Akár 229.290 Ft kedvezménnyel: Körutazás Japánban számos fakultatív programmal, magyar nyelvű idegenvezetéssel bőséges reggelivel 3-csillagos szállodákban 2 fő részére

Ajánlat kód: 29848
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.299.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29848

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg Japán ámulatba ejtő tájait, különlegességeit! 

Az ár tartalmaza 2 fő részére:

  • 8 éjszakai szállást reggelivel
  • Felsorolt programokat
  • Magyar idegenvezetést az egész út alatt
  • Privát túrát - privát idegenvezetéssel, reptéri transzfereket (Tokyo, Oszaka)
  • Repülőjegyet Tokyo - Oszaka útvonalra 20 kg/fő feladható poggyásszal, 1-1 kézipoggyásszal (7 kg)
  • Vonatjegyeket: Tokyo - Kamakura – Tokyo /, Tokyo – Mt Fuji – Tokyo /, Oszaka – Nara – Oszaka /, Oszaka – Kyoto - Oszaka között

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP és stornó biztosítást
  • Repülőjegyet Budapest – Tokyo, Oszaka- Budapest között

Helyszínen fizetendő:

  • Metrójegyek
  • Vacsora igény esetén
  • Mosoda, telefonszámla, wellness használat
  • Belépőjegyek (összesen kb: 145 USD/fő)

Programok:

Japán Földünk egyik legkülönlegesebb országa. Sok évszázados elszigeteltsége a külvilágtól egy sajátos, az európaitól teljesen különböző kultúrát hozott létre (furcsa szokások, eltérő életszemlélet, megdöbbentően változatos ételek, egzotikus műemlékek stb.). Japán bámulatra méltó és bonyolult ország, ahol a régi és az új szövevényes keveredésben él egymás mellett. A külföldi számára még mindig furcsa és szokatlan hely, elsősorban a sajátos japán szokások miatt, ám a turisták többsége mégis élményekkel gazdagon távozik.

  • 1. nap: Tokyo érkezés: A repülőjárat menetrendjétől függően érkezés a Japán fővárosba, Tokyo-ba, ahol képviselőnk névre szóló táblával várja az érkezési szint "Meeting Point" részénél. Találkozást követően szuper expresszel és Mrt-vel (JR Sobu line) utazás csoportkísérőnkkel a tokyoi szálláshoz. Szállás elfoglalása Tokyoban (4 éj). Szabadprogram. Este tradicionális japán vacsorán veszünk részt.
  • 2. nap: Tokyo I. városnézés: Reggeli után tömegközlekedéssel keressük fel az ázsiai metropolisz legfontosabb nevezetességeit.
  • Első állomásunk a japán Császári Palota lesz. A palota Tokió szíve és lelke, a császári család lakhelye, az eredeti erődítményt a Tokugawa sógunátus építette. A jelenlegi kastély 1888-ban készült el, ma is a japán császár otthona. A palotát hatalmas zöld park és kert veszi körül.
  • Ezt követően a hatalmas méretű, francia klasszicista stílusú Akaszaka-palotát nézzük meg. Valaha volt Japán első, nyugati mintára emelt épülete. A földrengés- és tűzbiztos palota építéséhez európai márványokat, gránitot és egyéb nemes anyagokat használtak fel, termeit japán és európai festőművészek alkotásai díszítették. Helyén korábban az Aojama-kastély állt, amely 1873-tól Meidzsi császár székhelye volt. A császár 1888-ban a Császári palotába költözött. A régi kastély helyén Katajama Tókuma, a kor vezető építésze tervei alapján 10 év alatt, 1909-re készült el a trónörökösnek szánt Akaszaka-palota. A második világháború után egy ideig a Parlament könyvtára, majd kormányhivatalok költöztek ide, és közben sokat veszített régi fényéből. Napjainkban azonban újra ragyog. Ezután a Senso-ji templomhoz kirándulunk, amely Tokió legrégebbi és legjelentősebb buddhista temploma. Mellette található az Asakusa kegyhely, egy shinto szentély. 645-ben épült templomhoz a Kaminarimin kapun át juthatunk el, közepén egy óriási élénkvörösre és feketére festett papírlámpa hivatott elűzni a viharokat. A templom környékén több tucatnyi üzlete is csábít. Érdekes szuveníreket, ajándéktárgyakat vásárolhatunk itt. Megnézzük a Meiji-szentélyt, ami egy sintószentély a tokiói Sibujában, amit az 1912-ben elhunyt Meidzsi császár és 1914-ben elhunyt felesége, Sóken császárné tiszteletére emeltek. A szentélyt 1920. november 1-jén avatták fel, emléket állítva a japán történelem e két befolyásos alakjának.
  • Délután megnézzük a Ginza negyedet, ide minden turista kötelezően elzarándokol. Fényes kirakatai, elegáns áruházai, a hátsó utcák éttermei, állandóan nyüzsgő élete felejthetetlen élmény. A Kabuki színház Ginzától sétatávolságra található. Fakultatívként már 20 dollárért lehet jegyet venni egy rövidebb előadásra, de ennyi is elég ahhoz, hogy a tánc, ének, színpadművészet egzotikus világába betekinthessünk.
  • 3. nap: Tokyo II. városnézés: Reggelit követően Kamakurába utazunk, a Nagy Buddha otthonába. A Tokiótól egy órára található, amelyet „Kelet-Japán Kiotójának” is neveznek. Köszönhetően a gyönyörű templomainak, szentélyeinek és misztikus hangulatának. Felkeressük a Kotoku-in templomot, és az ott található Nagy Buddhát. A több mint 13 méter magas, 93 tonnás bronz ülő Buddha-szobor több, mint 700 éves. A korábban neki otthont adó csarnokot szökőárak és tájfunok többször is elpusztították, így került végül a szabadba.
  • Ezután visszautazunk a fővárosba, és a Tokió Tornyot keressük fel. Az Eiffel-torony mintájára készült színes japán stílusban, rendeltetése szerint tv antenna. 332 méteres magasságával a legmagasabb építmény Japánban. Japán teaszertartáson veszünk részt a Happo-en Kertben.
  • Megnézzük a Tokyo Skytree, azaz az új Tokyo-tornyot is - kívülről (formája a híres japán kardot, a katanát imitálja), amely 634 m magas!
  • Délután a Sinjuku Tokió egyik leglátványosabb, ultramodern, közel 20 négyzetkilométeres kerületétébe csöppenünk. Ez a város kereskedelmi és adminisztrációs központja, amelyben a világ legforgalmasabb vasútállomása, a Sinjuku pályaudvar, a főváros önkormányzati épülete és a szórakoztató negyed is megtalálható. A kerület hatalmas üzletházakkal, elektronikai üzletekkel, üvegpalotákkal, mozikkal, felhőkarcolókkal, éttermekkel és bárokkal, játéktermekkel, lokálokkal van tele.
  • 4. nap: Tokyo - Mt Fuji – Tokyo: Reggeli után Fuji Nemzeti Parkhoz kirándulunk. Itt láthatjuk tiszta időben Japán legmagasabb hegyét, a Mt. Fujit. A szimmetrikusan kúpos, 3.776 méter magas hegy Japán szimbóluma. A kirándulásunk során a 2.300 méteres magasságban lévő Ötödik Állomásához látogatunk el (jó idő esetén). Késő délután érkezünk vissza Tokyoba.
  • 5. nap: Tokyo – Oszaka: Reggelit követően transzfer a Tokyo-i repülőtérre. Menetrendszerinti repülőjárattal utazás Oszakába. Érkezést követően szállás elfoglalása (4 éj). Oszaka Japán második legnagyobb városa, „Kelet Velencéje”-ként is ismert. A délutánt az izgalmasan modern városban töltjük. Múltját felidézzük a várárokkal, szép parkkal övezett oszakai vár meglátogatásával. A XVI. században 3 év alatt készült el, ma is eredeti formájában áll, bár az évszázadok során többször lerombolták és újjáépítették. 1930-ban épült fel a megmaradt gránit alapfalakra az eredeti formát híven megőrző lakótorony. Még ma is impozáns látványt nyújt.
  • 6. nap: Nara: Reggeli után Nara-ban utazunk. Japán első fővárosa volt, mely funkciót a 8. században töltötte be. Vonattal érkezünk meg a főpályaudvarra, a modern városrészbe, ahonnan rövid sétával érjünk el a Nara-i parkot, ahol már messziről láthatók a városban élő szarvasok, melyek a helyi legenda szerint a város és az ország őrzői. A parkban megnézzük az öt szintes pagodát, majd folytatjuk sétánkat a Todai-ji templomhoz, a világ legnagyobb bronz Buddha szobrával. Az egész napot a városban töltjük, megnézzük a világörökség részét képező szentélyt és templomot: Kashuga Taisha szentély, Gango templom. Vonattal térünk vissza Oszaka-ba (kb:70 perc).
  • 7. nap: Kyoto: Vonattal utazunk Kyoto-ba, kb: 60 perc az út. Első látnivalónk a Kinkau-ji, Aranypavilon templomot látogatjuk meg. A zen buddhizmus egyik ágához tartozó templomkomplexum főépülete az Aranypavilon. Az eredetileg nyaralónak, majd palotának szánt épületeket a 14. században alakították át templommá. A csodálatosan festői környezetben álló épületek nem hiába japán egyik legnépszerűbb turista látványosságai. Ezt következően a híres Nijo kastélyt keressük fel. Ez a hatalmas területen fekvő épületkomplexumot a 17. században építették Tokugawa Ieasu, a Tokugawa sógunátus alapítójának parancsára. Több védelmi vonallal, vizes árkokkal, gyönyörű kertekkel övezett épületek közül a 3.300 m2 területű Ninomaru kastély talán a legszebb, az aprólékosan kidolgozott fal és mennyezet díszítő festményekkel. Végigsétálva a kastélyokon, kerteken némi elképzelést alkothatunk a középkori japán uralkodóinak életéről, ahol a padlódeszkák direkt nyikorognak, hogy figyelmeztessenek, ha valaki közeledik. Látogatást teszünk Fushimi Inari shinto szentélyéhez, hogy láthassuk az egyedülálló, több km hosszú „torii” kapukból épült fa alagutat. Kimonó bemutató is színesíti a programunkat. Délután visszautazás Oszakába.
  • Este fakultatív színházlátogatás, hogy megismerjük a japán kultúrát (pl: teaszertartás, virágrendezés, bunraku, illetve a gésa-negyedet). Oszaka Nyugat-Japán pénzügyi központja, valamint méltán tartják az „ország konyhájának”, hiszen a világ egyik legszínesebb gasztronómiai palettáját találjuk meg itt.
  • 8. nap: Oszaka – Hiroshima – Oszaka:Szabadprogram Oszakában, vagy fakultatív program Hiroshimába.
  • Fakultatív program: Reggeli után utazás Hiroshimába, utunkat a híres shinkansent, a japán szuperexpresszel tesszük meg, 300 km/órás sebességgel száguldunk Hirosima felé (menetidő kb:1,5 óra). Itt megismerjük Japán történetének egyik legszomorúbb fejezetét. Érkezésünket követően gyalogos városnézésünket a világtörténelem első atomtámadásának egykori helyszínén kezdjük. Megnézzük az Atombomba Emlékparkot, a Hiroshima Dóm és az Atombomba Múzeum, Hiroshima Kastély is a programunk része. Ebédünket egy tradicionális sushi étteremben fogyasztjuk el. Késő délután érkezünk vissza Oszakába.
  • A fakultatív program ára: 385 Usd/fő, mely tartalmazza vonatjegyet Oszaka-Hiroshima-Oszaka között, magyar idegenvezetést, ebédet, programokat.
  • 9. nap: Oszaka: Menetrendtől függően transzfer az oszakai nemzetközi repülőtérre. Hazautazás Magyarországra.

Kellemes utazást kívánunk! 

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Japánban fakultatív programokkal, bőséges reggelivel 3-csillagos szállodákban, Japánon belül repülőjeggyel, magyar nyelvű idegenvezetéssel, reptéri transzferrel 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére