Aromaterápia a mindennapjainkban online tanfolyam a Természet Patikájától

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 73% 22.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Tudj meg többet a különféle illóolajok jótékony hatásairól!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 5.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Aromaterápia a mindennapjainkban online tanfolyam a Természet Patikájától
  • Az egész szervezetet átfogó testelemzés EWS Analyzer készülékkel

Az online képzés során a résztvevők elsajátíthatják az illóolajok testre és lélekre gyakorolt hatásait. Megismerhetik azt a speciális érintéstechnikát, amelynek segítségével képessé válhatnak a testben vagy lélekben megbújó fájdalmakat felszínre hozni.

A projekt tartalmazza azoknak a növények ismertetését, amelyekből kinyerjük az illóolajokat. Megismerjük a növényekből  kinyert illóolajok hatóanyagait, hatásaikat a testre és a lélekre, esetleges ellenjavallataikat.

  • Aromaterápiás illóolajok, masszázsolajok és testápoló olajok készítése a gyakorlatban.
  • Aromaterápiás receptek tárházával ismerkedhetsz meg.
  • Ajándék: Személyes konzultáció aromaterápia tanácsadással, amelynek során EWS Analyzer készülékkel teljes, az egész szervezetet átfogó testelemzés történik.

Mi az aromaterápia?

Az aromaterápia különböző, többnyire növényi eredetű illóolajat használó terápia, alapjai több ezer évesek. Valószínűleg a kínaiak voltak az elsők, akik aromás növényeket használtak a jó közérzet érdekében. Segít az egészség megőrzésében és a már kialakult betegségek leküzdésében, gátolja a stresszt és a szorongást, erősíti az immunrendszert. Az aromaterápia kifejezés első használata René-Maurice Gattefossé francia vegyész nevéhez fűződik.

Megismerheted a növényekből kinyert illóolajok hatóanyagait, hatásaikat a testre és lélekre, esetleges ellenjavallataikat: izsóp, fahéj, rózsa, teafa, kapor, jácint, zsálya, jázmin, citrom, kamilla, rózsafa, kömény, kakukkfű, gyömbér, bazsalikom, majoranna, borsmenta, fokhagyma és még sorolhatnánk. Illóolajok és aromaterápiás alkalmazások tárháza gyakori egészségi problémákra, mint például: agyvérzés, az agyvérzést követő bénulás esetében, ájulás, alvászavar, aranyér, arcüreggyulladás, asztma, bélgyulladás, cukorbetegség, epebetegségek.

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aromaterápia a mindennapjainkban online tanfolyam a Természet Patikájától

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére