Bio arctisztító kezelés a Green-Gold Day Spában

Green-Gold Day Spa
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.270 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 45% 4.010 Ft
Green-Gold Day Spa
1096 Budapest Haller utca 30.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
green-gold-day-spa.webnode.hu/

Akció Leírása

Frissítsd fel arcbőrödet kíméletesen a Green-Gold Day Spában!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 4.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.270 Ft, a fennmaradó 3.720 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Bio arctisztító kezelés a Green-Gold Day Spában

A kezelés természetesen állapotfelméréssel kezdődik, hogy személyre szabottan, a legjobb ellátásban részesülj! A klasszikus tisztító lépések – arctej, tonik és bőrtípustól függő peeling – után felpuhító krémet visznek fel a bőrödre, majd következik a kíméletes aqua-peeling, amellyel kitisztítják a pórusaidat.

Egy nagyjából 15 perces vizes-vákuumos eljárásról van szó, amely a keringtetett, oxigénbuborékokkal dúsított víz segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja, fertőtleníti és hidratálja a pórusokat. Ezáltal a nyomkodás minimálisra csökkenthető, sőt, akár el is hagyható! Ez főként az érzékeny bőrű vendégek számára jó hír!

Végezetül a bőrnek megfelelő hatóanyagos pakolás, befejező krémezés, valamint arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs zárja a tisztító kezelést.

Green-gold Day Spa

A Green-gold Day Spában Hornyák Erzsébet kozmetikus vár, hogy tetőtől talpig megszépítsen!

„Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.”

Legyen szép napod!

1096 Budapest Haller utca 30.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
55-ös kapucsengő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bio arctisztító kezelés a Green-Gold Day Spában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 326 2594 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére