Álomnyaralás Szardínián - 8 nap a Hotel Ambrosiano***-ban és az Aparthotel Ampuriasi***-ban, reggelivel és utazással

Ajánlat kód: 32620
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32620

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazz el Toszkána érintésével a varázslatos szigetre, Szardíniára!

Az utazás fix időpontja: 2019.07.07. - 07.14.

Az ár tartalma egy főnek:

  • Autóbuszos utazás Szardíniára (Budapest-Livorno-Szardínia-Montecatini-Budapest)
  • 8 nap / 7 éj szállás 3-csillagos szállodában – egy-egy éj a Hotel Ambrosiano***-ban az oda- és visszaúton, Montecatiniben, 5 éj az Aparthotel Ampuriasi***-ban, a tengerparton, Szardínián
  • Kontinentális reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkíséret
  • Montecatini és Castelsardo óvárosának megtekintése idegenvezetéssel

Fontos tudnivalók:

  • A kompos utazás ára külön fizetendő: 2 × 75 € / fő (a buszon, induláskor, kötelezően fizetendő)
  • Egyágyas felár: 34.500 Ft / fő
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás külön köthető
  • A csomagár nem tartalmazza a fakultatív programok és belépők árát
  • Az idegenforgalmi adók, városi behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adók külön, a helyszínen fizetendők, euróban
  • Helyi behajtási illeték a városokba: 50 € / felnőtt, 35 € / gyermek
  • Vacsora külön igényelhető: Montecatiniben 16 € / fő / alkalom (az utazási irodában 4.800 Ft / fő / alkalom), Szardínián 20 € / fő / alkalom (az utazási irodában 5.800 Ft / fő / alkalom)
  • Az utazás kényelmes, modern autóbusszal és idegenvezetővel történik
  • Indulás Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnoktól, a Homokóra környékéről, reggel 5 órakor (találkozó 30 perccel korábban)
  • További felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, a Balaton déli partja, Nagykanizsa (előzetes egyeztetés szükséges)

Élj a lehetőséggel, kelj útra, és legyen részed páratlan felfedezésekben, kellemes fürdőzésekben és egy hamisítatlan tengerparti kikapcsolódásban az olasz szigeten, Szardínián! Gyönyörű partszakaszok, feledhetetlen élmények és izgalmas programok – mindezek várnak rád!

Érdemes ellátogatnod Algheróba, ami a sziget legszebb kisvárosa. Szintén kötelező látnivaló Stintino, amit varázslatos, fehérhomokos partja révén a helyi „Bora-Bora”-nak tartanak. Szardínia fővárosa is megér egy hosszabb kirándulást, hiszen olyan nevezetességek sorakoznak itt, mint az Elefánttorony, a középkori katedrális és az amfiteátrum. Szintén kitűnő program átruccanni Korzikára, amelynek legfestőibb kisvárosa, Bonifacio csodás óvárossal és zegzugos utcácskákkal vár.

A szardíniai szállásról

Az Aparthotel Ampuriasi*** Szardínián, a tengerparton található. 2-3-ágyas szobákat kínál TV-vel, minibárral, légkondival, és saját toalettel, zuhanyzóval. A közeli Castelsardo gyalog vagy helyi járattal is könnyedén elérhető tőle.

Program:

  • 1. nap Indulás: Felszállás a Déli pályaudvarnál (1.kerület), a Hotel Mercure mellett Koronaőr köz-ben. Utazás Toszkánába. Montecatiniben esti városnézés.
  • 2. nap Kompolás Livornóból (kényelmes foteleket foglalnak számodra). Érkezés a Castelsardo melletti szállásra. Fürdőzés, séta az óvárosban.
  • 3-6. nap Szabad program, vagy fakultatív kirándulások (pl. Maddalena, Alghero-Stintino, Castelsardo, Cagliari, Korzika-Bonifacio - a részletekről és az árakról érdeklődj az utazási irodában)
  • 7. nap Hazaindulás Szardíniáról. Kompozás, utazás Montecatinibe.
  • 8. nap Utazás Montecatiniből Budapestre, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás Szardíniára, 8 nap / 7 éj a Hotel Ambrosiano***-ban és az Aparthotel Ampuriasi***-ban, kontinentális reggelivel. Az oda- és visszaúton is megszállsz egy-egy éjszakát, így nem kell a buszon aludnod. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2019.07.07. - 07.14

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére