Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Akár 399.950 Ft kedvezménnyel: Álomutazás USA keleti és nyugati partvidékén - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, magyar idegenvezetéssel, utasbiztosítással 2 személy részére

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.599.800 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.999.750 Ft 20% 399.950 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Toronto, Kanada
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Csodáld meg az USA mesés helyeit, járd végig a keleti és nyugati partvidéket kedvezményes áron!

Az ajánlat tartalma:

 • 2018. 08.16-i indulással 17 nap kétágyas szobában 2 fő részére 1.999.750 helyett 1.599.800 Ft (799 900 HUF/fő)

A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyet Budapest – New York és Los Angeles – Budapest útvonalon átszállással 
 • közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
 • 15 éjszaka szállást *** szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
 • 15 alkalommal reggelit
 • kirándulásokat a program szerint
 • helyi és magyar idegenvezetést
 • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza: /fő

 • repülőtéri illetéket: kb. 165.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
 • repülőjegy árát New York – San Francisco között menetrendszerinti repülőjárattal: 295,- USD
 • ESTA engedély valamint az ügyintézés díját: 7.300,- Ft 
 • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
 • hajó- és belépőjegyek árát: kb. 260,- USD + kb. 100,- CAD
 • fakultatív programok árát: kb. 400,- USD 
 • kötelező szerviz díjat / borravalót: 80,- USD
 • 20-24 fő indulása esetén 49.700,- Ft a felár
 • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
 • egyágyas felár: 348.000,- Ft

Kedvezmény a 3. személynek kétágyas szobában: 2 – 17,99 éves korig: 245.000,- Ft
18 éves kor felett: 205.000,- Ft

A program leírása:

 • 1. nap: Budapest – New York: Elutazás a délelőtti órákban Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal New Yorkba. Szállás New York környékén.
 • 2. nap: New York: Reggeli után egész napos városnézés NEW YORK Manhattan negyedében: Empire State Building, ENSZ-Székház, Times Square, 5. sugárút, Rockefeller Center, Szt. Patrick székesegyház (a legnagyobb katolikus templom az államokban), a kedvelt Central Park, Strawberry Fields (ahol John Lennont érte utol tragikus végzete). Szabadidő, vásárlási lehetőség. Szállás New York környékén.
 • 3. nap: New York: A városnézés folytatása Manhattanen: Ground Zero (ahol egykor a World Trade Center tornyai emelkedtek), Wall Street, hajókázás a Szabadság-szobor körül. Délután szabadidő, melynek keretében mindenki egyénileg felkeresheti a Guggenheim Múzeumot, a Metropolitan Múzeumot, a Frick Gyűjteményt vagy egyénileg is felfedezheti a Central Parkot. Szállás New York környékén.
 • 4. nap: New York – Niagara Falls (kb. 650 km): Reggeli után utazás az Erie-tó és az Ontario-tó között található Niagara-vízeséshez. A híres természeti képződmény robaja már kilométerekről hallható, nem véletlenül kapta az indián őslakosoktól a „Messze dübörgő” elnevezést. Érkezés után első találkozás ezzel a különleges jelenséggel, amelyet kanadai és amerikai oldalról is megcsodálhatunk. Határátkelés idejétől függően program a kanadai oldalon. Szállás.
 • 5. nap: Niagara – Torontó (kb. 260 km): Délelőtt megcsodálhatjuk, felfedezhetjük a vízesések különböző arcát. Fakultatív programként hajóval is megközelíthetjük a hatalmas Patkó-vízesést. A Skylon Tower kilátójából páratlan panoráma tárul elénk. Délután kirándulás TORONTO-ba, Kanada pénzügyi és kereskedelmi központjába. Autóbuszos ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki a világ egyik legmagasabb, szabadon álló szerkezete sem a CN Tower. Egy kis szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Szállás a Niagara kanadai oldalán.
 • 6. nap: Niagara – Hershey – Baltimore (650 km): Reggeli után visszatérés az USA területére. Utazás HERSHEY-be, ahova a csokoládégyártás bemutatása és az édességek vásárlása miatt az amerikaiak milliói látogatnak el. Szállás Baltimore környékén.
 • 7. nap: Washington (80 km): Reggeli után utazás az Egyesült Államok fővárosába. Városnézés WASHINGTON-ban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, ami a washingtoni élet jelképe is), a Fehér Ház (ezek csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok stb. Szállás Baltimore környékén.
 • 8. nap: Philadelphia – New York (370 km): Délelőtt városnéző séta PHILADELPHIA-ban, az államok első fővárosában: Independence Hall / Függetlenség csarnoka (kívülről) és az amerikai forradalom jelképévé vált harang, a Liberty Bell (szabadság harangja) megtekintése. Továbbutazás a repülőtérre, New Yorkba. Repülés New Yorkból San Franciscóba az esti órákban. Szállás.
 • 9. nap: San Francisco: Egész napos városnézés SAN FRANCISCO-ban: Lombard Street, Coyote Tower, Kínai városrész, Union Square, Golden Gate híd, móló, Twin Peaks (Iker csúcsok). Fakultatív hajókirándulás az öbölben, ahonnan az Alcatrazt, a hajdani börtönszigetet is megszemlélhetjük. Szállás San Francisco környékén.
 • 10. nap: Yosemite Nemzeti Park: Látogatás a YOSEMITE NEMZETI PARK-ba, a világ egyik legszebb hegyvidékére. Ez a terület a magas sziklafalak, festői völgyek, óriás fenyők és vízesések birodalma. Tavasszal garantált, hogy látunk lezúduló vizet, ősszel azonban ez már nem olyan gyakori látvány. Cserébe ekkor a rozsdaszínbe öltözött őszi táj kínál különleges élményt. E vadregényes vidék a leglátogatottabb és talán a legszebb, mind közül. Szállás Mammoth Lakes környékén.
 • 11. nap: Death Valley – Las Vegas: Átkelés a nevadai sivatagon a tengerszint alatt 85 méterrel fekvő „Halál-völgy”-én keresztül. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a legnagyobb értéket (57 oC) 1913-ban mérték. Ez a táj volt a helyszíne a világhíres „Jézus Krisztus Szupersztár” című filmnek. A Badwater (rossz víz), Devil’s Golf Course (az ördög golfpályája), Zabriskie Point ahonnan csodás kilátás nyílik, néhány különleges helyszínre. Szállás Las Vegas-ban.
 • 12. nap: Zion Nemzeti Park – Valley Of Fire: Irány Utah állam legnépszerűbb természeti képződménye, a ZION NEMZETI PARK. A vidék gazdag természetvilágáról a folyó menti vad mezők, és a pompás növényzet tanúskodik. Továbbutazás Nevada állam legrégebbi nemzeti parkjába, a VALLEY OF FIRE STATE PARK-ba, mely nevét a vörös homokkő alakzatokról kapta. Szállás Las Vegas-ban.
 • 13. nap: Grand Canyon: A Colorado völgyéhez érve érjük el a GRAND CANYON-t. A fantasztikus természeti képződmény, a folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Aki szeretné, repülőről is megcsodálhatja a világhírű kanyont (fakultatív)! Séta a Canyon déli pereme mentén, majd a Hualapai indián rezervátum területén a SKYWALK (Égi séta) elnevezésű építmény megtekintése. A különleges kilátó 1200 méteres magasságban nyúlik a kanyon fölé, és azoknak kínál egész életre szóló élményt, akik nem szenvednek tériszonyban. Az U-alakú építmény padlója üvegből készült, így a turisták talpuk alatt érezhetik a meredek sziklafalú képződmény teljes mélységét. A Colorado folyó híres völgyzáró gátja a HOOVER DAM, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodaként volt ismert. Szállás Las Vegas-ban.
 • 14. nap: Calico Ghost – San Diego : Dél-Kalifornia forró sivatagait sajátos, kísérteties szépség jellemzi, csipkés kanyonok, meredek dombok tagolják. Las Vegastól elbúcsúzva, megállunk CALICO „szellemvárosánál”, mely a XIX. század második felében virágzó ezüstbányász város volt. A XIX. század végére az ezüst elveszítette értékét, a bányák egymás után bezártak, a város pedig viszonylag rövid idő alatt elnéptelenedett. A látogatással hű képet kapunk az „Újvilág” XIX. századvégi életéről. Továbbutazás az óceán partjára San Diego-ba. SAN DIEGO Kalifornia második legnagyobb városa. Arculatát mindig a tenger határozta meg. Pompás természetes kikötője vonzotta a spanyolokat és az aranykeresőket. Több mint 110 km hosszú partját nagyszerű strandok, sziklafalak, kis öblök, tengerparti üdülők tagolják. Itt játszódik a XX. század legjobb vígjátékai közé sorolt, „Van, aki forrón szereti…” című film, Marilyn Monroe főszereplésével. A mexikói határ közelében fekvő település több látnivalót kínál: Balboa park, „Gázlámpás negyed”, történelmi városközpont. Szállás.
 • 15. nap: San Diego – Los Angeles: Utazás Los Angeles-be. Érkezés után, fakultatív program: Látványos látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában, vagy szabad program. Szállás Los Angelesben.
 • 16. nap: Los Angeles: Városnézés a filmgyártás fővárosában, LOS ANGELES-ben, programunk során érintjük Hollywoodot, Beverly Hillst, a híres Rodeo Drive-ot, a divatos boltok főutcáját, teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevard-on. Délután hazautazás. Éjszaka a repülőn.
 • 17. nap: Budapest: Átszállást követően érkezés Budapestre, a délutáni órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

 • New York: Szabadságszobor
 • Philadelphia: Függetlenség Csarnoka
 • Grand Canyon Nemzeti Park
 • Yosemite Nemzeti Park

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, az akcióban szereplő árak a Forint árfolyam mértékétől változhatnak, emiatt pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Toronto, Kanada
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás USA keleti és nyugati partvidékén repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, számos programmal, magyar idegenvezetéssel, utasbiztosítással 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja:2018.08.16

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére