Ayurvédikus szépítő arc -és testkezelések az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.450 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 20% 3.400 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Akció Leírása

Légy részese Te is a tradicionális ayurvédikus szépítő arc- és testkezeléseknek!

  • 90 perces Ayurvédikus szépítő arc -és testkezelések az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 13.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 10.150 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 120 perces Ayurvédikus szépítő arc -és testkezelések az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 16.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.060 Ft, a fennmaradó 11.940 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Engedd meg magadnak az indiai szépség titkának felfedezését, ahol minden kezelést személyre szabnak, hogy az igényeid és szépségcéljaid szerint formálhassák meg a tökéletes élményt.

Miért válaszd az ayurvédikus szépítő kezeléseket?

Egyediség és tradíció: minden kezelést egyedileg állítunk össze a Te igényeid és bőrállapotod alapján. Tapasztalt szakemberek segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kezeléseket. A kezelések egyedisége abban rejlik, hogyha a külsőleg alkalmazott szépségvitaminok a szervezetből nem tudnak megfelelően beépülni a véráram segítségéval a bőrbe vagy hajba, a kezelés külsőleg alkamazva hatékonyan segíti ezeknek a vitaminoknak, ásványi anyagokak a beépülését az arc –és test bőrébe, valamint a hajba.

Bőrregeneráció: a kezelés hatékonyan regenerálja a bőrsejteket, segítve a természetes megújulást és a friss, sugárzó test -és arcbőrt.

Nyiroktisztítás: az őrölt gyógynövény poros technikát alkalmazva, elősegítjük a nyiroktisztítást, eltávolítva a méreganyagokat és tisztítva a szervezetet és a bőrfelszínt, elősegítve ezzel a fogyást.

Feszesítés: a szépítő kezelések különleges technikái hozzájárulnak a bőr feszességének megőrzéséhez és a kontúrok kihangsúlyozásához. Hatékonyan lép fel: a szem alatti karikák ellen, a kialvatlanság nyomaival is felveszi a harcot, valamint a sápadt, színtelen arcbőr vitalitását és egészségét is visszaadja!

Ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az ayurvéda szépítő technikájának egyedülálló élményével! Érezd és ismerd meg az ayurvéda Szépítő Varázsát! Ne hagyd ki ezt az alkalmat az szépséged kényeztetésére!

Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központ

Az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban az ayurveda harmóniája és a magasszintű szakértelem találkozik. Budapest legnépszerűbb Ayurveda helyszíneként, kizárólag 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk.

Kezeléseink magas színvonala is egyedivé tesz minket, mind az alkalmazott hagyományos gyógykészítmények terén elsők vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségét mind a Google, mind a Salonic platformokon 5 csillagos értékelések tükrözik.

Számunkra az ayurveda nem csak egy egyszerű kezelési mód; ez egy életmód, amelyet minden részletre kiterjedő szakértelemmel közelítünk meg. Az Ashwini Ayurveda Központban vendégeink nemcsak részt vesznek egy kezelésen, hanem egy olyan életstílust is átadunk nekik, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája valósággá válik.

Várunk szeretettel, hogy átélhesd velünk Budapest legnépszerűbb Ayurveda központjának varázsát. Fedezd fel az Ashwini élményt, ahol az egészség és a boldogság összeolvad!

Legyen szép napod!

1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Ayurvédikus szépítő arc -és testkezelések az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 120 9201 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére