Akár 140.690 Ft kedvezménnyel: Portugál nyugalom az Atlanti-óceánnál - 8 nap a Hotel Alfamar Beach & Sport Resort****-ban félpanzióval, repülőjeggyel 2 főnek

Ajánlat kód: 29634
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29634

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazzatok el Portugália déli részének paradicsomi nyaralóhelyére!

Opciók:

8 nap / 7 éj 2 főnek a Hotel Alfamar Beach & Sport Resort****-ban félpanzióval, repülőjeggyel

  • 2018.07.14. - 08.25.: 740.490 Ft helyett 599.800 Ft
  • 2018.09.01. - 09.15.: 703.490 Ft helyett 569.800 Ft
  • 2018.10.06. - 10.20.: 444.190 Ft helyett 359.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 fő részére:

  • Repülőjegy a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő, közvetlen repülőjáratára, a Budapest-Faro-Budapest útvonalon
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg) szállítása, illetve szobánként 1 db, max. 32 kg-os feladható poggyász
  • Szállás a választott turnusra: 8 nap / 7 éj a Hotel Alfamar Beach & Sport Resort****-ban
  • A megadott ellátás: félpanzió
  • Repülőtéri érkezési eligazítás helyi magyar nyelvű képviselő által
  • A kint tartózkodás alatt helyi magyar nyelvű asszisztencia

Az ár nem tartalmazza:

  • Repülőtéri illeték (kötelezően fizetendő!): kb. 65.000 Ft / fő (változhat)
  • Reptéri transzfer: 19.900 Ft / fő
  • Kötelező útlemondási biztosítás
  • BBP-biztosítás
  • Fakultatív programok költségei
  • Extra poggyász felára
  • Egyéb étkezések

Fontos tudnivalók:

  • A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turistaosztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető!
  • Repülési idő: kb. 3 óra, időeltolódás: -1 óra, érkezési repülőtér: Faro Nemzetközi Repülőtér (FAO), távolság a reptértől: 100 km-en belül
  • A hotel szolgáltatásai: A Spa-ban masszázskezelések, szauna, jacuzzi. A hotel Boavista elnevezésű éttermében ínycsiklandó portugál, valamint nemzetközi fogásokat lehet kóstolni. A nyári időszakban a medence melletti bárban könnyű koktélok fogyaszthatók. Sportkedvelők számára felszerelt edzőterem, illetve kerékpár-kölcsönzési lehetőség is biztosított.

Portugália az utóbbi évek egyik legfelkapottabb turisztikai úti célja. Európa legnyugatibb országa az Atlanti-óceán partján fekszik. A híres hajós nemzet több száz éves világhódítása során végtelenül színes és nyitott országot hozott létre, amelyet meglátogatva a kultúra, a történelem és a gasztronómia széles spektruma nyújt feledhetetlen élményt. A portugálok híresen jó vendéglátók, ráadásul a magyarokat kifejezetten kedvelik.

Faro vidéke (Algarve régió) Portugália legdélebbi része, ahol igényes szállodák sorakoznak. Az Atlanti-óceán itt sekély, homokos partokat hozott létre, ezeket hosszasan elnyúló strandokként használják a helyiek és az Európa minden szegletéből érkező turisták. Változatos természeti látványosságot nyújtanak a közeli, dús vegetációjú hegyek. Számos kirándulási lehetőség, és az izgalmas városok felkeresése mellett a vízisportok szerelmeseinek is ideális választás ez a régió a nyaralásra, kikapcsolódásra.

A szállásról

A Hotel Alfamar Beach & Sport Resort**** Albufeirában, Praia de Falesia homokos strandjától rövid sétányira található. A szálloda valamennyi szobája légkondicionált, erkélyes, és saját fürdővel, kábeltelevízióval rendelkezik. Szobaszerviz egész nap elérhető. Felár ellenében kérhető panorámás elhelyezés, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Atlanti-óceánra.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éj a Hotel Alfamar Beach & Sport Resort****-ban, Albufeirában, Portugáliában 2 főnek. Félpanzióval és repülőjeggyel 2 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére