Akár 302.450 Ft kedvezménnyel: Fantasztikusa körutazás Kubában, megannyi fakultatív programmal, teljes panziós ellátással, nyaralóprogrammal 2 személy részére

Ajánlat kód: 29849
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.209.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29849

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éld át a karibi szigetország különlegességeit!

Az ár tartalmazza 2 fő részére:

  • 7 éjszakai szállást a megadott ellátással
  • Felsorolt programokat belépőkkel
  • Magyar idegenvezetést a körutazás alatt
  • Helyszíni közlekedést (privát autót, repülőtéri transzfereket)
  • Magyar nyelvű telefonos asszisztenciát a nyaralás alatt
  • Vészhelyzet esetére 24 órás magyar nyelvű telefonügyeletet

7 éjszaka 3 csillagos szállodában (magasabb kategória külön kérésre, felár ellenében választható!)

  • 3 éjszaka Havannában
  • 1 éjszaka Sancti Spiritus-ban
  • 1 éjszaka Cienfuegos-ban
  • 2 éjszaka Varadero-n, tengerparton

Ellátás: Körutazás alatt: Teljes panzió (reggeli és vacsora a hotelben, ebéd a program során)
A tengerparton: All inclusive

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP és stornó biztosítást
  • Vízumot
  • Kilépési illetéket 25 Cuc/fő (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programokat
  • Esetleges borravalókat
  • Repülőjegyet Budapest - Havanna - Budapest között

Programok

Kuba a Karib-tenger legnagyobb szigetországa, fővárosa a legendás Havanna. Egy sokszínű ország, melyet kulturális és történelmi gazdagsága, építészeti remekei és egyedi hangulata teszi az egyik legnépszerűbb karibi célponttá. A mintegy 11 milliós karibi szigetország erőteljes hatással van minden idelátogatóra. E csodálatos országba invitáljuk, egy időutazással kombinált, autentikus körutazásra, melynek minden pontja eredeti, hamisítatlan, kubai. A körutazás gazdag programja Kuba 8 provinciáját járja be, 6 turisztikailag jelentős várost, 6 UNESCO Világörökség helyszínt, 3 Nemzeti Parkot érintve; krokodilokat etetünk, indiánbarlangban csónakázunk, motorcsónaktúrázunk, szivarsodrókat nézünk, rumot kóstolunk.

  • 1. nap: Budapest – Havanna: Megérkezés Kubába menetrendtől függően. Találkozás a helyi magyar nyelvű idegenvezetővel, majd transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása. Este szabadprogram, vacsora (3 éj).
  • 2. nap: Havanna – Rum Múzeum – Hemingway: Reggeli után egész napos városnézésre indulunk Latin-Amerika legromantikusabb fővárosában, a megannyi művészt megihlető Havannában. Havanna mindenkit rabul ejt. Az egyedülálló hangulatú, igazi karibi nagyváros, egy időutazásra csábít minket, ahol egyszerre van jelen a Koloniális kor gyönyörű épületeivel, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, a letűnt korok gazdagsága és a jelen, a retro, a szocializmus. Panoráma városnézésre indulunk először Havanna modern városrészébe, átszeljük Havanna híres tengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye, megcsodáljuk a Paseo-n levő villákat, majd megállunk a Forradalom téren, ahol a Jose Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett vezet utunk az óvárosba. Megismerkedünk a rumkészítéssel, melyet kóstolóval zárunk. Ezt követően az óváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik a kulturális es történelmi látnivalók és amely 1988 óta az UNESCO világörökség része. Délután pedig Hemingway nyomába szegődünk. Este szabadprogram.
  • Fakultatív programlehetőség: Tropicana Show
  • 3. nap: Havanna – Vińales - Havanna: Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk az ország nyugati részébe, Pinar del Rio tartományba a Havannától 170 km-re levő festői szépségű Vinales völgybe, melyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított. Pinar del Rio tartományt az ország „zöld” részének is nevezik, utunk a zöldellő dohányültetvények mentén vezet. A mai napon megismerkedünk a szivarkészítéssel, a dohánytermesztéstől és feldolgozástól egészen a szivarsodrásig. Mindezt autentikus formában, betérve egy igazi kubai dohánytermesztő családhoz, ahol végigvezetnek az ültetvényen, majd pedig megismerjük a szivarsodrás művészetét, a szemünk előtt készítik el a híres kubai szivarok egyikét. Utunk következő állomása a páratlan szépségű Vinales völgy, ahol a kilátónál megállva lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk. Ezt követően barlangi gyalogtúrára indulunk az indiánbarlangban és csónakázunk a barlangi folyón. Programunk zárásaként megtekintjük a híres falfestményt, a „Mural de la Prehistoria-t”, mely egyedülálló technikájával és gigantikus méretével nyűgöz le bennünket. Késő délután visszatérés Havannába. Este szabadprogram.
  • Fakultatív programlehetőség: Buena Vista Social Club koncert
  • 4. nap: Havanna – Santa Clara – Sancti Spiritus: Reggeli után indulás Santa Clara-ba. Az ország közepén fekvő város a kubai forradalom során vívta ki jelentőségét, hiszen itt dőlt el a forradalom sorsa 1958 decemberében. Megtekintjük a híres páncélvonatot, illetve a Che Guevara Mauzóleumot, ahol a híres hadvezér és több társa nyugszik. Ebéd után továbbindulás Sancti Spiritus-ba, az 1514-ben alapított koloniális kisvárosba, mely szinte eredeti állapotban megőrzött koloniális belvárosáról híres. Szállás elfoglalása, este szabadprogram, a kisváros éjszakai életének felfedezése. Kihagyhatatlan lehetőség ellátogatni a híres Casa de la Trova-ba, ahol igazi, autentikus salsa buliban lehet részünk, együtt táncolhatunk a helyiekkel, elleshetjük, hogyan táncolják a vérbeli kubaiak a Salsat es élvezhetjük a helyi zenekar által játszott karibi dallamokat (1 éj).
  • 5. nap: Sancti Spiritus – Escambray hegység – Cukormalmok Völgye – Trinidad – Cienfuegos: Reggeli a hotelben. Ma egy igazi „Kubai nap” vár ránk. Kuba második legnagyobb hegységéhez, az Escambray hegységhez indulunk, mely nem csak gazdag élővilágáról híres, hanem különleges éghajlatválasztó szerepéről is. Elsőként a híres Cukormalmok völgyébe érkezünk, mely szintén az UNESCO világörökség része. Itt lehetőség nyílik Kuba egyik védjegyének, a Manaca Iznaga toronynak a megmászására, mely 7 emelet magas és mélyről csodálatos panoráma tárul elénk. Továbbindulás Trinidad-ba a több mint 500 éve alapított koloniális kisvárosba, mely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. A város különlegessége, hogy sértetlenül megőrizte a koloniális kor hangulatát. Városnézés az UNESCO világörökség részévé nyilvánított óvarosban, Plaza Mayor, Contra Bandido torony, Katedrális megtekintése. Szállás elfoglalása Cienfuegosba, este szabad program (1 éj).
  • 6. nap: Cienfuegos – Montemar Nemzeti Park – Guama - Varadero: Reggeli a hotelben, majd panoráma városnézés a híres Malecon-on, megcsodáljuk a tengerparti gyönyörű villákat, megállunk a Palacio de Valle palotánál, melynek építészeti gazdagsága egyedülálló. Majd Cienfuegos belvárosa felé vesszük az irányt, ahol sétás városnézéssel folytatjuk az egykori arisztokraták városának felfedezését. Ezt követően továbbindulunk Kuba legjelentősebb természetvédelmi területére, a madár- és állatvilágáról híres Zapata félszigetre, ahol a Montemar Nemzeti Park található. Első állomásunk Guama, itt motorcsónaktúrára indulunk a tengerbe vezető természetes lagúnán, ahol az érintetlen természetben vízi madarakat figyelhetünk meg és termeszvárakat is láthatunk. Majd egy indiánfalut tekintünk meg, ahol megismerkedünk az őslakos indiánok szokásaival. Motorcsónakkal érkezünk vissza a kikötőbe és látogatást teszünk Kuba legnagyobb krokodilfarmján, majd tovább indulunk a Karib-tenger partján található híres Disznó-öbölbe, ahol a forradalom megdöntésére tett amerikai kísérlet híres partraszállása volt. Ebéd egy tengerparti étteremben, csodálatos kilátással a Karib-tengerre. Továbbindulás Varadero-ba, érkezés a késő délutáni órákban. Szállás elfoglalása (2 éj).
  • 7. nap: Pihenés Varadero-n: Egész napos szabad program Varadero-n, pihenés a tengerparton, az „All Inclusive” hotel nyújtotta szolgáltatások igénybevétele. A szálloda sporteszközei is ingyenesen a rendelkezésünkre állnak: mini-katamarán, kajak, vízi bicikli, szörf. Napközben animációs programok és esti Show műsor biztosítja a szórakozást a szállodában. Lehetőség további fakultatív programokra (Katamarán kirándulás delfinekkel fürdéssel, Boat Adventure, Jeep Szafari, Mélytengeri horgászat, Delfin Show, stb.). melyre jelentkezni és befizetni a hotelben van lehetőség.
  • 8. nap: Havanna - Budapest: Délelőtt szabad program. Transzfer Varadero-ból a repülőtérre. Hazautazás Budapestre.Transzfer és elutazás idegenvezetői szolgáltatás, illetve reptéri asszisztencia nélkül.

Megjegyzés:

  • Az alapprogram extra éjszakákkal kiegészíthető, ha több időt szeretne a tengerparton pihenéssel eltölteni.
  • Az alapprogram Havannai extra éjszakával is kiegészíthető a program elején, ha a repülőjáratok kedvezőbbek Hétfői beérkezésnél.
  • Havannában és Varadero-n csere szabadon választott hotelre, a kapacitás függvényében különbözet fizetéssel megoldható.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Kubában, teljes panziós ellátással 3-csillagos szállodákban, számos fakultatív programmal, magyar nyelvű idegenvezetéssel 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Program indul: minden héten kedden, akár 2 fő együttes utazása esetén is!

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére