fel, mely 2018-ban elnyerte „a világ legcsodásabb bora” címet (Drinks International’s 2018 Brand Report szerint). A vezetett túra keretén belül a pincészet 5 féle, kivételes minőségű borait ízleljük meg, köztük egy emblematikus, többszörösen is elismert bort, a Coyamot. Programunkat Valparaiso városának megtekintésével folytatjuk, mely az UNESCO világörökség része. A kikötővárost körülölelő és az óceán partjáról felfutó meredek lejtőkön szinte egymáshoz tapadnak az élénk színekre festett házak. A kesze-kusza lépcsők, sikátorok és meredek gyalogösvények között csak a helyi lakosok ismerik ki magukat. A városnézést követően a kikötőhöz közeli éttermek egyikében fogyasztjuk el 3 fogásos ebédünket borokkal kísérve, gyönyörű kilátással az Óceánra. Továbbutazunk Vina del Marba, Chile híres óceánparti üdülőhelyére. Rendezett utak, parkok teszik hangulatossá és látványossá a települést. Ezt követően indulunk vissza a szállodába.

5.nap: Santiago de Chile – Andok hegycsúcsai - Mendoza

Korai reggeli után autóbusszal utazás az Andok látványos tájain át, a hegylánc legmagasabb pontjánál, a gyönyörű Aconcagua/kecsua nyelv szerint a kőszem (6920 m) érintésével Argentínába. Útközben rövid pihenő Chile legszebb síparadicsomának központjánál, Portillonál, majd a határátlépést követően érkezés Argentína leghíresebb borvidékének központjába, Mendozába. Rövid, panorámás városnézés után a szállás elfoglalása, majd este egy borkóstolóval egybekötött vacsorára indulunk Argentína első, megújuló energiát használó borászatába, a Bodega Renacerbe, mely a toszkán építészet jegyeit hordozó épületével és gyönyörű kertjével Mendoza egyik legszebb borászataként képviseli magát. A pincészet 3 borait egyébként a világ TOP 100 borába választották (Wine Spectator magazin). Szállás Mendozában (3 éj). Hotel: Amerian Executive Menoza 4*.

6. nap: Lujan de Cuyo borvidék

Ezen a napon Argentína első és egyben legnagyobb bortermő vidékére indulunk, Lujan de Cuyo területre, ahol az itt termő szőlőfajták között az egyik legjellemzőbb a malbec, de más kiváló fajtákat is termelnek e mellett: pl. Cabernet Sauvignont, Chardonnayt és a Torrontést. Itt két rangos pincészetet látogatunk meg. Először a Bodega Achaval Ferrert, ahol limitált mennyiségű, magas minőségű vörösbort készítenek, közel 1000 méterrel a tengerszint felett. Ezt követően a Domenio del Plata pincészetben fogunk 4 fajta bort kóstolni a vezetett pincetúra keretében. Ezt a pincészetet egy hölgy alapította, Susana Balbo, akit a világ egyik legbefolyásosabb női borászaként ismertek el. A látogatások után visszaindulunk a szállodába, este pedig lehetőség nyílik részt venni egy fakultatív programon (előre fizetendő) a patinás Casa del Enemigo Étteremben, amelyet a híres argentin borász, Alejandro Vigil vezet. Itt egy 6 fogásos gasztronómiai vacsora mellett válogatott borokat kóstolunk meg.

7. nap: Uco völgye borvidék

Reggeli után a híres francia sztárborász, Michel Rolland és a bordeauxi borász barátai által megalapított pincészeteiből kettőt nézünk meg: a Diamandes és a Monteviejo borászatokat, ahol szintén vezetett túra keretein belül kóstolunk csúcsminőségű borokat. Érdekesség, hogy a Rolland által megálmodott „Clos de los Siete” bort, az általuk irányított 7 szőlőtermő területről származó termésből termelik. Este részt vehetünk egy fakultatív (előre fizetendő), különleges, 3 fogásos vacsorán Mendoza legpatinásabb éttermében, a TV által is ismert chef, Francis Malmann által megálmodott „1884” nevű helyen. Az itt elkészült ételek az Andok jellegzetes ízeire helyezik a hangsúlyt, e mellé nagy figyelmet fordítva a mendozai borokra.

8. nap: Mendoza – Buenos Aires

Reggeli után, a délelőtti órákban átrepülünk Buenos Airesbe, a tangó fővárosába. Rio del Plata folyó partján fekvő, ~15 milliós fővárost a Dél Párizsának is nevezik, mely Dél-Amerika egyik „legeurópaibb” városa, elsősorban építészete, széles sugárútjai, hatalmas parkjai miatt, de az itt lakók többsége is inkább európai bevándorlók leszármazottjai. Érkezésünk után megnézzük az elegáns éttermekkel, kávézókkal és antik boltokkal tarkított Recoleta negyedet, melynek fő látnivalója a világ leghíresebb temetőkertje, ahol a nagy nemzeti ikon, Eva Perón (Evita) sírját is felkereshetjük. Ezt követően elfoglaljuk szállásunkat a belvárosban (3 éj), majd kis pihenés után pazar büfévacsorára indulunk a város Puerto Madero negyedébe, mely a régi dokk felújított része, kávézókkal és irodaépületekkel. A vacsora alatt többek között megkóstoljuk a legjobb argentin BBQ specialitásokat is, italokkal. Szállás: Broadway Hotel and Suites 4*.

9. nap: Buenos Aires

Délelőtt a belvárosi szállodánkból részben gyalogos, részben buszos városnézésre indulunk. Felkeressük a Július 9. sugárutat több mint száz méteres, 22 sávos szélessége miatt a világ egyik legszélesebb sugárútjának tartanak, központjában a város alapításának 400. évfordulójára emelt 70 méter magas Obeliszkkel, majd a kongresszus épületét, mely a maga 12 000 négyzetméteres területével a világ egyik legnagyobb parlamentje. Megtekintjük a Plaza de Mayót, a koloniális kori városházát, a mai városházát, a katedrálist és a Casa Rosada Elnöki Palotát, a Parque San Martínt a Malvinas-szigeteki hősök emlékművel, és belülről a híres Teatro Colón színházat is. Városnézésünk a hangulatos La Boca és San Telmo negyedeket is érinti. Este fakultatív programlehetőség keretén belül egy vacsorával egybekötött fergeteges tango show-nak lehetünk részesei. (Előre fizetendő).

10. nap: Buenos Aires - Colonia del Sacramento (Uruguay) – Buenos Aires

Reggel a kikötőbe indulunk, ahonnan a La Plata torkolatán átkelve (kb. 1 óra) Uruguay hangulatos koloniális városába, az UNESCO védelme alatt álló Colonia de Sacramentóba hajózunk. A város az ország legrégebbi alapítású városa, amelynek erődjét 1680-ban a portugálok építették, ám nem sokkal ezután a spanyolok kezére került, s még sokáig a két hatalom viszályainak középpontjában állt. Legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros. Erődje, a Fortazela de San Gabriel az idők folyamán elpusztult, de a védőfal egy részét és a főkaput sikerült helyreállítani. Az óvárosban még állnak olyan házak, amelyek kb. 300 évesek. Itt található Uruguay egyik legrégibb temploma, az Iglesia Matríz del Santísimo Sacramento. Szabadidőnk keretében jellegzetes uruguayi ízekkel és borokkal is ismerkedhetünk. A program végeztével visszahajózás Buenos Airesbe, transzfer a szállodába.

11-12.nap: Buenos Aires – Párizs – Budapest

Délelőtt egy kis szabadidő, majd kicsekkolás a szállodából és transzfer a repülőtérre. 14:30-kor indulás az Air France járatával, párizsi átszállással Budapestre. Érkezés másnap délután 15:30-kor a magyar fővárosba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bortúra Argentínában és Chilében, az Andok árnyékában, 12 nap 4-5*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére