Alkosd meg Te is a saját, természetes, kéz- és testápoló kozmetikumaid - krémkészítő tanfolyam a Viki Tanodában

Viki Tanoda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

910 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 76% 11.410 Ft
Viki Tanoda
1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520
vikitanoda.gportal.hu/

Akció Leírása

Az otthoni bőrápolás saját varázsszerekkel ma már nem boszorkányság! Ismerd meg Te is a titkot!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 3.590 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 910 Ft, a fennmaradó 2.680 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Krém- és kencekészítő tanfolyam a Viki Tanodában

Ma már senkit sem küldenek máglyára azért, mert különös dolgok rotyognak a konyhai fazékban. Annál is inkább, mert általában nem bibircsókos boszorkák forralják így a varázsfőzetüket, hanem mindennapi nők készítenek illatos krémeket és szappanokat, hogy a bőrük még simább és bársonyosabb legyen.

Az összetevőkért sem kell hetedhét határon átkelned, vagy varázslatos szörnyekkel megküzdened, hiszen ez nem egy mese, hanem nagyon is valóság: a természetes összetevők felhasználásával, és a megfelelő tudással felvértezve te magad, otthon is elkészítheted saját kéz- és testápoló krémedet, ami mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek és színezékek nélkül segít megőrizni bőröd puhaságát.

Négy órás tanfolyamon vehetsz részt, ahol te is megtudod, hogyan készül a hidegen sajtolt olajból, a kecsketejből, a shea vajból és néhány gyógynövényből Q10-ben gazdag, hidratáló, gyulladáscsökkentő, lágy krém. A kurzus végén haza is viheted saját kézkrémedet és testápolódat, a tudás birtokában ezeket később otthon is bármikor elkészítheted, hogy pótold kiapadó készleteidet, vagy éppen meglepd barátaidat valami nagyon egyedivel.

Most már te is láthatod, hogy ez nem boszorkányság, a szép bőr titkát nem sötét varázslatokban, vagy méregdrága, ismeretlen anyagokat tartalmazó bolti tégelyekben kell keresned, hanem a természetben.

A Viki Tanodáról

A Viki Tanodában többféle tanfolyam közül lehet válogatni a kezdőtől a haladóig. A résztvevők egészen az alapoktól elsajátíthatják a szappan- és a krémkészítés fortélyait, amelyeket csak természetes alapanyagokból állítanak elő, tartósítószer és színezék mentesen.

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Krémkészítő tanfolyam a Viki Tanodában - részvétel egy főnek. Megtudhatod, hogyan készül a hidegen sajtolt olajból, kecsketejből, shea vajból és néhány gyógynövényből Q10-ben gazdag, hidratáló, gyulladáscsökkentő, lágy krém. Az elkészített krémeket hazaviheted. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (50) 121 2520 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére