Bevásárlás Ausztriában a Shopping City Südben, téli wellness Bécs mellett, 3 nap 2 éjszaka 2 személyre reggelivel, négycsillagos szállással

TOUCAN TOURIST
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

52.900 Ft

Ajánlatkérés
TOUCAN TOURIST
1192 Budapest, Zoltán utca 57.
toucan@toucantourist.hu
+ 36 70 369 0226
06 (1) 707 4958
www.toucantourist.hu/

Az ajánlat leírása

Vásároljatok a Bécs melletti Shopping City Südben és fedezzétek fel a téli hangulatban úszó osztrák fővárost akár 2018. elején is!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személyre Bécs mellett négycsillagos szállással
  • Ellátás: reggeli

Felárak

  • Hétvégeken (péntek és szombat éjszakára) 3.300 Ft / fő /éj hétvégi felár fizetendő
  • 3. fő 11 év alatt ingyenes, 11 év felett: 11.500 Ft/éj
  • BBP biztosítás: 430 Ft/fő/éj
  • Parkolás a szálloda előtt: 15 EUR/éj/gépkocsi

A Shopping City Süd Ausztria legnagyobb bevásárló komplexuma, ahol szinte minden világmárka megtalálható, így kiváló helyszíne egy nagybevásárlásnak, ruhatárfrissítésnek. Az adventi időszakban különösen érdemes bebarangolni, hiszen ilyenkor egészen más hangulat uralkodik a központban, s előkerülnek olyan portékák is, amelyek az év más szakaszaiban nem.

Ha elfáradtatok a vásárlásban, megpihenhettek a közeli négycsillagos szállodában, amely Bécstől kb. 15 km-re a 17-es út mentén található. A ház közelében van a badeni villamos megállója, amellyel néhány perc alatt eljuthattok akár Baden bei Wien, akár Bécs (Operaház) központjába.

A hotelben recepció, bár, étterem, ajándéküzlet, liftek, mosoda és széfbérlési lehetőség várja a vendégeket, illetve egy kb. 500 gépkocsi tárolására alkalmas ingyenes parkoló a ház mögött.

Egy üveg piramis alatt található a szálloda wellness- és fitness részlege: nyitott és fedett medencék, gőzkabin, jacuzzi, szauna, napozó rész, nyugágyak, pihenő rész, fitness terem, minden adott tehát a zavartalan pihenéshez a jól megérdemelt shoppingolás után!

Toucan Tourist

A Toucan Tourist utazásszervező és -közvetítő iroda 1997. elején alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy újabb színfolttal gazdagítsa a hazai utazási irodák palettáját. A névválasztással (toucan: egy egzotikus, sok színben tündöklő madár) is igyekeztek a sokszínűségét megjeleníteni, hiszen az irodában jelen van minden olyan szolgáltatás, ami egy „klasszikus”utazási irodában megtalálható.

Bel- és külföldi üdülések saját szervezése és közvetítése, bel- és külföldi társasutazások saját szervezése és közvetítése, egyéni szállásfoglalások belföldön és külföldön, repülőjegyek értékesítés (menetrendszerinti, charter, „low cost” – fapados), hajó- és kompjegyek foglalása, rendezvények, konferenciák lebonyolítása, szakmai utak szervezése, gépkocsikölcsönzés, wellness programok, üdülések szervezése, illetve utasbiztosítások értékesítése.

Jó utat kívánunk!

TOUCAN TOURIST bemutatkozó

A Toucan Tourist utazási iroda 1997. elején alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy újabb színfolttal gazdagítsa a hazai utazási irodák palettáját. A névválasztással (toucan: egy egzotikus, sok színben tündöklő madár) is igyekeztek a sokszínűségét megjeleníteni, hiszen az irodában jelen van minden olyan szolgáltatás, ami egy „klasszikus”utazási irodában megtalálható.

Bel- és külföldi üdülések, bel- és külföldi társasutazások, egyéni szállásfoglalások belföldön és külföldön, repülőjegyek értékesítés (menetrendszerinti, charter, „low cost” – fapados), hajó- és kompjegyek foglalása, rendezvények, konferenciák lebonyolítása, szakmai utak szervezése, gépkocsikölcsönzés, wellness programok, üdülések szervezése, illetve utasbiztosítások értékesítése.
1192 Budapest, Zoltán utca 57.
toucan@toucantourist.hu
+ 36 70 369 0226
06 (1) 707 4958

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bevásárlás Ausztriában a Shopping City Südben, téli wellness Bécs mellett, 3 nap 2 éjszaka 2 személyre reggelivel, négycsillagos szállással

Fontos

Felhasználható: 2017. november 24- december 28. és 2018. január 2- március 29. között • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: (06 1) 788 7886 és (06 70) 369 0226 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére