Alapvető macska és cica gondozói online tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza:

 Alapvető macska és cica gondozói online tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Legyél a lehető legjobb macskatulajdonos vagy gondozó, tudván, hogyan szórakoztató tevékenységekkel, etetéssel, ápolással és általános gondozással javíthatod az együttéléseteket.

Minden, amit tudnia kell a macska és cica gondozásáról, beleértve a megfelelő macska kiválasztását, a kiképzést, a táplálkozást, az ápolást és az egészségügyi ellátást. 

A kurzus teljes áttekintés nyújt azok számára, akik macskákkal dolgoznak, macskaszerzésen gondolkodnak, vagy máris birtokolják őket.

Mit tanulhatsz?

A gyakorlati készségek, amelyeket ezen a kurzuson megszerezhetsz:

- hogyan válaszd ki a megfelelő macskát: ismerd meg a kiválasztandó macska típusát (pl. fajtatiszta, menhelyi, felnőtt vs cicakölyök, beltéri vagy kültéri legyen az új kedvenc, avagy mindkettő) melyik lehet a legmegfelelőbb választás, és hogyan bízz az alom kiválasztásában.
- a macskák bemutatkozása: ismerd meg a macska testbeszédét és a sziszegő mivoltját, hogyan mutasd be az új macskát és szoktasd a már meglévő prémes barátodhoz.
- hogyan tartsd egészségesen a macskát: az alapvető, macskákra vonatkozó tények megértése, például a macskának szükséges megelőző egészségügyi ellátás, valamint az, hogy miként lehet frissen tartani fizikai és szellemi állapotukat.
- légy magabiztos a macskaeledel és a takarmányozás terén: tájékozódj a macska etetéséről, az optimális, jó egészség fenntartása érdekében.
- ápolás és a bunda gondozása: a karmok levágása és a macska bundájának tiszta állapotban tartása.
- macskakommunikáció: tanuld meg, mit mond el a macska testbeszéde a hangulatáról és hogy ez hogyan segíthet a gördülékeny együttélésben.
- az unalom megakadályozása: tanuld meg, hogyan lehet a macska természetes ösztönét arra ösztönözni hogy másszon, karmolásszon (ne a gazdiját!), hogy elkerülje az unalmat és a macska pusztulását.
- macska viselkedés: hogy megértsd a játék fontosságát a macska jóléte szempontjából, és azt, hogy a macska hogyan használja az érzékeit a körülöttük lévő világ olvasásához.
- az alomdoboz bevált gyakorlata: a házunk, portánk tisztasága és higiéniája jó kapcsolatot eredményezhet, ezért tanuld meg, hogyan lehet ellenállhatatlanná tenni az alomdobozt, hogy  csökkentsd a ház körüli ürítés és vizelés lehetőségét.

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban érted majd a puha szőrgolyók viselkedését, szokásit és magatartását.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére